- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Білий
Гарний комод
- Микита Д***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Антрацит
Средней паршивости
- Переваги:
- Недоліки:
- Кромки и направляющие
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Антрацит
Якість самого комода дуже здивувала. Корпус, який з дсп, не має запаху. Деталі всі на місці. Але питання є до інструкції та розмітки. Це ще той квест! Багато чого не співпадає і треба самим робити дірки. Майстер з «кабанчика» трохи матюкався навіть. Тому прохання до виробника-передивіться, будь ласка, інструкцію і зробіть її більш розгорнутою і деталізованою. Та краще перевіряйте розмітку. Дякую))
- Недоліки:
- Інструкція та розмітки на деталях не є чіткими.
- Продавець Dominus Form
Дякуємо за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити нас та нашу роботу! Ми цінуємо, що Ви надали перевагу, обравши нашу продукцію і будемо раді допомогти Вам зробити наступну покупку у нас!
Меблі виготовляються великими партіями з однаковими отворами і ми не маємо інших подібних претензій, але дуже здивовані тим, що бачимо на фото - така послідовність складання шухляд не допускається при виконанні збірки кваліфікованим спеціалістом, радимо завжди звертатися до нас за консультацією, щоб не робити непотрібних зайвих отворів, всі отвори виконуються виробником - користувач тільки повинен скласти у тій послідовності, що вказана на чотирьох сторінках схеми складання.
- Ларин Н***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Антрацит + Білий
Вот как так можно промахнуться при сверловке? Я в своё время вручную дрелью точнее делал.
Однозначно минус
Зы. Тупыми свёрлами работают. Практически все отверстия под болты стяжки - с сорванным слоем ПВХ.
И тупыми дисками тоже не брезгуют.
Что увидели - закрасили. Что нет - итак сойдёт.
ЗыЗы
Чтобы ко мне не было претензий о предвзятости, приложу фото своей кухни, которую я сам собрал и в проектировании которой я принимал прямое участие.- Продавець Dominus Form
На фото не має жодного отвору зі сколами навколо, бо якщо декілька і було - вони перекриваються шляпкою конфірмата, а потім ще й заглушкою, що не є приводом для рекламації, а от якщо у вас є конкретні претензії до якості деталей - ви завжди можете звернутися до нас з конкретним запитом, дотримуючись правил оформлення рекламації: а саме не збирати деталі до яких у вас є претензії і надати їх фото і фото етикетки від коробки з номером ВТК, де була ця деталь. Ми я к виробники розглядаємо всі оформлені запити у стислі терміни! А фото вашої кухні взагалі ніяк не демонструє протилежне.
Ребята, не надо петь деферамбы.
С технологической точки зрения реализация дна комода - "дно".
Нижние планки при стягивании конфирматами тупо хрустят и расходятся, потому что такое решение - неправильное. Нужно было или торец заклеить или ширину увеличивать хотя бы до 100 мм.
Насчёт сборки за пару часов специалистом Кабанчика - брехня, не верю. В комплекте -около 250 саморезов. Даже если на каждый тратить всего 15 секунд, то уже час получится.- Переваги:
- Цена, внешний вид
- Недоліки:
- Конструкторские решения
- Вероника М***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Венге темний + Дуб молочний
Прекрасный комод цена/качество. Быстро отгрузили, доставили. Всё оперативно
Отдельное спасибо мастеру по сборке мебели из Кабанчика. Всё быстро и профессионально.
Если у вас нет опыта по сборке мебели, даже не пробуйте собирать её самостоятельно, у мастера ушло на это несколько часов (при наличии профоборудования). Советую только профессиональную сборку- Продавець Dominus Form
- Ларин Н***
Профессиональную сборку делают живые люди.
И эти люди пытаются сделать из того, что есть, пулю. И это нормально.
- Вероніка Я***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Білий
Чудовий комод і легкий у збірці якщо чітко слідувати за інструкцією.
Якість висока, механізми працюють легко і без ускладнень. Відправка була швидка. Дякую продавцю за гарну роботу та якість товару.- Переваги:
- Товар відповідає опису, якість висока.
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Dominus Form
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Білий
Загалом непоганий комод за свої гроші. Якщо треба бюджетно і сердито. Але майте на увазі, що направляючі треба кріпити не по наміченим місцям, а самостійно корегувати, бо інакше фасад не стане впритул до ящика .
Плюс через неглибоку розмітку для кріплень, похибка впливає на рівність кріплення ящиків. Візуально це помітно
А ще будьте уважні, і обовʼязково перевіряйте розміри перед покупкою, бо висота і глибина комода доволі невеликі
Загалом для досвідчених людей, у кого це не перший досвід самостійного збирання меблів - буде ок. Але якщо є можливість краще трошки переплатити- Переваги:
- Телескопічні направляючі, ціна
- Недоліки:
- Дуже поверхнева намітка для кріплення, не дуже зручно, бо легко можна зʼїхати, і кріплення буде не зовсім там, де треба
- Продавець Dominus Form
- Продавець Dominus Form
Стосовно насічок під направляючі - потрібно кріпити саме по ним, а на плотне примикання фасадів до корпусу впливає діагональ виробу, тобто чи за рівнем він виставлен відносно підлоги та чи прикріплена задня стінка, що надає жлрсткості коробу. Коригувати розташування напрямної відносно кріплень, якщо це потрібно для регулування рівня шухляди, дозволяють отвори овальної форми на напрямній, що саме для цього і розроблені виробником. Звичайно, ми як виробники завжди рекомендуємо, щоб меблі збирав кваліфікований спеціаліст, тоді таких питань не виникає.
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Білий глянець
Комод стильний,гарно,якісно зроблений ,задоволена якістью та швидкістю доставки.
- Переваги:
- Вмісткий,гарний, сучасний дизайн
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Dominus Form
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form
Оцінка нормально - тільки тому що купували як тимчасовий варіант
З плюсів - дійсно хороші направляючі, та ціна (хоча добавляйте ціну доставки)
На фото ви можете оцінити якість приклеювання кромки - по-перше кривувато, по-друге - клей повилазив. Також в закритому положенні є щілина в яку буде залітати пил.- Переваги:
- Направляючі, ціна
- Недоліки:
- Неаккуратно приклеєна кромка, немає прилягання фасадів
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Антрацит + Білий
Все чудово, всі деталі буди навіть запасні
Над інструкцією треба попрацювати- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Dominus Form
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Венге Магія
Очень довольна, не большой и вместителен.
- Переваги:
- Удобные ящики, вместителен.
- Недоліки:
- Чють туповатая инструкция по зборе.
- Продавець Dominus Form
- Едуард М***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Венге магія + Дуб крафт сірий
Компактний та зручний
- Переваги:
- Компактний та зручний
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Dominus Form
Дякуємо за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити нас та нашу роботу! Ми цінуємо, що Ви надали перевагу, вибравши нашу продукцію і будемо раді допомогти Вам зробити наступну покупку у нас!
- Ірина І***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Венге/ Крафт білий
Сподіваюсь, насолоджуватимусь цим комодом довго. На вигляд і дотик досить міцний.
- Переваги:
- Дуже симпатичний! Чудово вписався в інтер'єр кімнати.
- Продавець Dominus Form
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Білий + Дуб Сонома
Качество хорошее, фурнитура с запасом.
- Ирина П***Продавець: Dominus Form. Колір: Білий
Недостаточно понятная инструкция. Остались детали которые не понятно, куда применять. На фото обведено деталь которую не положили.
- Переваги:
- Качество соответствует цене.
- Недоліки:
- Не положили важные детали для сборки комода. Дефект на крышке комода. Непонятная инструкция.
- Продавець Dominus Form
В инструкции есть информация о последовательности сборки, указаны местоположение и нумерация деталей и показана фурнитура к отверстиям. Сборкой должен заниматься квалифицированный специалист, и за некомпетентность в этом вопросе ни производитель, ни продавец не отвечают. Мы всегда консультируем по сборке изделий, но по этому вопросу вы к нам не обращались.
После связи с клиентом недостающая фурнитура была выслана за наш счет в тот же день.
В процессе общения выяснили, что дефект на крышке - бой Новой Почты, и товар не был осмотрен при получении. Деталь заказана клиентом на платной основе.