- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: RKS Shop. Колір: Жовтогарячий
попрацював 5 хвилин і потух, включив в зарядку через хвилину зявився запах горілого і перестав заряджатися
- Продавець RKS Shop
Припускаємо, що для зарядки міг використовуватись занадто потужний зарядний пристрій. Ви можете надіслати товар нам на перевірку, ми виявимо причину. Якщо проблема не пов'язана з цією причиною, то проведемо заміну
- Олександр М***
як виявилося в насосі стояв вже зіпсований акамулятор, як сказали мені, таке буває при сборі
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Білий
Все добре
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: tech integrator. Колір: Білий
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Все супер.
- Переваги:
- Зручно скрізь брати з собою,
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Для дачі, походних умов просто супер! сам насос плаває на поверхні, але воду качає добре
- Переваги:
- Добре працює
- РоманВідгук від покупця. Продавець: TACO. Колір: Чорний
Все працює на диво гарно
- Переваги:
- Недоліки:
- Погана лепучка на стіну
- Продавець TACO
Дякуємо за відгук! Проте, це не диво - ми обираємо якісні товари на продаж :)
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Акумуляторний душ сподобався. Можна підігріти воду, прийняти душ та полити квіти.
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Мені сподобалося.
- Переваги:
- Компактний, добра комплектація, гарно тримає зарядку.
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Майя П***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Купили портативний душ в село на той випадок,коли не буде світла і дитині ,щоб було зручно самому купатися.Дуже зручно.
- Переваги:
- При відсутності світла,гарна річ
- Недоліки:
- Поки немає,користуємося недовго
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
У користуванні декілька днів. Задоволена. Забрала з точки видачі і поставила на зарядку. Користувалася 6 разів, працює. Тиск води не сильний з лійки, але для економії води нормально. Потрібно подумати чим закріпити щоб опускався на дно, але і в такому варіанти коли знаходиться на поверхні воду качає. Непогана річ під час відключення гарячої води. Хто роздумує беріть.
- Переваги:
- Працює
- Постановский О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Не раджу купувати цей товар. Викинуті гроші на вітер
- Переваги:
- Недоліки:
- Перестав працювати через три неділі
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня, Олег.
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та перепрошуємо за незручності.
Вірогідніше за все в товарі мав місце певний брак заводського характеру, що виявив себе тільки з часом.
На цей товар Ви маєте повноцінну гарантію терміном в 3-и місяці з моменту отримання товару. Тобто Ви можете звернутися до нас не через відгук, а у коректний спосіб та отримати заміну товару за гарантією.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Білий
Штука дуже корисна, особливо в період відключення води, але досить великий росхід води, а так все добре.
- Переваги:
- Те що треба
- Недоліки:
- Швидкий росхід води
- Валентин Л***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Гарна річ,рекомендую!!!
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
За свою ціну топ!
- Переваги:
- Дешевий, гарно працює
- Недоліки:
- не виявлено
- Любов Б***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Душ працює без нарікань, зарядив і мийся
- Переваги:
- Все працює добре , коли немає гарячої води дуже виручає
- Недоліки:
- Поки не має
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Класний душ, виручив нас на час ремонту у ванній кімнаті, коли не було доступу до стаціонарного. Працює без нарікань, усе супер. Рекомендую, якщо шукаєте зручний тимчасовий варіант!
- Переваги:
- Свою функцію виконує
- Недоліки:
- Як для такої ціни, недоліків немає
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Зв невеликі гроші, комфорт на двчі)
Минулого року такий сам сезон відпрацював. Тож норм - БогданВідгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Все добре, працює. Але було неприємно, що немає доставки новою поштою, бо укрпоштою на посилку з Київської області до Харкова довелось чекати тиждень.
- Переваги:
- Приємна ціна
- Недоліки:
- Трохи не зручно, що насос не тоне. Шланг досить закороткий.
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Все супер, рекомендую все гарно працює
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Добрий день.Замовляла душ, зручний у використанні.Прийшов швидко.Рекомендую.
- Переваги:
- Компактний.
- Недоліки:
- Немає.
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Заказала душ, в целом свою роль выполняет покупаться напора хватает, зарядки хватает на несколько дней, и кстати еще до конца не разряжала:)
надеюсь хватит на долго- Переваги:
- Маленький, удобный
- Недоліки:
- Слабый напор
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Купила мамі на дачу, дуже задоволена особливо зараз в спеку, зручний в користуванні, рекомендую
- Переваги:
- Зручний, швидко заряджається
- Недоліки:
- Поки немає
- Стрижекінь А***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
просто незамінна річ для моєї сільської дачі без умов. До цього милися з ковшиків, дуже незручно. Достатньо пів відра воді щоб за допомогою цього душу вимити аж довге волосся. Дуже рада, що купила його. класний, портативний, вистачає на кілька разів. іноді швидко сполоснуться досить навіть великого ковшика води. рекомендую.
- Недоліки:
- не виявила
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: tech integrator. Колір: Білий
Душ норм працює АКБ вистачає орієнтовно на 90 літрів при витраті 2.5 літра в хвилину
- Переваги:
- Незалежність від розетки
- Віта Б***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Роботою душу задоволена, виконує свою функцію добре.
- Переваги:
- Легкий, зручний, функціональний.
- Недоліки:
- Поки що не виявлені
- Марія І***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
працює гарно,покупкою задоволена
- Наталия П***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Напір води не великий, тому вистачає води і душ прийняти, і голову помити. Заряду вистачає. Добре, що видно коли він зарядився - змінюється колір на зелений.
- Переваги:
- Легкий, зручний
- Недоліки:
- Не знайдено
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Користуємось вже 2 тижні задовоені
- Переваги:
- Компактність, мобільність
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Легкий у користуванні, виконує свої функції
- Переваги:
- Легкий у користуванні, ціна
- Недоліки:
- Користувались декілька разів, плаває зверху, треба додатковий груз
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Дуже гарно працює, гарна якість і головне що буде зручно використовувати влітку на природі, якраз для цього і купувала. Не великий розмір тому можна з легкістю брати із собою для зручності. Однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Гарна якість
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Добрий день.Брала переносний душ 3 шт.для себе і знайомих.Дуже задоволена.Він не великий і дуже зручний.З своєю роботою справляється добре.Я задоволена покупкою.Знайомі також.Для літа супер.:)))
- Євген Л***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
НЕ рекомендую цей товар і продавця AB PREMIUM SHOP! Отримав душ із неробочим насосом (бачу з інших свіжих відгуків, що це масова проблема всієї партії — акумулятори та насоси "мертві").
Але найгірше — це сервіс. Відправив брак назад на обмін. Продавець порушив усі терміни обміну. Після моїх скарг у чаті створили нову ТТН для відправки заміни, але фізично товар так і не передали (статус посилки два тижні висить "Чекаємо від відправника").
Продавець тягне час і не виконує своїх зобов'язань. Бережіть свої нерви та гроші!
У пристрої виявлено суттєвий заводський брак:
1. Насос зовсім не тоне у воді, бо повітряна камера не заповнюється. Щоб він качав воду, його доводиться силоміць тримати на дні.
2. Порушена загальна герметичність - штатна гумова заглушка не прилягає щільно, через що вода потрапляє безпосередньо у внутрішній відсік з електронікою та витікає через роз'єм для зарядки.- Переваги:
- Недоліки:
- Бракована партія товару, продавець ігнорує строки гарантійного обміну
- Продавець AB PREMIUM SHOP
Добрий день! Шановний клієнт, перепрошуємо за затримку, очікуємо на нове постачання товару, як тільки отримаємо, одразу ж відправимо Вам. Будемо вдячні за розуміння з Вашого боку.
- Продавець AB PREMIUM SHOP
Замінили Вам товар на справний.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Портативний душ дуже маленький та доступний у використанні. Але більше місяця не працює тому що дуже поганий акумулятор і зарядка перестає працювати. Не за такі кошти він того не вартий.
- Переваги:
- Маленький та зручний в використанні
- Недоліки:
- Робить недовго акумулятор дуже поганий.
- Продавець AB PREMIUM SHOP
Добрий вечір! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, замінимо Вам товар на справний.
- Григорій О***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Добре працює
- Переваги:
- Багато разів використання
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Душ суперовий.
- Переваги:
- Легкий у користуванні.
- Недоліки:
- Не виявила.