Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про USB тестер струму напруги ємності KEWEISI KWS-V30 QC3.0 / 4-30V / 195W / 6.5A White

Код :  419056608
Оцінка користувачів 4.5/5
  • Леонід С***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Придбав один. Потім ще. Зараз маю 3 прибора. Не шкодую, а рекомендую.

Переваги:
    Чудові тестери
    Недоліки:
    Майже нема. Різниця в показах сотки.
    • Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Антон С***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Поставив заряджати павер на 50000, розрядив його до 1% та зарядив до 100%, показало менше. Можливо я щось не зрозумів чи працює неправильно

Недоліки:
    Показує не правильний об'єм
    • Продавець  RGSM

Добрий день! USB-тестер показує фактично передану ємність під час заряджання, а не номінальну ємність, зазначену виробником павербанка. У павербанків на 50 000 мА·год реальні показники завжди нижчі через втрати при перетворенні напруги, роботу контролера, якість кабелю та зарядного адаптера. Тому менші значення не свідчать про несправність тестера.
      Для коректного вимірювання важливо враховувати, яким адаптером і кабелем виконувалась зарядка та в якому режимі (5V / QC).

• Роман К***

Працює!

• Геннадій С***

Все добре

Переваги:
    Прийшло вчасно

• Сынжирян С***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Чудовий тестер, все добре вимірює. Дізнався залишки ємності свого телефону та навушників. Щоб не читати дані доверху ногами треба перегорнути блок живлення.

Переваги:
    Все чітко вимірює, читабельний дисплей, підтримка стандартів швидкої зарядки, легкий у використанні.
    Недоліки:
    Не помітив.
    • Продавець  RGSM

• Віталій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Все влаштовує тестер працює, відповідає всім характеристикам заявленим.

• Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємось побачити Вас знову!