Відгуки покупців про Скринька для прикрас VMHouse органайзер для коштовностей футляр для ювелірних виробів та годинників бірюзовий (0097-0004)

Оцінка користувачів 4.81/5
на основі 254 відгуки
  • Відгуки про товар продавця VM HOUSE
  • Антон Д***

Классная, компактная

Переваги:
    Компактная
  • Анна К***

Задоволенi, дякую.

• Тетяна Ч***

Дякую, сподобалось

Переваги:
    Гарна скринька
  • Світлана А***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Дуже сподобалась скринька. Прийшла якісна, без недоліків. Вмістилися всі золоті прикраси. Все гарно, тільки не вистачає дірочок для сережок конго та з англійським замком.

Переваги:
    вмістка.
  • Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Бірюзовий

Цікавий бокс, дівчина задоволена, шуткує, що якщо вкрадуть, то все гарненько зібране завчасно в одному місці.

• Ігор М***

Скринька норм.

Дівчина каже - дуже гарна.

Враховуйте, що скринька малувата, на основних картинках цього не помітно. Орієнтовний розмір 2 ладоні.
    Але місткість - нормальна.

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Бірюзовий

Чудова скринька, дуже вмістка, гарна якість

• Анастасія П***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Скринька прийшла без пошкоджень, дякую продавцю)

Переваги:
    Гарний маленький органайзер для прикрас.
    Недоліки:
    не має
  • Марія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

При першій же спробі відкрити відсік для підвісок - розклеїлась середня планка, та що для кульчиків. Взагалі є враження, що поклеєно погано. Розчарована, бо зовні виглядає гарно і мала би бути дуже зручною.

Переваги:
    Дизайн, зручні відсіки
    Недоліки:
    Поклеєно погано, розклеїлась планка для кульчиків
  • Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Гарна і зручна . Мені дуже сподобалась.

Переваги:
    Немае
    Недоліки:
    Немае
    • Продавець  VM HOUSE

Олено, дякуємо Вам за відгук на цю Скриньку для прикрас, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.

Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Зоряна М***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Гарна, мила та зручна шкатулка, багато відсіків, придбала, щоб брати із собою у подорожі. Зручно, рекомендую!

Вітаємо Вас, Зоряно!

Ми раді, що Вам сподобався наш товар і наш сервіс. Дійсно ця Шкатулка для прикрас дуже якісна і Ваш відгук дуже допомогає наступним замовникам.

Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Купив на подарунок. Дякую за відмінний сервіс, все вчасно!

Олексію, доброго дня!

Щиро вдячні за Ваш відгук! Раді, що скринька для прикрас стала чудовим подарунком і що Ви залишилися задоволені нашим сервісом. Для нас дуже важливо забезпечувати не тільки якість товарів, але й своєчасну доставку, щоб Ваші покупки приносили лише позитивні враження.

Якщо у Вас будуть додаткові питання або потреби, ми завжди готові допомогти. Сподіваємось, що Ви знайдете ще багато корисних речей у нашому магазині. Ознайомитись з повним асортиментом можна за посиланням: посилання

Дякуємо за вибір і чекаємо на Ваші нові замовлення!

• Кристина З***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Мені сподобалось абсолютно все: обслуговування, товар, спосіб доставки, ціна, менеджер магазину чудова людина. Дякую!!!

• Продавець  VM HOUSE

Христино, щиро дякуємо Вам за відгук. Це дуже важливо для нас.

І ми дуже раді, що Вам сподобалася ця Скринька для прикрас і наш сервіс.

Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!

• Вікторія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Чудово як для цієї вартості. Шкатулка зручна, компактна і містка.

• Продавець  VM HOUSE

Вікторіє, нам дуже приємно чути від Вас слова вдячності!

Ми дуже раді, що ця Шкатулка скринька для прикрас сподобалася Вам.

Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!

• Аліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Дуже сподобалась. Дякую за гарне обслуговування.

Аліно, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам за відгук і за довіру. Щиро дякуємо за Вашу підтримку і рекомендації.

Ми дуже раді, що Вам сподобалася ця Скринька для прикрас.

Якщо у Вас виникнуть будь-які питання по наших продуктах, будь ласка звертайтеся до нас. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного.

Будемо раді бачити Вас знову. З повагою, VMHouse

• Светлана З***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Шкатулка шикарная и вместительная. Купила для доченьки, она очень довольна, закажу и себе такую. Спасибо!

Світлано, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам за відгук. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.

Дуже раді, що Вам і Вашій донці сподобалася ця Скринька для прикрас.

• Ліза Н***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Скринька дуже гарна та якісна.

• Продавець  VM HOUSE

Лізо, дякуємо Вам, що обираєте нашу продукцію, а також за Вашу оцінку і відгук.

Раді, що ця Скринька для прикрас сподобалася і виправдала Ваші очікування.

• Роман Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Дуже гарна шкатулка. Донька дуже задоволена.

Вітаємо Вас, Романе!

Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Вам і Вашій доньці сподобалась скринька для прикрас. Цей органайзер дійсно створений, щоб стати стильним та зручним доповненням для зберігання коштовностей. Сподіваємось, він принесе ще більше радості і користі в повсякденному житті.

Якщо матимете бажання, звертайтесь до нас з додатковими питаннями або новими враженнями. Ми завжди раді допомогти!

Окрім того, запрошуємо переглянути інші наші товари, де знайдете безліч цікавих пропозицій: посилання

• Влада Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Задоволена покупкою. Шкатулка повністю відповідає фото, вона зручна, містка, має багато відділень для прикрас, сама шкатулка приємна на дотик і зовні і всередині. Проблем із замовленням чи доставкою не виникало. Рекомендую!

Доброго дня, Владо!

Щиро дякуємо за Ваш розгорнутий відгук! Дуже раді чути, що шкатулка для прикрас виправдала Ваші очікування і відповідає всім параметрам, які Ви оцінили — зручність, місткість і приємні матеріали. Приємно знати, що процес замовлення і доставки також пройшов без проблем. Ваші рекомендації надихають нас продовжувати забезпечувати високий рівень сервісу.

Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання або Ви захочете переглянути інші наші товари, будемо раді бачити Вас у нашому магазині: посилання. В нас багато стильних та функціональних рішень для організації Ваших прикрас!

• Кароліна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Скринька дуже якісна, як я і очікувала. Максимально задоволена покупкою. Дякую!

Шановна Кароліно, вітаємо!

Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Радий, що скринька для прикрас відповідає Вашим очікуванням і Ви залишилися настільки задоволені. Приємно знати, що наша продукція приносить задоволення клієнтам — це мотивує нас продовжувати створювати стильні та якісні речі.

Не забудьте, що у нашому магазині є ще багато цікавих пропозицій для організації прикрас та інших корисних речей! Ознайомитися з ними можна тут: посилання. Сподіваємось, Ви знайдете щось ще для себе чи на подарунок.

З найкращими побажаннями, команда VMHouse

• Глеб Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Замовив на подарунок. Скринька сподобалася, гарний колір, зроблено якісно, ​​багато відсіків.
    Все вчасно оформили. Чудовий сервіс. Рекомендую!

Шановний Глеб,

Дякуємо за Ваш відгук про нашу скриньку для прикрас! Ми раді, що Вам сподобалося. Ваша оцінка є дуже важливою для нас. Хочемо повідомити, що ми маємо інші моделі шкатулки за формою, розмірами, кольорами, тому, обов'язково подивіться наш асортимент посилання. Якщо у Вас є запитання чи побажання, звертайтесь до нас. Ми завжди раді допомогти. Дякуємо за Ваш вибір та за те, що поділилися вашим досвідом з нами.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Замовлення отримала швидко ,гарно упаковано ,без ушкоджень .Фото відповідає дійсності.

Переваги:
    Скринька гарна ,прикраси зручно розташувалися в ній.Придбала на подарунок ,дуже сподобався.Купувала по акції,акційна ціна дуже приємна .
    Недоліки:
    Немає.Все сподобалось.
    • Продавець  VM HOUSE

Шановна Марина,

Дякуємо за ваш відгук про нашу скриньку для прикрас! Ми раді, що вона вам сподобалася. Ваша оцінка є дуже важливою для нас. Хочемо повідомити, що у нас є цей товар і в інших кольорах, тому якщо ви зацікавлені, обов'язково подивіться наш асортимент. Крім того, ми пропонуємо іншу модель у менших розмірах, яка може вас зацікавити. Ви можете ознайомитись за посиланням посиланняЯкщо у вас є питання або побажання, звертайтесь до нас. Ми завжди раді допомогти. Дякуємо за ваш вибір та за те, що поділилися вашим досвідом з нами. Гарного дня.

• Ірина
    Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Я не розумію позитивних відгуків чи то мені не пощастило.Якість скриньки погана,сам матеріал білий дуже тонкий як плівка,на верхній кришці якийсь шматок клею..всередині теж сліди клею і деякі частини не приклеєні.На панелі для сережок дірочки взагалі пробиті лише з одної сторони,тобто треба якось дирявити самій вручну.Я вже замовляла різні кейси для прикрас ,але ця жахливої якості тому не купила ..добре шо вибрала післясплату.Оглядайте замовлення продавця бо продають брак!і при цьому обманюють в описі де пишуть що самі перевіряють якість на виявлення браку.

Переваги:
    Швидка доставка.На цьому переваги закінчуються.
    Недоліки:
    Погана якість матеріалу,вимазана клеєм,всередині не доклеїно,нема дирочок під сережки,пробиті не наскрізь.Явний брак продають.Обманюють в описі.Фото додаю.
  • Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Рожевий

Скринька відповідає фото, рожевого кольору, має різні відділення для каблучок, сережок та інших прикрас. Дуже містка та копактна, гарна для подорожей.

Недоліки:
    Недоліків не виявила
  • Назар Б***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Рожевий

Забрав товар. Вдома переглянув - низька якість, десь замінник вже почав піддиратись.
    Таке собі, не дуже якісна обшивка, хоча в середині все ергономічно і гарно продумано.

• Продавець  UrbanDreams

Дякуємо за ваш відгук

• Олександра Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Бірюзовий

Твердий, гарний вигляд, багато різних відділень під будь-який вид прикрас. Зручно.

Переваги:
    Твердий, гарний вигляд, багато різних відділень під будь-який вид прикрас
  • Євгенія В***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Чорний
  • Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Білий

Купував дружині на подарунок, їй сподобалась.

Переваги:
    Не велика та і не маленька, вмістка. Виглядає гарно в цьому кольорі і матеріалі.
    Недоліки:
    Час покаже. Невеликий недолік - перетинки нижнього відділу слабовато фіксуються, но не критично.
    • Продавець  BoxShop

Вітаємо!

Щиро дякуємо за відгук. Дуже приємно, що скринька стала вдалим подарунком.
      Будемо раді новим замовленням!

• Алексей П***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Чорний

Дякую буду ще замовляти.

• Продавець  UrbanDreams

Щиро раді, що замовлення Вам сподобалось. Дякуємо за відгук :)

• Алексей П***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Молочний

дойшла посилка вчасно . логістам окреме дякую

Переваги:
    дочка в захваті дякую
  • Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Чорний

Все ок, нормана якість на цю ціну

• Тетяна О***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Пудровий

Дуже зручний органайзер для зберігання... виглядає стильно... дякую за швидку доставку...

• Сніжана
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Синій

Швидко відправили, дякую

Переваги:
    Зручна та естетично гарна
    Недоліки:
    Відділ сережок тільки для гвіздочків
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Пудровий

Все супер. Дякую.

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: KRANEX. Колір: Бірюзовий

Гарна, зручно зберігати прикраси

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Бежевий

Користуюсь вже майже рік, дуже задоволена, все на місці, навіть при частому користуванні на скринці не з'явилось потертостей, кнопка працює на відмінно

Переваги:
    Зручність, матеріал
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!