Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Килимок для йоги Bodhi Leela Mandala баклажан - бірюзова мандала 183x60x0.4 см

Код:  419388369
Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: HBY Маркет. Колір: Фіолетовий

Понравился коврик. Но будьте готовы, что во время интенсивных занятий руки будут скользить. Запах быстро выветрился.

Переваги:
    Отличный дизайн. Цвет как на фото.
    Недоліки:
    Не обнаружены.
  • Valerie Z***
    Відгук від покупця. Продавець: HBY Маркет. Колір: Фіолетовий

Очень довольна, качественный коврик с отличным сцеплением

• Иляна
    Відгук від покупця. Продавець: HBY Маркет. Колір: Фіолетовий

Отличный коврик! Прекрасно пережил интенсивный йога-тур. Благодарю!

• Vitaliy T***
    Продавець: HBY Маркет. Колір: Фіолетовий

Тут вказано що коврик в наявності. Після замовлення виявляється що його нема і буде не раніше ніж через місяць. Час втрачено, трохи нервів теж.
    Будь-ласка, вказуйте вірну інформацію про наявність товару. Я не впевнений чи є сенс дивитись інші товари на Розетці, можливо їх теж немає.

• Yoga S***

Доброго дня, Віталій. Оновлення залишків потребує часу. Нам шкода, що виникла така ситуація. Ми можемо запропонувати такий самий килим, в такому ж кольорі, лише з іншим малюнком. Бажаєте розглянути варіанти?

• Vitaliy T***

Навіщо мені інші варіанти якщо я вже витратив час на вибір малюнка і кольору і натиснув "Купити" саме на цьому конкретному товарі. Тут написано "Товар под заказ. Срок доставки до 14 дней". Почекати 14 днів - це не проблема. Але якщо ви не можете забезпечити виконанная замовлення за вказану кількість днів - просто приберіть цей конкретний екземпляр з продажу щоб не вводити в оману інших людей які якраз зараз витрачають свій час вибираючи. Це ж інтернет-магазин, не базар.