Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Жіноча сумка через плече крос боді з широким ременем напівкругла асиметрична сумочка повсякденна з екошкіри в комплекті 2 ремінці Капучіно 70969

Код :  419263152
Оцінка користувачів 4.8/5
  • Оксана Д***
    • Продавець  opsale

Дякуємо за високу оцінку та вибір цієї сумки. Навіть без детального коментаря важливо бачити, що товар відповідає вашим очікуванням. Раді, що змогли бути корисними. Нехай сумка комфортно слугує щодня та тішить вас довгий час.

• Наталія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Чудова сумочка, гарної якості, швидка доставка, приємні продавці.

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумочка сподобалась, якість і вигляд виправдали очікування, а доставка й спілкування з продавцем залишили приємні враження. Нехай сумка зручно слугує щодня та тішить стильним виглядом у будь-якому образі.

• Оксана М***

Колір дуже гарний,стильна.
    Рекомендую.

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що вам сподобався колір і стиль сумки та що ви радите її іншим. Раді, що товар виправдав очікування. Бажаємо зручного та приємного користування сумочкою щодня!

• Ангеліна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Коричневий

Замовляла мамі, вона задоволені. Модна сумка, і добротно зроблена

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та за вибір цієї сумки для мами. Раді, що модель сподобалася та якість виконання виправдала очікування. Нехай сумка довго тішить у щоденному використанні та стане зручною і стильного частиною гардероба. Завжди раді новим замовленням!

• Олена П***

Отримала,все ок..Дякую....

Переваги:
    Все в ній добре..
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що сумочка вам сподобалася та все підійшло. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай сумка зручно слугує щодня та дарує лише приємні враження від користування.

• Лілія Б***

• Продавець  opsale

Дякуємо за високу оцінку та вибір цієї жіночої сумки. Раді, що товар вам підійшов, навіть якщо ви не залишили детальний коментар. Нехай сумка зручно слугує щодня та тішить стильним виглядом. Якщо з’являться враження чи побажання — будемо раді вашим відгукам.

• Оксана К***

Подобається

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка вам подобається. Це стильна модель на кожен день, і приємно знати, що вона виправдала очікування. Нехай зручність та дизайн тішать вас у щоденному користуванні. Завжди раді новим замовленням!

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Коричневий

Отримала,все ок...і т д...

Переваги:
    Гарненька,якість...
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку сумки. Раді, що модель та якість вам сподобалися й усе відповідало очікуванням. Такі відгуки допомагають підтверджувати якість товарів. Нехай сумочка тішить вас щодня та зручно доповнює ваші образи.

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Сумка гарної якості, прийшла вчасно. Топ за свої гроші.

Переваги:
    Ціна, компакті розміри
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка сподобалася якістю та зручними розмірами, а доставка була вчасною. Цінуємо, що обрали саме цю модель і поділилися враженнями. Бажаємо з комфортом і задоволенням користуватися покупкою щодня.

• Алла Б***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Коричневий

Сумочка просто клас,даже не очікувала за такі гроші.Там в комплекті є два ремінці один тканевий широкий а другий під шкіру узенький.Мінус в тому що він короткий через плече не надягається

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і що обрали цю сумочку. Раді, що модель та комплектація з двома ремінцями вам сподобались. Дякуємо за зауваження щодо довжини ремінця — такі відгуки допомагають покращувати опис та добір товарів. Бажаємо приємного користування!

• Вероніка Т***

Гарна

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка вам сподобалася. Ця модель створена для щоденного комфортного використання, тож нехай зручно служить і тішить зовнішнім виглядом. Будемо раді бачити вас серед наших покупців і надалі.

• Олександра Ш***

Сумка просто вауууу

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за такий емоційний відгук і високу оцінку! Раді, що сумка справила на вас саме «вау»-враження та виправдала очікування. Нехай вона дарує вам комфорт і стиль щодня. Завжди будемо раді вашим наступним замовленням і відгукам.

• Борислава Л***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Коричневий

Мені сподобалась. За такі кошти норм

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цю сумку. Раді, що якість та вигляд виправдали очікування щодо вартості. Нехай сумка зручно слугує в щоденному використанні та тішить вас довгий час. Завжди відкриті до нових покупок з вашого боку.

• Анастасия П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

За данные деньги хорошая сумка

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що сумка виправдала очікування за свою вартість та вам сподобалася. Ваша думка важлива для нас і допомагає підтримувати якість асортименту. Бажаємо приємного користування та тільки приємних вражень від покупки!

• Олена Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Все чудово, відповідає вказаному розміру та фото

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка повністю відповідає опису та фото, а розмір підійшов саме так, як очікували. Вдячні за довіру до нашого товару. Нехай сумка комфортно слугує щодня та дарує лише приємні враження від користування.

• Роман

Все підійшло, дякую

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка підійшла і ви залишилися задоволені вибором. Нехай вона зручно служить щодня та доповнює ваші образи. Якщо знадобляться інші моделі чи кольори, завжди будемо раді допомогти з вибором.

• Олександр Д***

Все супер

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка відповідає вашим очікуванням і все сподобалося. Дякуємо, що обрали саме цю модель серед інших варіантів. Нехай сумка дарує вам комфорт у щоденному користуванні та довго тішить своїм виглядом.

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Замовляла на подарунок, сумка дуже сподобалась. Супер!

Переваги:
    Все супер
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та вибір нашої сумки для подарунка. Дуже приємно, що модель сподобалася та виправдала очікування. Раді, що якість і вигляд виробу залишили лише позитивні враження. Бажаємо приємного користування і будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Віктор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Капучино

Чудова сумка!
    Дякую продавцю за сервіс!

• Продавець  opsale

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що сумка та сервіс виправдали очікування. Такі слова надихають підтримувати високий рівень обслуговування й надалі. Нехай нова сумка дарує вам комфорт і задоволення щодня.

• Ольга В***

Дуже гарна сумка,сподобалась

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка вам сподобалась і виправдала очікування. Вдячні за вибір саме цього товару серед інших пропозицій. Нехай сумка радує стильним виглядом і зручністю щодня та довго слугує у повсякденному використанні.

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Коричневий

Опис відповідає, доступна ціна. Ще не носила сумочку, тож якість оцінити ще не можу.

Переваги:
    На вигляд норм, компактна, доступна ціна.
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і за те, що обрали цю модель сумочки. Приємно, що опис і зовнішній вигляд відповідають вашим очікуванням, а ціна здається доступною. Сподіваємося, що під час носіння сумка покаже себе так само добре. Бажаємо приємного користування!

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Гарна сумочка, якісна, 2 ремінці, все сподобалось, фото і розміри відповідають. Дякую!

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук і за вибір цієї сумочки. Раді, що якість, комплектація з двома ремінцями, розміри та відповідність фото виправдали очікування. Бажаємо приємного й зручного користування щодня!

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Брал жене на подарок. Визуально красивая,компактная.

Недоліки:
    через 2 месяца использования начала темнеть фурнитура и по всему ободку сумки облазят края
    • Продавець  opsale

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Передамо інформацію виробнику.

• Лілія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Загалом непогана, за таку вартість більш ніж ок

Переваги:
    компактна, тримає форму, виглядає доволі непогано
    Недоліки:
    почала лізти по краях після 2 днів носки, хоч це майже непомітно
    • Продавець  opsale

• Марина М***

Все сподобалось.

Недоліки:
    Без нарікань
    • Продавець  opsale

• Олена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Коричневий

Дуже гарна сумочка, легка.

Переваги:
    Зручна

• Валерія Є***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Сумочка, можна сказати, симпатична) з гарним ремінцем, але як для мене, замаленька, тому поки що не користуюся

Переваги:
    Красива
    Недоліки:
    Ще немає
    • Продавець  opsale

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Дуже компактна,але влазить все,що потрібно

• Продавець  opsale

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Мариам М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Коричневий

Классно виглядає, як на фото, якість чудовий. Швидкая доставка. Дуже задоволена

• Продавець  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Олена В***

Дякую, все сподобалось.

• Христина П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний

Сумочка прийшла швидко і дцже якісною. Навіть не очікувала, що вона так гарно виглядатиме Ремінці особливо додають краси. Тому,рекомендую

• Лілі

• Відповідність фото

загалом для такої ціни ок якість

Переваги:
    Симпатична недорога сумочка, добре, що має два ремінця в комплекті
    Недоліки:
    облізла по краях після 2 днів носки
    • Відповідність вказаним розмірам

• Продавець  opsale

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Напротязі 14 днів можна повернути/обміняти товар.

• Поліна Ж***

Подобається, незвичайна

• Дар'я Д***

Сумка дуже подобається.
    Ношу вже третій місяць,нарікань немає.
    Давно шукала сумку такого розміру.
    При її не великому розміру,вона дуже вмістка.
    На літо хочу замовити таку ж,але світлого кольору.

Переваги:
    Гарна якість

• Олександр Л***

Всем довольны

• Продавець  opsale

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Мар'яна Г***

Усе чудово