Відгуки покупців про Розпилювач диспенсер для олії оцту та соусів спрей дозатор OIL BOTTLE Мідний

Код:  417451995
Оцінка користувачів 1/5
  • Відгуки про товар продавця UKV-Mart
    Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Об'єм: 100 мл. Колір: Золотистий

По вашому я мав прямо на пошті заливати рідину у розприскувач і тестувати на відвідувачах, а не забрати додому?
    Якість товару просто "прекрасна" - два з двох непрацюючі. Це ж я такий невезучий, що саме мені попалися неякісні, а всім якісні
    Все. Подальший діалог є безглуздим

• Продавець  UKV-Mart

Отож, діалог безглуздий. Всього Вам найкращого.

Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Об'єм: 100 мл. Колір: Золотистий

Відгук написав тоді, коли Нова пошта виставила рахунок за зберігання посилки, яку ви не забрали, хоча самі сказали повернути товар вам.
    Тож не перекручуйте факти

• Продавець  UKV-Mart

Все вірно Ви його відправили але Вас ніхто не просив забирати бракований товар обратно з пошти, він би там і залишився. Ви самі забрали, самі заплатили, а тепер звинуващуєте нас. Дуже не гарно. Але це Ваше діло. МИ свої зобов'язання перед Вами виконали.

Що ж...
    Відправив вам перший назад, оскільки була з вами така домовленість, а не сам я так вирішив. Про це було домовлено у переписці по Вайберу.
    А "перевірений" новий товар не те, що масло, а й навіть воду не "пшикає".
    Тож нехай інші потенційні покупці самі роблять висновки

• Продавець  UKV-Mart

Все вірно Ви відправили обратно, ми Вам новий (перевірений) та оплатили доставку. Нарікань від інших покупців на цей товар не було. До того ж якщо Вам знову прийшов не працюючий товар, чому ж Ви не написали нам? А написали відгук, коли вже пройшло більше місяця.

Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Об'єм: 100 мл. Колір: Золотистий

Нічого не було вирішено успішно.
    Продавець вислав заміну замість непрацюючого товару.
    Заміна виявилася теж непрацюючою. Вже плюнув на це, не став знову повертати, але й рекомендувати продавця з таким підходом теж нікому не можна.
    Представник Розетки телефонував, цікавився про стан речей. Після отриманої інформації сказав, що питання фактично вирішено
    Більше того, продавець відмовився отримувати на Новій пошті повернутий мною за домовленістю перший несправний екземпляр товару.
    Прийшлося мені ще сплатити й за збереження товару на пошті.
    Тож вийшло, що я втратив біля 600 грн і не отримав нічого працюючого.

• Продавець  UKV-Mart

Добрий день. Вам на заміну відправили працюючий товар (перевіренний). Той непрацюючий Ви відправили нам обратно, ми не забирали, якщо він з браком нащо? Щоб заплатити доставку? Зі своєї сторони ми свої зобов'язання виконали. Нащо Ви забирали знову бракованний товар, це питання до Вас.

Проблему вирішено

Помпа не працює, оскільки масло не розпилюється взагалі і навіть не витікає

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
  • Екатерина А***
    Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий

Проблему вирішено

Не работает

Переваги:
    Удобно держать
    Недоліки:
    Не распыляет
  • Александр Б***
    Продавець: UKV-Mart. Об'єм: 100 мл. Колір: Сріблястий

покупатель предоставил номер отправки на неделю позже а ее у службы доставки не существует вообще

Переваги:
    не было возможности проверить
    Недоліки:
    не оправили
    • Александр Б***

продавец предоставил номер отправки на неделю позже а ее у службы доставки не существует вообще
      на просьбы вернуть оплату не реагирует

• Продавець  UKV-Mart

Как мы Вам уже ответили в Вашем первом отзыве: Вы не перезвонили/не скинули квитанцию, что оплатили. Индентифицировать Ваш платеж также было не возможно, так как не указана фамилия плательщика и номер заказа (о чем Вам сказали в телефонном разговоре). Вы сами отменили заказ - сказав, чтобы Вам вернули деньги (это было в пятницу вечером), на что Вам отписали, что возврат будет на протяжении от одного до трех дней. А теперь Вы оставляете неправдивые отзывы - это Ваше право! Всего хорошего.

• Арсен К***

Якість жахлива !
    Щойно забрав , вирішив промити - зламалася в руках !

Переваги:
    Недоліки:
    Цей товар
  • Руслан Л***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market. Об'єм: 100 мл

Очень сильно разочарован, приехал товар целый все было супер 2 дня, на третий день перестала нормально распылять и просто начала лить масло а не распылять не советую в приобретении

• Продавець  IVS market

Доброго дня, Руслан! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Менеджер вже зв'язався з Вами для з'ясування всіх деталей. З повагою команда IVS market

• Пасечник А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarSeller. Об'єм: 100 мл

Зачем вы отсылаете нерабочий распылитель? Еще и кривой весь. Портите свой рейтинг бракованным товаром

• Петрівська Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarSeller. Об'єм: 100 мл

Будьте обережні. Замовляла колір "срібло" що вказано в назві товару, прийшло жовте під "золото", товар був оплачений, а продавець не виходить на звязок та не повертає кошти!

Переваги:
    Недоліки:
    Недолуга річ
    • Продавець  StarSeller

Добрий день, ми у той же день надали Вам дані для поверення, Ви спочатку пишете відгук, а потім вже намагаєтесь вийти на зв'язок, не дивлячись на графік роботи магазину

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarSeller. Об'єм: 100 мл

Розчарована придбаним товаром, прийдеться викинути на смітник.
    Якщо купувати розпилювач, то не потрібно жаліти кошти, а купувати дорожчий та якісніший.

Переваги:
    Вигляд придбаного товару, так як на картинці, з умовами доставки все ок.
    Недоліки:
    Коли вдома налили в нього олію, то нічого не бризкало. А точніше був брак всередині і вся олія збовтувалася натисканням всередині баночки. По якості дуже дешевий Китай
  • Артем Р***
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market. Об'єм: 100 мл

Розпилювач зламався ще до першого використання - навіть не встиг натиснути на кнопку щоб побачити як розпилює!!!

Верхня різьбова частина скляної колби розпилювача відламалася і залишилася в пластиковій частині пристрою ще до того, як обидві половини були повністю закручені одна до одної!

Будь ласка, надішліть новий пристрій, або компенсуйте його вартість.
    Фото додаю. Дякую.

Недоліки:
    Зламався в перші секунди!
    • Продавець  IVS market

Доброго дня, Артем! Ви забрали замовленя 5 днів тому і не зателефонували нам, щодо проблеми. Товар перед відправкою перевіряється на цілістність, тому при отриманні обов'язково потрібно оглядати, так як бутилка зі скла. З вами вже зв'язався менеджер для вирішення питання.