- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все добре. До планшета підійшов. У використанні зручний.
- Переваги:
- Хороша якість, гарний вигляд.
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Норм
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Якісний чехол
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Исаев В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
не шкодую, що придбали
- Переваги:
- зручній у користуванні,захищає екран
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
все ок
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не скажу що дуже файна але можна користуватися за 6 місяців навіть не затерся
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пошкарябаний! Але працює і свої функції виконує,поки що задоволений
- Переваги:
- На довго хватає
- Недоліки:
- Довго заряджається
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Вам надійшов пошкрябаний чохол? З повагою команда ArmorStandart.
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
всё хорошо, могу рекомендовать обложку
- Переваги:
- целостная упаковка с поролоновой прослойкой для сохранения обложки при доставке, пришла в полном порядке, на планшет подошла, приятная в руках, хорошо выглядит
- Недоліки:
- с внутренней стороны обложки (с изнанки) первые 2 дня был сильный запах то ли клея, то ли крабовых палочек (он точно был новый, это просто как пример запаха)) - пришлось ему чуть на балконе подвыветрить
Представник постачальникаДоброго дня, Дар'я! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ілья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Мені не підійшов чохол замалий. Я б хотів би зробити возврат або поміняти на трішки більший
Представник постачальникаДоброго дня, Ілля! Вкажіть точну модель Вашого планшета, дякуємо! З повагою команда ArmorStandart.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Відмінно
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупал в августе, спустя пару месяцев в месте где машнит держит крышку онкология кусок и магнит выпал, я его клеем починил, а потом спустя ещё пару месяцев сломалась только уже другой магнит, вся таже история, причом причина не понятна, планшет не падал лежал на столе, видимо пластик от перепада температур треснул
- Переваги:
- Удобный, компактный
- Недоліки:
- Через пару месяцев треснул пластик и выпал магнит для удержания крышки
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Хорошая обложка, удобная, но через месяц отпал магнитик. Приклеил)))
- Переваги:
- Обычная обложка, ничего особенного, мне нравится
- Недоліки:
- Отпал магнитик
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.
- Касьян М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Все супер
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Хороший чехол
- Переваги:
- Удобный, хорошо сел на п
Представник постачальникаДоброго дня, Інна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Якісна обкладинка, зручно користуватися планшетом в горизонтальному положенні.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Розміри та отвори підійшли під планшет ідеально. Функція засинання/пробудження при відкритті кришки працює, в якості підставки на столі планшет тримає задовільно (тільки в альбомній орієнтації).
Зверху матеріал типу м'якого тонкого пластика, але воду та бруд відштовхує добре. Зсередини - м'який штучний матеріал типу замши, приємний на дотик.
Тверді куточки надійно захищають корпус планшету, габарити планшету практично не змінились.- Переваги:
- Ціна-якість, українська компанія, функція сну, компактність
- Недоліки:
- Песимістично дивлюсь на місце з'єднання кришки з корпусом, виглядає тендітно. З часом побачимо, коли трісне та відірветься
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Відповідає моїм очікуванням та параметру ціна-якість
- Переваги:
- Недорогий, по розмірам та надійності кріплення добрий, має функції підставки на стіл в альбомному режимі та режим "сон".
Матеріал відштовхує бруд і не боїться води, окантовка надійно захищає планшет. - Недоліки:
- Дещо песимістично виглядає міцність на згинання місця з'єднання кришки з основної частиною, але тут все покаже час експлуатації.
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
все подошло, смотрится хорошо
- Переваги:
- выполняет свои функции
- Недоліки:
- Пока нет
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Бондар І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не підійшов до планшета. Нащо писати, що він підходить і описувати як аксесуар, якщо абсолютно не підходить. Гроші на вітер
- Переваги:
- Недоліки:
- Розчарована на 100% гроші на вітер
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Уточніть, будь-ласка, точну модель Вашого планшету, дякуємо! З повагою команда ArmorStandart.
- Бондар І***
Планшет Lenovo Tab M10 Plus FHD 4/64GB Wi-Fi Iron Grey (ZA5T0080UA)
- Михаил Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Если нужен красивый чехол, то это он. Тонкий, с идеальным вырезом и гранями. В руках приятен. Пока не падал, поэтому оценить противоударную защиту не удалось, надеюсь и не придется.
- Переваги:
- Не только не портит вид, но даже украшает, магнит работает четко - при закрытии экран гаснет, при открытии мгновенно включается.
- Недоліки:
- Не тонковат ли в плане амортизации при падении с высоты 1 метра? Надеюсь не подведет, но проверять тупо ради проверки не буду.
- Inna S***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
зручний в використанні
- Переваги:
- зручний в використанні
- Недоліки:
- не має
Представник постачальникаДоброго дня, Inna! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.