- Дар'я П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Іграшка супер, коту подобається)
- Переваги:
- Тваринці подобається)
- Недоліки:
- Якщо потрапить під воду, механізм перестае працювати і вона не пищить
Добрий день, шановна Дар'є! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Якісна іграшка, сподобалась нашій киці. Приємний звуковий ефект. Доставка оперативна
Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Суперська іграшка. Котеня грається із задоволенням
- Переваги:
- Можна спокійно давати гратися котеняті: нічого не відвалюється, нема дрібних деталей, шерсті. Їжачок попискує
- Недоліки:
Добрий день, шановна Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кішечкам дуже сподобалась іграшка.
Підписуйтесь на інст котів: monya.sonya.ho- Переваги:
- Дуже привертає увагу звуком
Добрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви та Ваші улюбленці оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Игрушка красивая, приятная, хорошего удобного размера, пищит. Мне понравилась. Кот не оценил
Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi. Для того, щоб ваш кіт не втрачав інтерес до інтерактивних іграшок, їх потрібно періодично ховати та тримати в зоні недосяжності тварини. Тоді улюбленець кожного разу сприйматиме іграшку, як нову розвагу.
- Катерина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Игрушка класс) мой котюнь доволен)))
Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою!