Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Еротичний спокусливий сексуальний комплект жіночої спідньої білизни з пажами NDS S під шкіру чорний сексуальний еротичний жіночий набір

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Анастасия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Radiance. Розмір: M. Колір: Чорний

Мне понравилось!

Переваги:
    Качество отличное
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Кириленко Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Radiance. Розмір: L. Колір: Чорний

Переваги:
    Гарно виглядає
    Недоліки:
    Не має
  • Анастасія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Radiance. Розмір: M. Колір: Чорний

Дуже гарний

• Юлія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Radiance. Розмір: L. Колір: Чорний

Розмір L, на C і D не відповідає. Стрінги теж дуже дивно сідають. Ті, в кого великі об’єми не рекомендую купувати

• Продавець  Radiance

Добрий день, Юлія. Даний комплект має дуже багато замовлень в нашому магазині. Як ви бачите, до вас не мав негативних відгуків. Рекомендуємо в таких ситуаціях звертатись напряму до продавця, так як від браку ніхто не застрахований. Гарного дня)

• Юлія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Radiance. Розмір: L. Колір: Чорний

Дивна відповідь на відгук) тобто ваш магазин приймає та обмінює білизну, яку вже приміряли інші люди? Тим паче не варто купувати. Ви особисто кожній жінці в бюстгальтер заглядали і бачили на які розміри у вас купували цей комплект? У звичайних магазинах білизни нелегко знайти гарний бюст на C і D. Ви не перевіряєте товар на наявність браку перед відправкою? По тій чашці видно, що в неї C і D не поміститься точно)))
    Раджу вам навчитись працювати з негативом, бо по пасивній агресії зрозуміло, що вірогідність того, що ви вмієте адекватно вирішувати спірні питання невелика. Гарного дня))

• Продавець  Radiance

Що дивного в тому, що магазин робить повернення на товар з браком? Питання стосовно заглядання дуже недоречне. Ми не «заглядаємо в бюстгальтер кожній», але деякий зворотній звʼязок збираємо. Ми вам вдячні за ваш відгук та приносимо свої вибачення за цю ситуацію