Відгуки покупців про Сукня ISSA PLUS 12091 S бордовий

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 44 відгуки
  • Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний сливовий

Плаття пошито добре. Таке як на фото. Але, шановний виробник, чому не подумали, що капюшон іноді потрібно знімати з голови, і тоді всі оті виворотні шви та етикетки зовсім негарно виглядають.

Переваги:
    Тканина добра
    Недоліки:
    Капюшон
  • Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Фіолетовий

Платье понравилось. Удобное. Не на жаркое лето. Примерно до 25.

Переваги:
    Смотрится эффектно. В стирке и сушке норм. Ткань не линяет и не деформируется.
    Недоліки:
    Не обнаружила. Разве что пожелание: не пришивайте этикетку (или как это правильно называется) в шов на шее - удалить ее прям квест, но возможно. Лучше вшить в боковой шов, если без нее никак.
  • Максим А***

• Відповідність фото

Доброго дня, замовив мамі плаття розміру M а воно не підійшло тому що їй потрібно S, хотів би поміняти його будь ласка

• Наталья Л***

• Відповідність фото

Я в восторге, именно таким я его и представляла, мягкое, удобное, стильное. Для маленького роста не подойдёт, на мои 167 см - как раз идеально, только ступни выглядывают

Завелике

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Фіолетовий

Відмова. Кишені надто виділені візуально (більше, ніж на фото видно) робить плаття дещо неакуратним. Важке, для літа спекотного буде не ок. Та і на дотик тканина не дуже. Ну а колір бомбезний.

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.

• Светлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сірий

На спеку жаркувате, але стильне, розмір підійшов, стройнить, задоволена, рекомендую.

Добрий день. Вдячні за Ваш відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сірий

Платье понравилось, цвет соответствует (серый), ткань приятная, средней плотности. Размер в общем соответствует, крой свободный. Пока не стирала, что будет после стирки... Надеюсь что всё будет ок.

Переваги:
    Ткань.
    Недоліки:
    Пока не выявлено.

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Богдана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Зелений

Плаття якісне,гарне,стильне.Насправді об'єм в бедрах по виробу 120,в грудях так само.Але це власне у платті цього кольору.В мене об'єм бедер 115,в грудях 110.Плаття в бедрах лягло по фігурі.Досить гарно виглядає,стройнить.А плаття таке в сірому кольорі завузьке.Я дуже рада,що зелене плаття мені підійшло.

Переваги:
    Колір,стиль,довжина.
    Недоліки:
    На спеку не підійде.

• Антоніна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Фіолетовий

Трохи розчарована бо вона заважка і на прохолодне літо більш, а ми на півдні;( майже відразу з'явилась зачепка, хоча ще навіть в носці не була. Замовила еску і потонула в ній(((

Переваги:
    Колір
    Недоліки:
    Все у відгуку написала, на савон відкладу;)))

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Фіолетовий

Брав для дружини, сидить шикарно, все сподобалось!

Переваги:
    Ціна, швидка доставка
    Недоліки:
    Відсутні

• Синельник Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Не совсем понятно на какую погоду, в нем довольно тепло, но рукав короткий.

Переваги:
    Удачный капюшон, хорошо сидит
    Недоліки:
    Жаркое и чувствуется синтетичность
    • Відповідність розмірній сітці

• Мирослава Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий

Колір ніжний, сукня комфортна.

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сірий

Хорошее платье, точности как на модели.

Переваги:
    Цвет.
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний

3/5
    Фасон та пошив 5/5
    Матеріал 2/5(Матеріал синтетика ,дуже жарке та не приємне до тіла ,саме з внутрішньої частини,кусається)Для літа не рекомендую.
    Ціна 2/5 дуже висока одесити класно шиєте ,але тканина жах ,а ціна не відповідає якості за висока на віть дуже ,не буду порівнювати,але це дійсно так спочатку мені сподобається сукня і я її сильно хочу купити ,але потім дивлюсь на 3-ри ваші сукні які я так купила і думаю краще одна але якісна і брендова ,яка не буде кусатися (тільки оливкове в горошок не кусається ,але є мінус воно без підкладки ,просто тряпочка (.А сидить все ідеально по фігурі дійсно шиють добре ,кравчині молодці ,гарно виглядає .Дивишся в зеркало і любуєшся .Але носити мука ,щось з казки про лебедів ,ніби не з тканини сукня ,а з кропиви .Раут перетворюється в муку ,а то і в каторгу .

Переваги:
    Фасон
    Недоліки:
    Матеріал ,Ціна
  • Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Качество очень посредственное. Скаталось в первый же день.

Переваги:
    Красивое на фигуре, капюшон
    Недоліки:
    Очень сильно скатывается. Машинкой для стрижки катышков постригла, потом снова катышки. И так каждый раз.
    • Відповідність розмірній сітці

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Зелений

Классное платье! Очень стильно выглядит и с кроссовками, и с босоножками. На фото такой ракурс, как будто оно до пола, на самом деле длина нормальная даже без каблука.

• Татьяна т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Зелений

Платье супер стильное.

Переваги:
    цвет очень приятный
  • Татьяна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
    • Загальне враження

Платье классное, понравилось, ткань плотнее чем я ожидала, поэтому ношу когда прохладно, выглядит бомбезно)))

• ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний сливовий
    • Загальне враження

Плаття чудове. На ріст 168 см до підлоги. Ношу розмір М, підійшла М, плаття вільне як я й хотіла. Тканина не тонка, підійде на прохолодну погоду. В загальному задоволена. Рекомендую!!!

• Юлия О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сірий

Очень классное платье! Удачная покупка!

• Юлия У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий

Спасибо большое, ооочень понравилось))) Ношу с удовольствием.

• Екатерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сірий

Спортивная свободная модель для высоких девушек. Плотная, мягкая трикотажная ткань. Красивый серый цвет.

Переваги:
    Удачная модель
  • Алла С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий

Платье брала дочери , нам понравилось. Цвет светло-серый.

Переваги:
    Хорошее платье.
    Недоліки:
    Время покажет.
  • Валентина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сірий

На мой рост длинновато, но для высоких самый раз

Переваги:
    Приятное к телу, не просвечивает
    Недоліки:
    Длинновато
  • Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний сливовий

Очень стильное платье, под кеды самое то, на рост 170 и размер L так и взяла L, все подошло, единственный нюанс, оно достаточно плотное, ткань как на спортивных брюках, наверное, летом будет только на прохладные вечера

• Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий

Между серым и бордовым платьем выбрала бордовое. Кроме того размер XL -чуть велик на 50 украинский. Поменяла на L.

• Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний сливовий

Платье подошло на укр 50 размер - L. Померяла XL- велико, смотрится чуть чуть мешковато. Взяла L. На мой невысокий рост(165) -не плохо. Можно с каблуком .

• Ольга Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сірий

Платье на самом деле темнее и оттенок какой-то грязный. Село неплохо, свободное, идет на свой размер. Покупала для дома, на выход не очень пойдет

Переваги:
    Модель интерессная
    Недоліки:
    Цвет немного не соответствует, оттенок грязный
  • Ольга Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сірий

Платье неплохое, пошито аккуратно, ткань соответствует. У меня твердая М-ка. На платье бирка была размер М, а по факту L или даже XL. Производитель немного неадекватно оценивает размеры своих изделий. Вернула платье

Переваги:
    Ткань, аккуратно пошито
    Недоліки:
    Сильно большемерит
  • Татиана С***
    • Загальне враження

Стильное платье,приятная натуральная ткань,классный нежный серый цвет.
    Длина -на любителя,активно двигаться в очень длинном платье не совсем удобно..

• Нина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
  • Rina

Цвет отличный, пошито хорошо

• Алена Ш***
    Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний

Дуже і дуже парить тканина. Я не знаю, що з нею не так, але це дуже не літнє вбрання. Доки приміряла під кондиціонером на точці видачі- спріли ноги та спина, зняла негайно. Можливо, на осінь, але до чого тоді короткі рукави?! Розмірна сітка відповідає дійсності, доволі вдалий крій, але тканина не вдала від слова зовсім. Довелось відмовитись від замовлення.

Переваги:
    Колір, крій.
    Недоліки:
    Тканина не просто не вдала, вона жахлива та доволі цупка.

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.

• Александра К***
    Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Дуже красиве,стильне плаття,комфортно в ньому,якісно.капішон лягає зручно все класс

Переваги:
    Дуже зручне, якісне,комфортно в ньому,капішон взагалі чудово лягає.рекомендую.

• Людмила П***
    Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Зелений

Цвет не соответствует представленному на картинке, от слова совсем. Пришлось отказаться.

Недоліки:
    Не соответствие цвета.
  • Беребелюх О***
    Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий
    Переваги:
    Класна модель
    Недоліки:
    Більше синтетики, ніж котону. Тканина досить цупка, більше демисезонна, ніж літня. Буду носити, скоріше, наприкінці літа або ранньої осені з джинсовою курткою, бо зараз можна отримати тепловий удар