- АркадийВідгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 3. Колір: Чорний
Хорошо работает, без "наводок".
- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Александр.Відгук від покупця. Продавець: Partner IT. Довжина: 1. Колір: Чорний
Отличный кабель.
- Переваги:
- Качество.
- Недоліки:
- Нет.
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Довжина: 2. Колір: Чорний
Крутейший удлинитель, потерь в качестве звука абсолютно нет, полностью доволен) (использую с вкладышами apple earpods)
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 1. Колір: Чорний
все працює, ціна - якість
- Денис Ш***Відгук від покупця. Продавець: Partner IT. Довжина: 2. Колір: Чорний
Гарний кабель. Користуюсь вже більше двох років. Свою функцію виконує.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Partner IT. Довжина: 2. Колір: Чорний
Наконец то нашли , то что искали. Кабель подошёл отлично! Благодарю!
- Переваги:
- Плотно вставляется , без люфта.
- Недоліки:
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Довжина: 2. Колір: Чорний
Цена качество.Рекомендую к покупке
- Переваги:
- Одни плюсы
- Недоліки:
- Их нет
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 2. Колір: Чорний
Виконує своє функції.
Якісна оплітка.- Переваги:
- Працює
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 2. Колір: Чорний
Дуже раджу цей магазин кабель хороший нарікань ніяких нема, доставка швидка, консультантка яка попросила мене поділитися враженнями про кабель дуже приємна дівчина вимагаю їй премію)
- Продавець ACE Market
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Працюємо для наших клієнтів. Бажаємо відмінної та довготривалої експлуатації. Файного та безпечного Вам дня!
- Артур Б***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 1. Колір: Чорний
Якість норм, можна брати
- Продавець ACE Market
Дякуємо Вам за відгук. Користуйтесь із задоволенням. Вдалого та безпечного Вам дня!
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 1. Колір: Чорний
Все чудово працює, товар відповідає характеристикам.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець ACE Market
Дякуємо Вам за відгук. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо відмінної та довготривалої експлуатації. Вдалого та безпечного Вам дня!
- Дід П***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 1. Колір: Чорний
Працює, виглядає якісно, 10/10
- Переваги:
- Підтримує мікрофон
- Продавець ACE Market
Дякуємо Вам за відгук. Працюємо для наших клієнтів. Легкого та продуктивного Вам дня!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 2. Колір: Чорний
Замовляв два кабеля по 2М, прийшло швидко, все працює.
- Продавець ACE Market
Дякуємо Вам за відгук. Працюємо для наших клієнтів. Вдалого та безпечного Вам дня.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 2. Колір: Чорний
Кабель працює дуже добре. Відправили одразу в день підтвердження замовлення. Хороший сервіс.
- Переваги:
- Товар повністю відповідає очікуванням
- Продавець ACE Market
Дякуємо за відгук та високу оцінку. Працюємо для наших клієнтів. Користуйтесь із задоволенням. Будемо раді бачити Вас в числі наших постійних клієнтів. Вдалих Вам покупок, мирного та безпечного Вам дня.
- Andrii K***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 2. Колір: Чорний
Товар відповідає опису. Відправили швидко.
- Переваги:
- Швидко і якісно
- Недоліки:
- Не було
- Продавець ACE Market
Дякуємо Вам за відгук. Користуйтесь із задоволенням. Вдалих Вам покупок. Файного та безпечного Вам дня!
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 1. Колір: Чорний
Якісний товар, швидка доставка, прийнятна ціна.
- Переваги:
- Все сподобалося
- Продавець ACE Market
Дякуємо Вам за відгук. Бажаємо приємного використання. Вдалого та безпечного Вам дня!
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 1. Колір: Чорний
Швидко відправили, товаром задоволни.
- Ярослав Г***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 1. Колір: Чорний
Хороший кабель
- Переваги:
- Отличное качество товара, быстро доставили
- Недоліки:
- Николай Т***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 1. Колір: Чорний
Быстро доставили, качество кабеля хорошее. Магазин тоже хороший.
- Переваги:
- Хлопковая оплетка, все работает.
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 1. Колір: Чорний
Доставили быстро
- Переваги:
- Все норм
- Недоліки:
- нету
- Євгеній А***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 2. Колір: Чорний
- Дмитрий О***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 2. Колір: Чорний
Добра якість, добрий сервіс...
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 3. Колір: Чорний
Доставили быстро, кабель качественный, использую уже около месяца никаких проблем
- Степан Б***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Довжина: 3. Колір: Чорний
Якісний шнур.
- Продавець RTDUA
Степане, дякуємо за гарний відгук!
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 1. Колір: Чорний
Усе чудово, дуже швидко відправили )
- Переваги:
- Вузький пластик навколо штекера, дає змогу підключатись через товсті чохли з вузькими входами.
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: ACE Market. Довжина: 3. Колір: Чорний
Ціна - якість, раджу.