Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Автогамак для собак в машину на заднє сидіння авто гамак накидка чохол автомобільна підстилка з бортами для перевезення собаки (002251)

Оцінка користувачів 4.9/5
  • AI аналіз відгуків
    36 відгуків:  93% позитивних, 5% нейтральних, 2% негативних
    Більшість покупців дуже задоволені автогамаком, відзначаючи його зручність у використанні, високий рівень якості та легкість у догляді. Клієнти особливо цінують міцність виробу, водонепроникність та комфорт для тварин. Окрему увагу звертають на швидку доставку та приємний сервіс. Лише поодинокі відгуки стосуються незначних проблем з покриттям після прання, однак загальна оцінка товару — позитивна.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Роксолана М***

Чудовий авто гамак!
    Дуже гарний хороша якість, все прошито, після попередніх гамаків просто в захваті!

• Продавець  ЗооТорг

Роксолано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук! Такий зворотній зв'язок допомагає нам розвиватися далі, а інші покупці можуть переконатися, що автогамак відповідає зазначеним характеристикам та якості!

• Полушвайко В***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Дякую вам за гамак. Дуже корисна річ в машині коли постійно возиш свого улюбленця собаку. Гамак струм в, скління чисті.

• Продавець  ЗооТорг

Віталію, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість нашого товару! Раді, що завдяки автогамаку пересування з песиком стало більш зручним, а підтримання чистоти займає менше часу!

• Олександра Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Дуже зручний авто гамак, легкий, зручно кріпиться і легко миється
    Незамінна річ до тих, хто має домашніх тваринок)
    Рекомендую

• Продавець  ЗооТорг

Олександра, щиро дякуємо за покупку та чудову рекомендацію! Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили зручність, легкість та простоту в догляді за автогамаком. Нехай кожна поїздка з Вашим улюбленцем буде комфортною та приносить лише задоволення.

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Хвостик задоволена, що тепер може їздити куди завгодно разом з господарями. Дуже зручний, легко кріпиться за сидіння, і добре тримається, навіть якщо наша дівчина влаштовує «тигидими» на сидінні, він не сповзає. Сидіння залишаються чистими. Легко чистити. Доставили товар швидко, обслуговування сподобалось.

Переваги:
    Співвідношення ціні та якості
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  ЗооТорг

Ганно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний, чудовий відгук про якість товару та високу оцінку рівня нашого обслуговування! Дуже раді, що завдяки автогамаку Ваші поїздки зручні і для Вас , і для Вашої дівчинки, а інші покупці можуть впевнитися, що товар відповідає зазначеним характеристикам та ціновому сегменту!

• Інна С***
  • Інна С***

Автогамак чудовий, користуємось завжди . Повністю задоволені

Переваги:
    Легко чиститься, гарна якість, якісні застібки.
    Недоліки:
    Бажано довшу тканину на підлокітник дверей
    • Продавець  ЗооТорг

Інна, дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого автогамака! Дуже раді, що Ви задоволені якістю матеріалів, застібок та легкістю у догляді. Товар повністю відповідає вказаним розмірам та фото, також можно оглянути при отриманні.

• Ілона Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Дуже гарний собак. Гарна якість і чудово підходить для собаки.

• Продавець  ЗооТорг

Ілона, дякуємо, що знайшли час залишити відгук та поділитися враженнями. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю гамака. Бажаємо приємних подорожей!

• Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Дуже гарний.Ідеально вписався в авто.Дякую

• Продавець  ЗооТорг

Ольго, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що гамак вписався в інтер'єр авто. Безпечних та затишних Вам подорожей разом із улюбленцем!

• Олександр

Пока все отлично

• Продавець  ЗооТорг

Олександр, раді, що автогамак виправдав Ваші очікування та допомагає підтримувати чистоту в авто під час поїздок з улюбленцем. Нехай кожна спільна мандрівка приносить лише задоволення!

• Олена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Придбали цей автогамак для нашого Джек Рассел тер'єра. Раніше наш пес намагався перестрибнути на переднє сидіння, зараз ми спокійні за його безпеку. Гамак надійно фіксується за підголівники. Матеріал щільний і водовідштовхувальний, кігті витримує чудово. Раніше вся машина була в білій шерсті, тепер нарешті ми вирішили цю проблему за допомогою автогамака. Покупкою задоволені на всі 100%, рекомендую всім власникам активних хвостиків!

Переваги:
    Міцний матеріал, надійна фіксація
    • Продавець  ЗооТорг

Олена, щиро дякуємо за такий детальний та надихаючий відгук! Джек-рассели — неймовірні енерджайзери, тому ми щасливі, що наш автогамак впорався з його активністю та захистив салон від шерсті. Найголовніше для нас — це спокій господарів та безпека хвостика під час руху.

• Лариса Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Гарний намачок. Дуже сподобався. Якість гарна.

• Продавець  ЗооТорг

Лариса, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Раді, що автогамак Вам сподобався

• Ігор З***

Якісний гамак, рекомендую.

• Продавець  ЗооТорг

Ігоре, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі рекомендації! Дуже раді, що наш автогамак підійшов для Вашого авто, а інші покупці можуть впевнитися в зручності та якості!

• Тарас Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Дуже якісна тканина! Добре складається і не займає місце в багажнику

• Продавець  ЗооТорг

Тарасе, щиро дякуємо за Ваш відгук. Нехай покупка приносить радість та служить довго.

• Олександр Г***

Гамак, гарний

• Продавець  ЗооТорг

Олександр, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Юрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Дуже якісний гамак для вихованця. Рекомендував!

• Продавець  ЗооТорг

Юрій, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Анжелика М***

Якісний товар. Рекомендую для замовлення

• Продавець  ЗооТорг

Анжеліко, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Игорь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Гарний гамак. Хороша тканина .

• Продавець  ЗооТорг

Ігор, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• В'ячеслав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Чудовий автогамак для ваших собак, можете возити своїх улюбленців при цьому зберігаючи салон в чистоті.
    Рекомендую!

Переваги:
    Якісно та зручно
    • Продавець  ЗооТорг

В'ячеславе, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Дарія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Дуже класний гамак, чудово підійшов по розмірам! Якість чудова, ми задоволені покупкою! Рекомендую

• Продавець  ЗооТорг

Даріє, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Дарья Д***

Все чудово, рекомендую!

• Ірина М***

Сподобалась річ, зручно і практично. Дякуємо. Швидко доставили

• Кудрявцева Я***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Заказ был быстро выслан продавцом, спасибо!
    Пользуюсь меньше месяца, ткань довольно плотная, защищает от песка и влаги. Надеюсь прослужит долго, пока нареканий нет!

• Валерия В***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Гамак для собак відповідає опису, матеріал чудовий, машина чиста

Переваги:
    Чудова якість
  • Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Автогамак виявився дуже зручною річчю. Захищає сидіння від бруду та вовни, легко встановлюється та чиститься. Собаці комфортно, не ковзає під час поїздки.

Переваги:
    Ціна, якість.
    Недоліки:
    Немає.
  • ТюАнНі

Суперовий гамак для цуценя

Переваги:
    Великий, для джипу підходить
    Недоліки:
    Зима покаже
  • Віталій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

За свои деньги нормально. В использовании меньше года и поверхность с внутренней стороны потрескалась. Пластмассовые защелки очень хрупкие и легко ломаются.

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Дуже гарний гамак, пошиття хороше, матеріали якісні, все продумано. Я брала для форд фієста і розмір ідеально підійшов. Я саме такий шукала, щоб собака немала змоги підминати підстилку лапами і сидіти на незахищенному сидінні. Я дуже задоволена!

Переваги:
    Гарне пошиття, якісні матеріали
  • Шерстюк А***

Чудовий автогамак, відповідає опису

• Юлія Є***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Чудовий і зручний, легкий в користуванні

• Елена Т***

Чудовий чохол - гамак.
    Собачкам безпечно та комфортно.
    Легко миється.
    Є 2 отвори, щоб можна було пристібнути паски безпеки одразу для двох собачок (що я й шукала)
    Відмінна якість за помірну ціну.
    Дякую

• Юлія Є***

Зовсім мало прослужив,полущілась підкладка

• Продавець  ЗооТорг

Юліє, вітаємо, дякуємо за зворотній зв`язок! Менеджер з Вами зв`яжеться та вирішить питання! В разі виявлення виробничого браку буде надіслано новий автогамак!

• Злата М***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Зручний гамак, регулюються розмір, собаці і нам подобається

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

зрозумілий у кріпленні гамак, гарно миється, підходить під різні розміри авто. За свою ціну - топ

• Продавець  ЗооТорг

Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук! Це допоможе іншим покупцям переконатися, що наш автогамак універсальний, якісний та доступний!

• Анастасія І***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

просто топ, в мене хаскі (навіть він довольний) чиститься легко, дуже зручний у користуванні

Переваги:
    ціна-якість
    • Продавець  ЗооТорг

Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий зворотній зв`язок! Це допомагає іншим покупцям впевнитися в якості та зручності нашого товару!

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Зручно для вашого улюбленця і Вас. Комфортно та зрозуміло як кріпити, немає сторонніх запахів в авто, компактний в складеному вигляді

Переваги:
    Зручна фіксація з регулюванням, тканина водостійка, хороші шви
    Недоліки:
    Не помітила
    • Продавець  ЗооТорг

Світлано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про наш товар! Дуже раді, що тепер Ваші з песиком поїздки будуть більш комфортнішими!

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг

Гамак повністю відповідає опису. Якість добра, за свої гроші. Кріплення зрозуміле, доволі зручне. Рекомендую якщо потрібна практична річ не за всі гроші світу.