- Валерия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Машина просто супер, брала на подарок племяннику которому 10 месяцев, пока отлично катается по квартире
- Переваги:
- Цена, музыка, светятся фары
- Пащевська О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Товар пришел быстро,хорошо запакован)))Машинка очень понравилась)
- ДенисПродавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Машина класна, малому подобалась. Але подумалось колесо. Як можна замовити нове і поміняти?
- Переваги:
- Якісна, музика, батьківське управління.
- Оксана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Машинка хороша,міцна і все справне,дитинка 9 місяців у захваті.
- Переваги:
- Недоліки:
- У комплекті має бути піддашок,а його немає
- Екатерина Я***
Скажите пжл, подставка для ног снимаеться??
- АнгелінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Син йому 7 місяців машинкою задоволений, а я ще більше посадила та катаю по будинку, дуже добре що є захисний бортик дитина не випадає, йому цікаво і мені легше проводити довгі вечори)) ручка тримач на мій ріст 175 підходить ідеально. Мелодії приємні, звук сигналу мотра теж хороші))
Рекомендую - Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Нормальна машинка. Дитина 1рік,дуже подобається натискати на кнопки і слухати музику. Впринципі перші враження позитивні, але ставлю чотири зірки, так як не було одного болтика з гайочкою, що кріпить ручку до поворотного механізму. Це не велика проблема, але хотілось би все таки щоб було все як треба, розумію що це провина не Розетки, а тих хто комплектував машинку, тому притензій не маю.
- Переваги:
- Дитина задоволена.
- Недоліки:
- Не повний комплект
- Ярослава Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
ужасно торохтят колеса, у ребенка уши закладывает, он их руками закрывает, и соотношение цены и качества немного не соответствует, как по мне завышена
- Переваги:
- хорошо работает проигрыватель с музыкой очень много песен, собирать её несложно хотя деталей просто огромное количество, мы с мужем за час управились
- Недоліки:
- пластиковые колеса, нет детали в виде зонтика что от солнца закрывает, хлипкие подножки
- Алла А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Машинка класная.Фары мигают разными цветами,сигналит,звук мотора,музыка на иностранном языке, но прикольная.Ребенок в восторге.Катаем пока по квартире,но как только потеплеет,будем выезжать на улицу.
- Переваги:
- Машинка хоть и пластиковая,но хорошего качества.