Картка Rozetka

Оцінка користувачів 4.76/5
  • Відгуки про товар продавця SAY
  • Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: SAY. Колір: Чорний + Жовтий

Не міцний для йоги. Ковзає по паркеті, ковзають руки та ноги по килимку. Матеріал ніжний, залишаються подряпини. Під час деяких асан натягується і врешті-решт у моєму випадку порвався.

Переваги:
    Комфортна товщина: м’який, добре захищає коліна та кістки від тиску підлоги.
    Недоліки:
    Ковзає, руки й ноги ковзають по поверхні, матеріал легко пошкоджується та розтягується і рветься.
    • Юлія М***

Компанія швидко відреагувала, без зайвих питань оформили повернення коштів. Приємно, коли так ставляться до клієнтів.

• Продавець  SAY

Вдячні за відгук) Вдалих тренувань!

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: SAY. Колір: Салатовий + фіолетовий

Дуже зручний при заняттях, достатньо плотний, завдяки ньому не болять коліна. Достатньо довгий для мого зросту (178 см). Дуже задоволена, ціна відповідає якості.

• Сергій П***

Килимком задоволений, рекомендую!

Переваги:
    Приємний на дотик, достатьно м'який, без запаху
    • Продавець  SAY

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: SAY. Колір: Чорний + Жовтий

М'який, легкий і приємний на дотик. Без стороннього запаху. Приємно займатися і стретчингом, і пілатесом. Рекомендую.

Швидка доставка.

• Марія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SAY. Колір: Чорний + Жовтий

Дуже гарна якість та швидка зворотня відповідь від продавця. Рекомендую

• Євгенія
    Відгук від покупця. Продавець: SAY. Колір: Чорний + Жовтий

Не скручується, не ковзає, колір - світлий беж, дуже подобається

Переваги:
    Колір
    • Продавець  SAY

Дуже вдячні за ваш відгук) Вдалих тренувань!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: SAY. Колір: Салатовий + фіолетовий

Красивий, приємний на дотик килимок.
    Поки новий, ще не мила, не знаю, як буде в експлуатації

Переваги:
    Приємний на дотик
    Недоліки:
    Поки не знайдено
    • Продавець  SAY

• Інга К***
    Відгук від покупця. Продавець: SAY. Колір: Синій + Рожевий

Користуюсь пару місяців, прекрасний коврик. Впевнено тримається на підлозі. Брала вже на природу і не раз, тест пройден. Протерла тряпочкою і далі можна займатися дома. Не рветься , не дряпається, якщо звичайно за щось не зачіпити сильно. Додаю фото, мінімальні сліди від занять, знов же таки може погано протерла. А так в цілому в гарному стані після активного використання влітку.

• Продавець  SAY

Дякуємо за такий детальний та позитивний відгук! Ми дуже раді, що килимок UP & FORWARD вам сподобався і пройшов всі випробування! Ваші фото та досвід використання допоможуть іншим у виборі. Ми завжди стараємось робити продукцію високої якості, щоб вона служила довго та надійно.

• Катя Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SAY. Колір: Чорний + Жовтий

Класний коврик, не ковзає, немає не приємного запаху від матеріалу. проконсультував продавець, відповів на питання що мала

Переваги:
    Не ковзає, матеріал, консультація

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: SAY. Колір: Чорний + Жовтий

Килимок, дуже гарний, якісний. Колір бежевий, не Melon, як на фото)

Але шнурок Чорний, а замовила через те що так гарно блакитний виглядав

Недоліки:
    Колір шнурка
    • Продавець  SAY

Вітаємо! Кольори повині бути точно як на фото, якщо ні вам відправили інший килим. Готові виправити свою помилку 100% безкоштовно. Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!

• Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний

Классный коврик! Был хорошо упакован, в пленку и в коробку. Пленка на липучке, так что можно сразу при получении распаковать и проверить чтоб не было брака. Нет никакого запаха. Не скручивается в разложенном виде. Не скользит по полу, на линолеуме и на ламинате пользовалась. Руки и ноги тоже не скользят. На колени опускаться мягко, что было большим удивлением, потому что на многих ковриках постоянно было больно стоять на коленях. В кроссовках тренировалась , пока все ок.

Переваги:
    Достаточно мягкий, но при этом плотный. Не скользит по полу и руки ноги не скользят по нему
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Сірий

Дуже гарно запакували килимок прямо в коробку, при транспортуванні ніяк точно не пошкодиться. Вже пробувала на ньому планку робити, не ковзає ніяк. Товщина 6 мм як і було в описі (міряла лінійкою). Дуже круто що він і для фітнесу і для йоги буде ок, як і хотіла. Єдиний недолік невеличкий брак виробництва, по інших параметрах все на найвищому рівні. Дуже дякую за мега швидку відправку і доставку в наших то умовах, топ

Переваги:
    Не ковзає на підлозі, майже без запаху, в міру мʼякий
    Недоліки:
    Приїхав трохи з браком
  • Диана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний

Дуже гарний та якісний килим, рекомендую !

• Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій + Рожевий

Гарне пакування, дизайн, ремінець зручний. Рожевий колір дуже гарний. Сам килимок не рухається по підлозі. Загалом задоволена)
    Один мінус, руки трошки просковзують в складних асанах. Імовірно тому що зовсім новий (порівнюю зі своїм старим килимком)

Переваги:
    Гарне пакування

Дякуємо за Ваш відгук) Вдалих тренувань!

• Інга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Бежевий

Магнітік в подарунок,мелочь а приятно) якісно прошита ручка/ремінець.До коврика питань не має,отримала очікуваної якості товар.

• Дарина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий + фіолетовий

Прекрасний коврик, взяли племінниці на свята

Переваги:
    Поєднання кольорів, не має запаху, швидка доставка, якісна ручка-Ремінець
    Недоліки:
    не помітили, наче все добре
  • Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Бежевий

ідеально для мене по товщині, плотності, не ковзає(лінолеум дома) , достатня амортизація. Чекала саме цей колір з листопада, як гарячі пиріжки видимо розходилися, не було в наявності то чорна п’ятниця то ще до цього знижки. І от нарешті) Дуже задоволена!

• Аня К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій + Рожевий

Хочу залишити відгук після деякого часу користування. Коврик доволі непоганий, комфортний, легко миється, не має запаху.

• Антоніна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний

Гарний килимок, немає взагалі запаху матеріалу, не їздить по підлозі(ламінат), ну і швидка доставка від розетки

Переваги:
    матеріал, не ковзає, доставка
    Недоліки:
    нема

Дякуємо Вам, вдалих тренувань

• Лера К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій + Рожевий

Довгенько обирала і не пожалкувала. Ідеально підходить для моїх практик, достатньо плотний і одночасно достатньо амортизує під час динамічних асан

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий + фіолетовий

Замість чохла у цього бренду іде ремінець, непогана альтернатива, особливо коли ремінець ще й для розтягувань використовую додатково. Коврик прекрасний. Доставка і пакування без питань!

Переваги:
    всім задоволена

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний

Дві неділі у використанні. 6 повноцінних занять з ковриком пройдено. Не розлазиться, не ковзає.

Переваги:
    Плотний матеріал
    Недоліки:
    нема, все добре

• Аліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій + Рожевий

Килимком задоволена. Помірна пружність, приємний колір, не ковзає.

• Єгор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Сірий

Для себе взяв тренуватися вдома. Розетка доставка кайф, вчора замовив, сьогодні вже забрав,все чітко. Коврик нормально тримається на підлозі, не ковзає, для мене товщина коврика ідеально

Переваги:
    Доставка, матеріал, якість

• Аня А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий + фіолетовий

гарний коврик, виробник продумав навіть пакування, обожнюю єтап «розпаковка». Для тих хто переживає що 6мм товщини не достатньо, більш ніж, матеріал гарної плотної щільності і дає достатню пружність

Переваги:
    якість матеріалу, умірна пружність, пакування
    Недоліки:

Щиро дякуємо вам за ваш відгук! Ваша підтримка і добрі слова надихають нас працювати ще старанніше. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або пропозиції, будь ласка, не вагайтеся звертатися до нас.

• Аліса

Підкажіть будь ласка, чи достатньо цієї товщини щоб не боліли колінки і лікті при вправах? Буду вдячна за відповідь

Товщина 6 мм коврика для йоги являється приємною перевагою, так як 6 мм є універсальною товщиною для комфортного виконання різноманітних активних та статичних видів вправ.

• Юрій С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Сірий

Дуже не задоволений службою яка відповідає за доставку в Розетці , зробив замовлення заздалегідь так як це мав бути подарунок, в підсумку дату відправлення переносили 3 рази , тому прийшлось скасувати замовлення так товар би прийшов вже після ДН. Тому якщо наважитесь купувати цей товар , врахуйте що ви його можете не отримати в зазначені розеткою терміни.

Привіт, Юрій! Розуміємо вашу ситуацію і щиро шкодуємо, що ви не змогли отримати своє замовлення вчасно, що змусило вас шукати новий подарунок. У майбутньому, якщо виникають проблеми зі службою доставки, будь ласка, пишіть нам. Ми прикладемо максимум зусиль, щоб наші клієнти були задоволені та отримували свої замовлення вчасно.