Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Заколисуючий центр гойдалка MoMi Kenani Grey для новонароджених дітей електронна гойдалка шезлонг для немовлят гойдалка дитяча для малюків від народження дитячий шезлонг з перших днів життя

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Відгуки про товар продавця Надійний
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Світло-сірий
    Переваги:
    Дуже зручно і швидко збирається, декілька швидкостей обертання, багато мелодій, підключається до блютуз навіть коли ти не плануєш підключатись
    Мʼяка подушечка для голови, гарний дизайн.
    Недоліки:
    Задовгі ремені, навіть при регулюванні для 0 , але, тримають, і то добре
  • Еріка У***

Очень хороший товар

Дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що заколисуючий центр вам сподобався. Нехай допомагає створювати спокійні та комфортні моменти для малюка щодня!

• Іра Г***

Купували на подарунок . Кажуть що сподобалось

• Продавець  Надійний

Дякуємо за відгук і довіру до нашого магазину! Нам приємно, що заколисуючий центр став вдалим подарунком і сподобався. Нехай він дарує малюку комфорт та затишні моменти відпочинку.

• Олег А***

Гарний центр

• Продавець  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Рада, що заколисуючий центр Momi Kenani вам сподобався. Бажаємо спокійних заколисувань і затишних моментів для малюка.

• Вікторія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Сірий

Отличное кресло, малыш с 3х недель с удовольствием в нем лежит.

Дякуємо за відгук!
      Нехай заколисуючий центр Momi Kenani допомагає вашому малюку спокійно відпочивати та приносить комфорт і зручність у догляді за ним щодня.

• Анжела С***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Світло-сірий

Чудова гойдалка, замовляла на подарунок. Дитині сподобалось, а це головне. Дякую!

• Продавець  Надійний

Дякуємо за відгук! Приємно чути, що заколисуючий центр Momi Kenani сподобався дитині. Нехай і надалі дарує спокійні та комфортні моменти сну та гри!

• Алла М***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Світло-сірий

Купувала онучці ,ще вона дуже маленька ( два тижні), то поки не клали.На вигляд якісний,міцний.швидка доставка і обробка.

Переваги:
    Працює від напруги і від батарейок, Має антимоскітну сітку , плануємо брати на відпочинок
    Недоліки:
    Не виявили.
    • Продавець  Надійний

Дякуємо за відгук! Приємно чути, що заколисуючий центр Momi Kenani вам сподобався та зручний у використанні. Нехай він і надалі дарує малечі спокійний сон і стане в пригоді під час відпочинку!

• Юля Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Сірий

То був подарунок для молодої сім'ї. Їм дуже сподобалось .

• Продавець  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що заколисуючий центр Momi Kenani став чудовим подарунком і сподобався молодій сім’ї. Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Світло-сірий

Купувала на подарунок. Все супер. Батьки задоволені на 100%. Кажуть дитинка зацікавлена іграшками, засинає в люльці, рукам легше. Якість товару відмінна

• Продавець  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що заколисуючий центр став вдалим подарунком і батьки залишилися задоволені. Приємно чути, що малюк зацікавлений іграшками та комфортно засинає в люльці, а якість виправдала очікування. Щиро дякуємо, що обрали наш магазин!

• Мошковська О***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Світло-сірий

Товар був замовлений на подарунок,власник і саме сонечко задоволені. Дякуємо за красу.

Недоліків не має

• Продавець  Надійний

Дякуємо за відгук! Раді, що заколисуючий центр став чудовим подарунком і приносить радість малечі та батькам.

• ольга д***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Світло-сірий

Товар був замовлений на подарунок,власник і сама лялічка довольні

• Продавець  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що заколисуючий центр сподобався і став улюбленою розвагою для малюка. Він точно радуватиме малюка та приноситиме радість кожного дня.

• Ілона З***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Сірий

Доставка швидка, менеджер привітний,сформували замовлення без жодних предоплат.Рекомендую

Переваги:
    Зручний, комфортний,все необхідне є.
    • Продавець  Надійний

Ілона, дякуємо за довіру та приємні слова! Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені сервісом і вибором заколисуючого центру Momi Kenani. Будемо раді бачити вас знову у нашому інтернет магазині.

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий

Мало того що чекав 13 днів поки відправлять, так ще й коробка приїхала дуже бита. В середині наче все норм. Не відмовився від товару тільки з однієї причини, брався на подарунок і вже підганяє час

• Денис Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Calabuga. Колір: Сірий

Плюс

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Ребенку нравится, приятно звучит музыка, первый месяц спал днем только в нем с укачиванием или на руках, это было наше спасение, а сейчас в 4 месяца сидит в нем недолго пока я делаю что-то по дому, но у нас ребенок очень не спокойный, по этому то что он в нем может просидеть даже 10 минут - это чудо

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ForBabies

Батьки задоволені, дитя чемно спить під музику у колисці, можна змінити швидкість голос і музику з пульту, хлопець надійно пристібнений точно нікуди не втече, і ще й є москітна сітка. Всі задоволені )

Переваги:
    Є пульт, москітна сітка, чудові іграшки, приємний дизайн, влаштована музика і головне подобається малюку)
    Недоліки:
    При використані блютус звук музики трішки тихий(при максимальному звуці на телефоні і самій колисці грає тихіше ніж вбудовані), немає качання з гори в низ