- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Гніздо роз'єма для вилки на два штиря не підходить для товстої вилки на два штиря - товста вилка в нього не входить.
Це гніздо нерозбірне, ви ні розібрати, ні від'єднати його від проводу не зможете - тільки відрізати провід.
Довелося йти до майстра - він відрізав роз'єм для вилки на два штиря і постановив нове (ще й розбірне).
Майстер підтвердив, що це брак, а не моя помилка як замовника.
Навмисно пишу назву коннектора своїми словами, щоб не звинуватили в неправильному технічному описанні.- Переваги:
- Недоліки:
- Брак. Доплата майстру за переробку 100 грн. Це 60% від вартості виробу з доставкою.
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Висунуті гроші.
- Недоліки:
- Неможливо вставити в розетку євровилку взагалі. Вилка без заземлення не фіксується та випадає.
- Ігор Т***
Це брак. В мене те саме. Ходив до майстра - він підтвердив, що це брак. Заплатив йому 100 грн з новий роз'єм і роботу.
- Вячеслав В***Відгук від покупця. Продавець: DSW Systems. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Вещщщь!
Просто и удобно.- Переваги:
- Надежность
- Недоліки:
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Все чудово,виконує свою функцію
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Partner IT. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Евророзетки не входять в цей Schuko(F)
Працює
- Переваги:
- Гарної якості
- Недоліки:
- Станислав А***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Все ОК
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Vendedor. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Топ,мені все підійшло
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: ELECTRON. Довжина: 0.2
Чудовий кабель, придбав 3 одразу і вирішив питання ще 3-х підключень від UPS, так як стандартних було лише 2. Рекомендую!
- Вадим З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Гарний перехідник
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: DSW Systems. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Продавец сработал отлично. Рекомендую!
- Переваги:
- В точности то, что я и хотел.
- Недоліки:
- Недостатков нет
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Partner IT. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Підключив, працює. Виглядає якісно. Добре запаковано, відправили швидко.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Перехідник гарної якості, виглядає якісно.
- Переваги:
- Якісний і недорогий.
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Получил в срок, подключил - работает.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: DSW Systems. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Гарний кабель-перехідник
- Переваги:
- Універсальність
- Недоліки:
- Не помітив
- OleksandrВідгук від покупця. Продавець: DSW Systems. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Найкращі. Класно запаковано і швидко доставлено. Комунікація також на високому рівні.
- Переваги:
- Дуже швидко і недорого. Крута компанія.
- Недоліки:
- Не має
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: DSW Systems. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Все добре, працює)
- Глеб А***Відгук від покупця. Продавець: DSW Systems. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Всё соответствует описанию, работает, никаких нареканий.