- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: MAVOX Home
Мене все влаштовувало.
- Алексей У***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX Home
Хорошая,стильная планка для ножей,легко чиститься
- Переваги:
- Вписывается в дизайн кухни
- Недоліки:
- Не выявлено
- Андрей Ш***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX Home
Функций свои выполняет! Ножи Berghoff держит на ура! Магниты хорошие! И под плитку цвет зашел на ура!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX Home
Товар не укомплектован, нет одной торцевой заглушки.
- Переваги:
- С виду качественный товар
- Недоліки:
- Недокомплект
- Продавець MAVOX Home
Добрый день, нам не известно, как так вышло. Мы Вам дошлем заглушку.
- Павел Щ***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX Home
ЖАХ, суцільний!!!
Купив 2 магніти! Гроші на вітер!
Вертяться ножі на планці із-за магнітиків які не цільним магнітом, велика дистанція між магнітиками, економісти... Не дивлячись від розміру та ваги ножа вони гойдаються!- Переваги:
- Вигляд
- Недоліки:
- Вертяться ножі на планці, із-за магнітиків які не цільним магнітом!
- Продавець MAVOX Home
Вітаю, не випускають магнітів під форму планки і в цьому немає сенсу, бо в такому разі ножі повернуться горизонтально. Всередині планка повністю наповнена магнітами відповідно до магнітного розрахунку. Вертяться ножі відповідно до законів фізики, Ви легко знайдете в Інтернеті зображення магнітних полей магнітів. Якщо ніж падає - слабкий магніт, якщо повертається горизонтально - занадто сильний. В вашому випадку магніти ідеально підібрані. Не хочете коливань-обирайте контактну планку. Нам дійсно школа, що товар Вас не задовільнив, але ми та виробник ні як не впливаємо на закони фізики.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: MAVOX Home
Навіть однієї зірки буде забагато, адже не виконує свої функції, для чого і був куплений цей магніт. Планка не тримає жоден ніж. Магніт слабкий, ніж сповзає і зовсім не прикріплюється, просто зовсім. Пробувала з різних наборів ножі. Нащо це продавати !
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виконує ніяку функцію
- Максим Б***
Дуже вам вдячний що написали а то я вже збирався купувати!!
- Продавець MAVOX Home
Дякуємо за зворотній зв'язок. В описі товару вказано - що можливо використання лише з магнітними металами. Якщо збережено товарний вигляд - оформіть повернення товару через особистий кабінет.
- Продавець MAVOX Home
Максим, перевірте ваші ножі магнітом, так Ви легко зрозумієте чи підходить ця планка до конкретних ножів.