Відгуки покупців про Підставка для монітора з висувною скринькою ІКЕА ELLOVEN білий, 504.747.70
- Анастасія А***Відгук від покупця. Продавець: DeluxeRoom. Колір: Чорний
Міцна, стійка, надійна. Рекомендую.
- Владислава К***Відгук від покупця. Продавець: DeluxeRoom. Колір: Білий
Підставка дуже зручна, мій моноблок вагою приблизно 11 кг спокійно витримує, за 20 кг я не дуже впевнена, можливо буде трохи прогинатися, однак до 15 точно перейматися не варто; також порадувала скринька, де можна розмістити усілякі дрібниці, які займали місце на столі. Продавець був дуже привітний.
Єдиний мінус це ціна доставки, довелося сплачувати вартість пакування і доставка по ітогу вийшла набагато дорожче, ніж очікувалось. - Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: ASM
Користуюсь вже більше пів року. Покупкою повністю задоволений. Ця покупка вирішила багато проблем. Тепер стіл максимально комфортний для мене
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: PL MARKET. Колір: Чорно-коричневий
Зручна та стійка підставка, з великою шухлядою, всі дрібниці заховалися без проблем.
- Аліна З***Відгук від покупця. Продавець: PL MARKET. Колір: Білий + Коричневий
Хороша підставочка, знизу можна сховати планшет або клавіатуру, в шухлядці зручно тримати канцелярію. Каркас металевий - тому витримає навіть досить важкий монітор. Дуже допомагає економити місце на робочому столі, а також додає висоти монітору, що трохи розвантажує спину.
- Переваги:
- Дизайн, міцність, містка шухлядка, швидкість відправки
- Недоліки:
- Поки не знайшла.
- Максимилиан М***Відгук від покупця. Продавець: ASM
Прекрасная подставка под монитор, всё очень быстро пришло, так как товар был уже в Украине, без проблем, по полной предоплате.
- Переваги:
- Все
- Васькевич Е***Відгук від покупця. Продавець: MARKETONE. Колір: Білий
Стильна, лаконічна підставка. Швидка доставка і добротна упаковка. Дякую, хороший продукт
- Переваги:
- Все ок
- СергійВідгук від покупця. Продавець: MARKETONE. Колір: Білий
Чудова підставка, мені сподобалась. Гарний дзайн і шуфлядка досить обємна.
- Переваги:
- Дузайн, шухлядка.
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: MARKETONE. Колір: Білий
Гарна і зручна підставка
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: MARKETONE. Колір: Білий
Гарний дизайн
- Недоліки:
- Виглядає ненадійно, стінки трохи прогинаються під важким монітором
- РоманВідгук від покупця. Продавець: MARKETONE. Колір: Білий
Все чудово, жодних нарікань
- Переваги:
- Крутий мінімалістичний столик під монітор