Хочу доповнити свій попередній відгук, чесно кажучи спочатку я була дуже розчарована покупкою проте дуже вражена швидкою реакцією виробника стосовно вирішення даної ситуації. Зі мною одразу ж звʼязалися, та запропонували замінити і дуги і кілочки.
Отримала комплект, безкоштовно.
Приємно вражена, дякую за професійний підхід до клієнтів! - Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: TresMarket. Ширина: 1.2. Щільність: 50
Дуже невдоволена!
Кілочки та кліпси до парника - неякісні! По перше зовсім не по розміру дуги, кілочки більші діаметром, при засувці в дугу дуга почала лопати, кліпси взагалі на жодну дугу не підійшли!
Розміри зовсім не співпадають!
Довелося їхати та купувати інший набір!
Більше не буду у вас замовляти, іншим також не раджу! - Сергій Ф***Відгук від покупця. Продавець: TresMarket. Ширина: 1.2. Щільність: 60
Проблему вирішили за 30 хвилин! Дякую дуже приємно вражений.
Крайня дуга не прошита. Через це не можна нормально натягнути
- Сергій Ф***
Так теплиця хороша, міцно тримається, щільність волокна хороша!
- Ніна В***Відгук від покупця. Продавець: TresMarket. Ширина: 1.2. Щільність: 60
Парник чудовий, витримав травневі заморозки (було -6С°) урожай огірків був в перших числах червня, а помідори в кінці червня. Потім поставили затіняючу сітку, і спека не страшна.
- Переваги:
- Урожай раніше на цілий місяць
- Недоліки:
- Мала висота дуг.
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: TresMarket. Ширина: 1.2. Щільність: 50
Дуже сподобався, легко монтується.
- Переваги:
- Легкий у використанні.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Матюнин С***Відгук від покупця. Продавець: GoSMarkeT. Щільність: 40
Отличное качество материала и изготовления . Доставили прямо на дом . В подарок дали семена сладкого перца . Очень рекомендую продавца и изделие .
- Переваги:
- Качество материалов , упаковка, обслуживание покупателя .
- Продавець GoSMarkeT
Вдячні за Ваш відгук та високу оцінку. Бажаємо легкого та приємного використання на довгий час!
- Ирина Е***Відгук від покупця. Продавець: BROOK. Довжина: 8
Очень понравился парник, хороший, качественый. Покупкой довольна.