Відгуки покупців про Футляр для спінінгів Acropolis КВ-6в
Немає в наявності
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.45
Состоянием на 18.10. 21. Со мной до сих пор никто не связался для уточнения заказа!не удивляюсь если заказ снова будет перенесён!!
- Недоліки:
- Товар не получил
Представник брендуОлег Велев, добрий день. Скажіть, будь ласка, зв'язались з Вами? Ви отримали замовлення?
Заказал данный товар на подарок, 8 октября, планируемая дата доставки была на 14 октября! В день получения заказа, в час дня приходит сообщение о том что сроки доставки поменялись и ориентированная дата получения заказа 21 октября!! Это что такое?? Я же на что-то рассчитываю!?РОЗЕТКА -дно, товар не получил! Заказ обработан автоматично!!! Со мной никто не связывался, для уточнения заказа и сроков!!!
- Переваги:
- Товар не получил
- Недоліки:
- Сервис
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Олег В***
состоянием на 21.10.21 никто со мной не связывался!!
- Сергей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.45
Очень понравился. Внутри есть липучки для фиксации удилищ
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не обнаружено
Представник брендуСергей Иващенко, дякуємо за відгук!
- Ростислав Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.6
Отличный чехол, 2 фидера и 2 карповика помещаются легко, + несколько рогачей, и при этом влезет еще.
- Переваги:
- Отличный пошив, большая вместительность, при небольших габаритах (относительно других производителей)
- Недоліки:
- Пока, не заметил
Представитель брендаРостислав Жугарь, благодарим за отзыв!
- Анатолий Г***
Будьласка підкажіть чи поміститься до верхнього карману пляшка на 1,5 л? Який там діаметр та глибина? Триножка чи поміститься?
- Yuriy G***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.4
Очень доволен чехлом, качество товара на высоте,очень удобный в использовании.
Выслали почти сразу.- Переваги:
- Качество, жесткость чехла.
- Недоліки:
- Не нашел
Представитель поставщикаYuriy Gusar, вдячні за відгук!
- Ребенков А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.4
Вот, решил купить новый чехол, буду брать только этот. Вы спросите почему, ответ простой мой старый был такой же, я очень доволен прослужил много лет, если честно то я даже не могу сказать сколько, но более 7 это точно!
- Переваги:
- Долговечность
- Недоліки:
- Инна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.45
муж был доволен
- Переваги:
- оправдал ожидания
- Недоліки:
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.4
Легко можно перевезти несколько удочек или спиннингов с установленными катушками, не боясь их повредить.
- Переваги:
- Жесткий прочный корпус. Длина позволяет разместить футляр в багажнике.
- Недоліки:
- Не помешали бы дополнительные внутренние крепежные ремешки и внешние карманы.
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.4
Что ожидал то и получил.
- Андрей М***Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.45
Дуже не задоволений магазином розетка, замовив даний товар на подарунок 9.07.23 . Дата доставки на 13.07 з 12:00. В 11:30 , 13.07 приходить сповіщення , що замовлення буде 17.07. Цей заказ був на подарунок. Я все розумію , але невже магазин не міг повідомити раніше ? А не за пів години . 2 з - вам.
- Іван
Краще до посиланнязвернутись , а не у відгуки писати
- Николай Д***Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.6
полужесткий кофр длиною 160 см. легкий и очень надёжный. Преимуществом этой модели является большая вместимость, в кофр можно упаковать все необходимые снасти в достаточно большом количестве.
- Переваги:
- большая вместимость
- Недоліки:
Представник брендуНиколай Демидовский, дякуємо за змістовний відгук!
- Анатолий Г***
Підкажіть будьласка. Чи увійде до верхнього карману пляшка 1,5 л? Який його діаметр та глибина? Триножка думаю чи поміститься
Представник брендуАнатолий Гошва, добрий день. На жаль, не поміститься. Розміри кишені: 7х7,5см в найширшому місці - верх кишені (до низу вона звужується)
- Едуард М***Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.6
Подарував товаришу на днюху так меж радості не було) Дуже практичний, радує що основа пластикова, кріплення зручні всередині, матеріал хороший, зручно брати з собою на рибалку, навіть штук 5 вудок можна розмістити, тобто декілька чоловік розмістять в ньому свої спінінги, рекомендую, рибалки!
- Переваги:
- Гарний на вигляд, практичний, зручний
- Недоліки:
- І бути не може...немає
Представитель поставщикаЕдуард Миколайчук, дякуємо за відгук!
- Несмелов В***Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.45
Купляв не тут . 2 роки тому крутий чехол
- Переваги:
- Неубиваємість
Не дуже загрязняєся Вмістимість велика Можна виймати пластик й спокійно прати
Влізає 4-5 спінінгів з катушками плюс різні рогульки й маленькі удочки В боковий карман без проблем влізла складна парасолька - Недоліки:
- Влізають не всі удочки
Представитель поставщикаНесмелов Владимир, дякуємо за відгук!
- Ольга В***Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.45
Ахаха тоже мужу такой подарила)
- Артур Ж***Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.9
Поместится сюда три Удилище карповое Carp Spirit Blax SPOD 3.66 м с Катушками Carp Expert Neo Runner 6000
- knykimПродавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.9
Купил данный чехол. В принципе не плохой. Но у меня туда даже один карповик не влез с катушкой. Приходиться катушку снимать. Если катушки маленькие, то влезет три удочки. только одну вниз, вторую выше и так далее. Хорошие липучки, что позволяет фиксировать удочки. Впереди удобный карманчик, можно стойки засунуть туда
- Переваги:
- жесткий
- Недоліки:
- не влез карповик с карповой катушкой
- Артур Б***Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина чохла: 1.9
Помістятяся в цей футляр 3 уділіща з катушками Lineaeffe Master Carp 3.6 м?
- knykim
Сомневаюсь! Какие катушки?
- Артур Б***
Стандартні не дорогі карпові катушки.