Відгуки покупців про Скринька для прикрас VMHouse органайзер для коштовностей футляр для ювелірних виробів та годинників бірюзовий (0090-0004)

Оцінка користувачів 4.82/5
  • Відгуки про товар продавця VM HOUSE
  • Ілона К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Бірюзовий

Чудова, мила скринька! Для прикрас- те, що треба! Акуратна, компактна, красива, незамінна річ для кожної дівчини

• Харченко А***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Бірюзовий

Хороша, компактна річ. Дуже зручна для подорожей. Єдине що при перегортанні сережки з відсіків перемішуються але то таке.)

Переваги:
    Маленька, зручна
    Недоліки:
    Не перегортати!)
  • Ольга П***

Супер!

• Максим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий

Гарна скринька

• Дарья Г***

Гарна скринька)

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Дуже зручний органайзер. Згодом замовила ще один, так я мені його виявилось замало. Прийшов швидко, без дефектів, сторонніх запахів. на ці гроші - топ

Переваги:
    Класний органайзер за таку ціну
    Недоліки:
    Треба було зразу брати два))
    • Продавець  VM HOUSE

Ірино Сергіївно, вітаємо Вас!

Дякуємо за Вашу оцінку нашого товара, а також за те, що довіряєте нам. Дуже приємно, що це вже друга Скринька для прикрас яку Ви замовили. Також ми раді, що цей органайзер сподобався Вам.

• Мирослава Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Нормальна скринька! Відповідає фото.

Мирославо, вітаємо Вас!

Дякуємо за Вашу оцінку нашого товара. Дуже раді, що ця Скринька для прикрас виправдала Ваші очікування.

• Любовь Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Відповідає своїй ціні. Мене все влаштовує. Дякую.

• Продавець  VM HOUSE

Любове, дякуємо Вам за позитивний відгук на нашу продукцію!

Дуже раді, що Скринька для прикрас виправдала Ваші очікування.

Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Петрик Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Замовлення прийшло швидко, картинці та размірам відповідає. Коробочка дуже благенька, тканина на дотик неприємна.

Переваги:
    Ціна , можна розмалювати.
    Недоліки:
    Дешевий матеріал
    • Продавець  VM HOUSE

Галино, дякуємо Вам за відгук на нашу скриньку для прикрас, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.

Абсолютно згодні з Вами і підтримуємо Вас. Дуже доступна і приємна ціна, функціональна, а ще, при бажанні, можно розмалювати. Визнаєм, внутрішній матеріал скриньки не є преміум класу, але свої задачі за свою вартість виконує.

• Віта Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Гарна компактна скринька. Зроблена аккуратно. Зручна для подорожей.

Переваги:
    Гарно зроблена, компакта.
    • Продавець  VM HOUSE

Віто, дякуємо за Ваш вибір, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами!

Будемо раді бачити Вас знову.

• Якімченко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Бірюзовий

Дуже красива скринька для прикрас, доця задоволена.Дякую.

Переваги:
    Зручна, компактна,яскрава
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  VM HOUSE

Вітаємо, Наталіє!

Дякуємо за чудовий відгук! Раді чути, що Ваша донька залишилася задоволена скринькою для прикрас. Ми завжди прагнемо створювати не тільки функціональні, але й стильні товари, тож приємно знати, що скринька виявилася і зручною, і яскравою прикрасою для її кімнати.

Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання чи захочете переглянути інші корисні та красиві товари для організації простору, будемо раді бачити Вас у нашому магазині: посилання. Впевнені, що знайдете ще багато цікавого!

• Лариса Г***

Замечательная шкатулка!

Шановна Лариса,

Згодні, вона чудова! Дякуємо за Ваш відгук про нашу скриньку для прикрас! Ми раді, що Вам сподобалося. Ваша оцінка є дуже важливою для нас. Хочемо повідомити, що ми маємо моделі інші за формою, розмірами, кольорами, тому, обов'язково подивіться наш асортимент посилання. Якщо у Вас є запитання чи побажання, звертайтесь до нас. Ми завжди раді допомогти. Дякуємо за Ваш вибір та за те, що поділилися вашим досвідом з нами.

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Аккуратно сделаная. Красивая небольшая, хорошая молния. Девушке понравилось. Все отлично.

Переваги:
    Удобная
    • Продавець  VM HOUSE

Вітаємо Вас, Олександре!

Дякуємо Вам за відгук і приємні слова щодо нашої скриньки для прикрас. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю виконання, а Ваша дівчина оцінила красу та зручність цього органайзера. Раді, що всі деталі, включно з надійною блискавкою, виправдали Ваші очікування.

Якщо у Вас виникнуть запитання чи бажання переглянути інші варіанти, завжди будемо раді допомогти. Запрошуємо також ознайомитися з іншими нашими товарами за посиланням: посилання, де Ви знайдете ще багато цікавого для себе чи на подарунок.

• Криворук Л***
    Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий

Гарна скринька, але зламаний замок. Повернула

• Віра Л***
    Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Купила внучці цю гарну шкатулку. Їй дуже сподобалась.

• Продавець  VM HOUSE

Віро, дякуємо Вам, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивними враженнями про неї! Нам дуже приємно!

Нам також дуже приємно, що ця Скринька органайзер для прикрас сподобалася Вашій внучці.

• Анастасія Ф***

Товар відповідає опису

Переваги:
    Досить зручно
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Чорний

Зручний органайзер. Рекомендую.

• Продавець  UrbanDreams

Щиро раді, що замовлення Вас сподобалось. Дякуємо за відгук та оцінку!

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Чорний

Гарна шкатулка для прикрас,запаху клею не чути,маленька та охайна.Зручно брати в дорогу.

• Продавець  UrbanDreams

Щиро дякуємо за відгук та оцінку!

• Діана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET

Замовляли чорний, приїхав рожевий

• Сніжана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Молочний

Хороша річ. Маленька та вмістка

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Сніжано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams. Колір: Зелений

Очень красивый ,цвет как на фото и практичный

Переваги:
    Вместительный

Щиро дякуємо за відгук!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Simple market. Колір: Фіолетовий

У попередньому коментарі я писала, що отримала скриньку не того кольору, який замовляла. Продавець оперативно зв*язався зі мною і зробив обмін товару. Отримана скринька повністю відповідає фото на сторінці товару. З цим продавцем приємно мати справу. Я дуже задоволена. Дякую.

Переваги:
    Дуже гарна скринька фіолетового кольору.
  • Наталія

Така мила скринька. Колір як і хотілось супер. Гарненька якість. Дякую

Переваги:
    Невелика, компактна, красива
    Недоліки:
    Поки не знайшли
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Simple market. Колір: Фіолетовий

Замовляла товар саме у цього продавця, щоб отримати скриньку фіолетового кольору. На жаль, отримала світлу, неначе вицвілу скриньку, що абсолютно не відповідає фото на сторінці товару. Я б таку не замовила. Або змініть фото товару, щоб покупці розуміли, що вони купують, або попереджайте про невідповідність кольору на фото і реального кольору скриньки. Я дуже засмучена.

Переваги:
    Немає. бо прислали товар не того кольору.
    Недоліки:
    Немає. бо прислали товар не того кольору.
  • Віта Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Чорний

Класна містка скринька, щоб брати з собою в дорогу

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Елена В***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Рожевий

Отличная вещь за такие деньги)) Быстрая доставка

Переваги:
    Компактная и удобная
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олено! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Оксана

Чудовий варіант для подарунку

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Оксано! Дякуємо за високу оцінку! До нових зустрічей в нашому магазині!

• СВЕТЛАНА
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Чорний

Коробочка не большая. Сделана аккуратно. Разложила свои украшения которыми часто пользуюсь. Утром открыла, посмотрела и выбрала под своё настроение. Мне нравится - всё под рукой.

Переваги:
    удобный органайзер
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Виктория В***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Рожевий

Шкатулка зручна, якщо в дорогу то взагалі, що треба

Переваги:
    Зручна
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Наконечна А***
    Відгук від покупця. Продавець: ON THE MARKET

Куплено у червні 2024 року

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Молочний

Сподобалась! Якісна, компактна але вмістка. Дуже дякую!

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Алло! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Чорний

Підійде для подорожей, для кілець, сережек, ланцюжків

Переваги:
    Красивий
    Недоліки:
    Дійсно міні. Не все, що хотіла, вмістилося
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Чорний

Замовляла міні скриньки для прикрас, все сподобалося, для подорожей гарна річ, якість виробу теж гарна!

Переваги:
    Невелика і компактна
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ольга П***

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Федорів О***

Хороша шкатулка і недорога

Переваги:
    Якісна шкатулка
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Світлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Бірюзовий

Маленький формат, що зручно зберігати

Переваги:
    Компактно, те що потрібно ,щоб прикраси лежали охайно
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!