Відгуки покупців про Дитячий музичний СЕЙФ скарбничка електронна для грошей інтерактивний із кодовим замком, Банкомат для дівчат SAFE BANK STEEP Червоний з батарейками
Немає в наявності
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Все дійшло супер, швидко відправили, дитина задоволена, забули купити батарейки, але виявляється вони кладуть вже комплект (3шт), дуже дякуємо за сервіс та чудовий товар)
- Переваги:
- Якість, швидкість, комплектація
- Гладких Н***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Гарний подарунок, все працює добре, надійшла швидко, дитинка була дуже задоволена!
- Переваги:
- Швидкість
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Сервіс на максимально високому рівні. На замовлення відреагували швидко. Товар був в наявності. Відправили Новою поштою в той же день.
Скарбничка приїхала така, як на фото. Зручно, що вона одразу з батарейками. Я одразу на пошті змогла перевірити, що все працює.
Гроші затягує гарно. Відкриває двері по паролю. Єдине що - дуже гучна. Всі навколо будуть знати, коли дитина ховає гроші))
Продавця і товар рекомендую.- Переваги:
- Гарний дизайн, затягує гроші сама, відкривається по паролю
- Недоліки:
- Дуже гучна
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Дякую за доставку!
Сплатила відразу. Зв'язались в той же день. Сейф прийшов цілий,справний. Рекомендую продавця!- Переваги:
- Цікавий дітям
- Инна Р***Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep
Відправили вчасно, добре запаковано, все працює і є батарейки, одразу можна перевірити якість при отриманні
- Переваги:
- Швидка доставка