Відгуки покупців про Кільцева лампа RGB.Штатив, тримач для телефону, пульт . Лампа бьюті, лампа блогера ,для стріму. студійне світло. (RGB33cmSht)
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Дуже потужна лампа, чудово підходить для освітлення кімнати, є кріплення для телефону
- Переваги:
- зручне керування, ціна,
- Недоліки:
- не знайшли
- Артём М***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Куплялось на подарунок, якість га висоті, дякую за гарний сервіс!
- АллаВідгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Лампа відповідає очікуванням. Пакування якісне, доставка швидка. Куплена була на подарунок, враження позитивне
- Продавець FlamesShop
Доброго дня, Алла. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашої лампи. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Доброго вечора. Робила замовлення,все швидко,товар якісний, відповідає опису. Я дуже задоволена. Дякую. Мирного неба
- Переваги:
- якісне та швидке обслуговування.
- Продавець FlamesShop
Доброго дня, Тетяна. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашої лампи . Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Брали дитині підлітку на подарунок
дитина щаслива
Декілька разів лампа падала але працює відмінно- Переваги:
- Якісна,чудова лампа
- Недоліки:
- За тиждень не знайшлось
- Продавець FlamesShop
Доброго дня, Марина. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашої лампи . Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Сину сподобалось,дуже зручно
- Переваги:
- Супер для блогера
- Лилия Л***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Купувала донці на подарунок, дуже сподобалась. Все відповідає опису. Дякую.
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Гарна лампа та штатив. Комплектація відповідає опису. Все чудово працює та збирається до купи. Телефон тримає.
- Переваги:
- Працює, яскрава.
- Недоліки:
- Трохи хитке кріплення на штативі. Треба поводити себе обережно.
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Отримала лампу. Все працює. Дякую
- Діана Г***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Все чудово) гарне освітлення, прийшло дуже швидко на точку видачі, дуже задоволені
- Діана С***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Дякую за лампу, недоліків немає! Користуємось тиждень !
Донечка задоволена!- Продавець FlamesShop
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Все чудово!!
- Стретович Н***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Магазин дуже оперативно доставив лампу. Фото і опис відповідають товару.
- Переваги:
- Чудова лампа. Ярко світить та працює і від powerbank.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Купували на подарунок. Іменинниця була задоволена
- Егор М***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Вполне хорошая лампа за свои деньги
- Переваги:
- Довольно хорошо светит
- Недоліки:
- При включении самого тусклого света начинает пищать
- Виталий А***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Чудова лампа. Дитина в захваті.
- Переваги:
- Працює від павербанку
- Горич Д***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Лампа чудова, сервіс теж класний. Лампа має багато режимів, світить яскраво, працювати може від павер банку. Сподобалась!
- Продавець FlamesShop
Доброго дня, Ліля. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашої лампи. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Анастасія Р***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Лампа гарна, все прийшло в ідеальному стані.Все міцно тримається, нічого не падає, освітлює добре Тому за таку ціну я вважаю це шикарний варіант
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець FlamesShop
- Эльмира П***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Заказала товар 12 сентября, попросила сотрудника перепроверить товар, лампа работает, при установке лампа пошатывалась, но не особо придала этому значения. Две детали которые прикреплены к фото должны фиксироваться путем закручивания, но оно просто одевается друг на друга, и как итог оно шатается
- Продавець FlamesShop
Доброго дня. В комплекті є кріплення з шарніром, його потрібно вкрутити на штатив і тільки потім накрутити зверху лампу. У вас є наш номер телефону і ви могли зв'язатися з нами і менеджер би одразу підказав вам.
- Ліана Ж***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Гарні кольори, дуже багато варіацій , добре тримається телефон та стійка добре тримається , гарно насичені кольори, неочікувала таку хорошу лампу, дякую за швидку доставку , та швидке оформлення замовлення
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Лампа нормальна, звичайно,що деякі деталі не супер якості,але для такої ціни добре
- Переваги:
- Свої функції виконує
- Недоліки:
- Поки немає
- Ксенія Ч***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
використовую як для робочих зідзвонів, так і для зйомки відео, супер зручно, також подобається, що можна просто підʼєднати до павер банка і поставити в будь-якому місці
- Переваги:
- зручно регулюється висота, багато режимів, надійно тримає телефон
- Продавець FlamesShop
Ксенія, дуже дякуємо Вам за ваш відгук та за високу оцінку нашого товару та магазину. Ми раді, що вам сподобалась наша лампа. Ваш досвід дозволить іншим покупцям зробити правильний вибір.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Купувала через лампу, штатив як супутній товар... Взагалі не освітлює, відео виходить гірше ніж без цієї лампи...
- Переваги:
- Більш-менш нормальний штатив
- Недоліки:
- ледве світить
- Продавець FlamesShop
Для відео , потрібно мати як мінініму два світла основне та заповнюєче. Це навіть якщо у вас професійне світло від 10т грн. Багато наших клієнтів високо оцінили якість даного товару. Для відео Рекомендуємо використовивоти від двох джерел світла.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Использую лампу уже несколько недель, всё прекрасно работает, лампа яркая и соответствует характеристикам. Но на заметку всем, при длительной работе лампы очень сильно греются павербанки, или же блочки(если питание от сети) спустя всего лишь пол часа работы . Но это абсолютная норма потому что кольцевая очень мощная и сильно требовательная. В общем рекомендую! Но если берёте с целью на время блэкаутов, желательно что бы был павербанк хотя бы на 20к, потому что очень быстро разряжаться будет
- Переваги:
- Хорошо светит, мощная
- Недоліки:
- Нету если не учитывать что быстро перегривается устройство питания для кольцевой лампы(думаю достаточно просто иметь мощный блок питания/павербанк что бы не так сильно грелось)
- Продавець FlamesShop
Олександр, дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Ми дуже раді, що Вам сподобалась наша лампа зі штативом. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Анна-Марія П***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Лампа дає холодний відтінок тільки від павербанку, від розетки майже не працює
- Переваги:
- Недоліки:
- Працює тільки від павербанку
- Продавець FlamesShop
Доброго дня. Замініть блок живлення для розетки, все повинно працювати . В лампі є RGB режими , та холодне , тепле та нейтральне світло.
- Попугай В***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Дякую, отримала лампу. Гарне освітлення. Все працює
- Переваги:
- Добре світить, все працює
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Чудова лампа за таку ціну
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Твердая двоечка что штатив более менее держит, иначе была бы единица. Лампа отработала одну включение на 15 минут, дальше моргает при включении (это кстати была вторая лампа, от первой отказался в отделении розетки, она не работала сразу же). Кому нужен просто как штатив берите, кому нужен свет, ну не знаю, на свой страх и риск. Может конечно я такой фартовый, но две под ряд с дефектом это очень плохая статистика. Все мирного неба
- Переваги:
- Штатив не умер за неделю
- Недоліки:
- Лампы хватило на 15 минут
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Хороша лампа. Має багато режимів та добре світить
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Чудова лампа
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Просто вау!
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Не знайдено
- Продавець FlamesShop
Доброго дня. Ольга,Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашої лампи. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: FlamesShop
На жаль, при понижені яскравості світла починає пищати діммер. Все решта в порядку, але неможливо користуватися всім функціоналом.
- Переваги:
- Багато режимів
- Недоліки:
- Пищить діммер
- Іванна Д***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
- Переваги:
- Чудовий аксесуар. Купувала для доньки,їй супер.
- Недоліки:
- Поки не знайшли.
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Нормальна лампа для блогера. Якщо купувати як для візажиста то хотілось би яркіше світло.
- Илья О***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Лампа на 5/5, 3 режима света(холодный, теплый и обычная студия), есть много режимов rgb, работает от usb что нереально выручает во время отключений света. Сервис отличный, доставка быстрая, цена почти даром, голос у девочки тоже приятный)
- Переваги:
- Цена, юсб, светит отлично как для фоток так и просто поиграться со светом ночью)
- Недоліки:
- Штативчик свои функции выполняет, но тоненький, поэтому использую свой как на фото. За свою стоимость прям супер-пупер. Учтите что дополнительно нужен блок от телефона usb-вилка
- Захар Ж***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Лампа супер.Рекомендую)