- Альона З***Відгук від покупця. Продавець: DIM. Кількість: 1. Вага: 30 г
не советую, продают подделку, как в обычных шприцах по 150грн. препарат должен быть цвета згущенного молока!!! тольку от препарата нет!!! они как ходили пешком так и бродят, ещё и друзей пригласили пожрать!!!
- Переваги:
- жалко денег за такое г***о
- DIM
Шановна Альоно!
Просимо Вас, як експерта, доповнити Ваш відгук. В Україні- десятки виробників згущеного молока, відповідно і віддінків кольору цього молока теж є певна кількість. У своєму відгуку Ви, на жаль, не вказали виробника згущеного молока на якого слід рівнятись. Також звернемось до виробника з проханням перевірити чи відповідає колір їхньої продукції заявленим Вами критеріям.
Щодо того, що "они как ходили пешком так и бродят", то тут складніше. Цей феномен ми не можемо пояснити.
Ми цінуємо думку кожного клієнта і зробимо все належне, щоб наступного разу про переваги даного препарату Ви написали: " НЕ жалко денег за такое г***о".
Бажаємо Вам вдалих покупок!
- Софія Ч***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
продавець хороший. зателефонував, уточнив. відправив в той же день. результат гарний, вже на наступний день після нанесення прийшлось вимітати з полу дохлих тарганів, бо вони ідуть на світло коли вмирають. будьте до того готові!))
- Переваги:
- швидка відправка, швидка дія препарату, гарний продавець, гарний товар
- Продавець ФорсМажор
Дякуємо за відгук.
Ми є офіційним дистриб’ютором Syngenta в Україні.
Купуючи у нас ви отримаєте 100% оригінальний продукт. З повагою, інтернет магазин ФорсМажор.
Гарного дня!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Вага: 30 г
чудовий засіб справився там, де інші не подіяли. перший видимий результат був в першу добу. ще 2 тижні після першого нанесення часом вилізали зовсім малючки (видно, вилюплювались). То ж я додавала невелички краплі ще двічі. Через три тижні від першого нанесення бльше жодного ніде не бачила. Зручний тим, що не потребує генерального прибирання, додаткових спреїв і пасток. просто розклав краплі і все. і ще залишилось більше половини засобу, якщо раптом знов хтось забіжить від сусідів.
- Переваги:
- відмінний результат, економний засіб, простий у використанні.
- Недоліки:
- знадобилось 3 нанесення
Доброго дня, Олено, дякуємо за відгук.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Засіб подіяв, десь через тиждень застосування таргани майже зникли!
Дуже раджу! - ВадимВідгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Гарний засіб. Знищує тарганів але вони досить швидко (3-5 днів) знову з"являються. Можливо не дуже повезло з датою виготовлення - отримав засіб, виготовлений чи в квітні чи в січні 2024 року, а зараз травень 2026 року. Інструкції повністю дотримувався.
Навіть по відгуках професійних фахівців, які казали - що діє дуже ефективно - зрозуміло, що мабуть щось не зовсім так працює ...- Переваги:
- знищує тарганів
- Недоліки:
- вони знову з"являються
- Продавець ФорсМажор
Вітаємо. Таргани зʼявляються, тому що є для них лаз в ваше приміщення від сусідів. Також, під час використання гелю, рекомендуємо перекрити ці лази. Якщо потрібна детальна консультація- звертайтесь
- Вадим Л***
Дякую.
Будемо ще замовляти засіб, десь за декілька місяців. Якщо буде трохи пізніше дата випуску - хоча б 2025 рік - було б чудово
Повністю ізолювати квартиру - не вийде - будинок 1964 року, хрущовка, ще й прильот був в сусідній будинок чотири місяці тому, саме після прильоту різко збільшилась кількість - багато мікротріщін.
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: A-group. Кількість: 1. Вага: 30 г
Засіб почав працювати не одразу десь на 3 день при повторному нанесенні. Може те, що перший поверх.
Якістью задоволенна.
Дякую!!!- Переваги:
- Гарна якість.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Неймовірно ефективний гель, єдиний який знищує тарганів! Через 3 дні та до цього часу не побачила жодної особини. Ефект дуже помітний, протягом довгого часу не могла позбутись від тарганів усіми відомими способами. Результат вражаючий, рекомендую!
- Переваги:
- Ефективно та комфортно, не наче шкоди для людей
- Недоліки:
- Юрій З***Відгук від покупця. Продавець: easypest-control. Кількість: 1. Вага: 30 г
Потужносто працює. Результат видно щоранку і на протязі дня.
- Переваги:
- Зручно у використанні.
- Недоліки:
- Немає.
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Shop PEST CONTROL. Кількість: 1. Вага: 30 г
Дуже дякую,все прийшло
- Переваги:
- Діє
- Продавець Shop PEST CONTROL
Дякуємо за відгук .
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Средство супер. Наносил 2 раза с периодичностью 3 дня. Насекомые исчезли. Осталось еще пол-тюбика
- Переваги:
- Удоюное в применении, быстрый результат
- Марія Т***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Чудово справляється з
тарганами, результат видно швидко - Вадим В***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Пустая трата денег не работает
- Переваги:
- Недоліки:
- Не работает
- Юля Д***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Это самое лучшее стредство от тараканов. Уже не первый раз спасает. 2-3 дня и их не будет. Переродически может несколько вылазить днем как будто пьяные, это действие геля. Важно еще следить за свежестью геля. У нас был дома, но к сожалению уже не помню, сколько он уже был у нас с того момента, когда открыли первый раз шприц, может даже и 1 год, то тараканов он уже не привлекал, это нормально, прочитайте про это в гугле. Просто купите новенький свеженький и они его с удовольствием будут есть))
- Переваги:
- Быстро действует, 2-3 дня и тараканов не будет, доступное по цене
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: A-group. Кількість: 1. Вага: 30 г
Скачати,що я задоволена цим засобом -це нічого не сказати. Це єдиний засіб,який дійсно вивів тарганів. Я боролася з ними цілий рік, наймала декількох дезинсекторів, ні холодний туман, ні ще надцять засобів не допомогали. Доки я не натрапила на цей диво гель. Його вистачає на довго, можна періодично поновлювати мітки.Я всім рекомендую,не пожалієте
- Продавець A-group
Дякуємо за відгук
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: A-group. Кількість: 1. Вага: 30 г
Працює. Ввечері застосував, на ранок побачив трупи мурах, а ввечері вже валялися таргани. Дуже задоволений ефектом)
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Поки нема
- Продавець A-group
- Павел О***Відгук від покупця. Продавець: A-group. Кількість: 1. Вага: 30 г
Засіб працює швидко, але з одного тюбіка прибрати усіх тараканів неможливо. Замовимо ще.
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Коштлвно
- Продавець A-group
- Армен С***Відгук від покупця. Продавець: Rozvedka. Кількість: 1. Вага: 30 г
Не поклали витискач
- Продавець Rozvedka
Доброго дня. Просимо вибачення за відсутність штовхача, випадково при пакуванні не поклали.
- Євгенія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozvedka. Кількість: 1. Вага: 30 г
Проталкиватель не положили
- Продавець Rozvedka
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: easypest-control. Кількість: 1. Вага: 30 г
По перше дякую продавцю за швидку висилку,отримала посилку вже на наступний день
По друге це дійсно хороша отрута ,стільки всього перепробували і нарешті знайшли саме те,що треба. Вже на наступний день після того,як розклали засіб почали знаходити дохляків і "доходяг" які могли хіба на спині лапами рухати ,це чудовий результат
Зараз йде вже 3-ій день як всюди лежить отрута і я двічі на день регулярно змітаю дохляків,можу спокійно радити цей засіб!- Переваги:
- Дійсно дієвий
- Продавець easypest-control
Дякуємо за ваш відгук! Раді що змогли допомогти вам у боротьбі проти тарганів.
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Супер, дохнуть))
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Рекомендую!!!
Таргани здихають це неймовірно просто стільки років нічого не допомогла а тут очікування здійснилися.- Переваги:
- Дійсно працює
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Товар соответствует всем предлагаемым качеством. Экономный в использовании эффективный справился со всей задачей по квартире. Отличный помощник в борьбе с непрошенными гостями. Мои пожелания чтобы цена была чуть-чуть ниже, Спасибо поставщикам которые завозят качественный товар.
- Переваги:
- Великолепный гель адвион США. Рекомендую-да-да-да и ещё раз да
- Недоліки:
- Мои пожелания чтобы колпачок которым закрывают шприц канюлю вкручивался и крепко держался на случай если вдруг его найдёт маленький ребёнок техника безопасности. Состав геля формула геля соответствует
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Гель просто чудодійний!!
Таргани зникли через 2-3 дні!
До цього гелю, чим тільки не боролась з ними, нічого не допомагало.
Рекомендую! - Марія М***Відгук від покупця. Продавець: Shop PEST CONTROL. Кількість: 1. Вага: 30 г
Дієвий засіб. Доставка дуже швидка
- Продавець Shop PEST CONTROL
Дякуємо за відгук .Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині.
- Юрчук Л***Відгук від покупця. Продавець: easypest-control. Кількість: 1. Вага: 30 г
Дуже хороший засіб рекомендую
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Shop PEST CONTROL. Кількість: 1. Вага: 30 г
Шприца хватило щоб уже як третій рік не має тарганів
- Продавець Shop PEST CONTROL
Дякуємо за відгук .Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині.
- Віталій З***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
- Гожая Е***Відгук від покупця. Продавець: 101 percent. Кількість: 1. Вага: 30 г
Действенный.
- Олеся О***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Працює все добре та швидко бореться з тарганами.
- Переваги:
- Супер
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Працює
- Всеволод Б***Відгук від покупця. Продавець: easypest-control. Кількість: 1. Вага: 30 г
Прошло может 5 дней, и ни одного таракана нет. Спасибо!
При чем, почти весь шприц ещё остался, надеюсь он не портится - Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Дієвий засіб, дуже ефективний, спрацював швидко та добре, сподіваюсь що на довго
- Переваги:
- без запаху, зручний в користуванні
- Вячеслав Х***Відгук від покупця. Продавець: easypest-control. Кількість: 1. Вага: 30 г
Все прошло отлично
- Віталій Ж***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г
Таргани зникли. Буду рекомендувати знайомим
- Маргарита Г***Відгук від покупця. Продавець: A-group. Кількість: 1. Вага: 30 г
Найдієвіший засіб. Прибігли таракани від сусідів і почали за плитою будувати сімʼю. Ловушки на них не працювали. Цей засіб отримала вчора ввечері, нанесла за інструкцією і сьогодні вранці вже всі або передохли або ледь пересувалися. Підлога кухні була всіяна ними, таргани вилізли з закутка. Коли наносила гель на жаль кішка його краплю злизала. І все добре зі здоровʼям. Тому для тих в кого допитливі домашні улюбленці - цей засіб безпечний!
- Переваги:
- Зручність, дієвість
Дякуємо за відгук!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г