Відгуки покупців про Зволожуючий крем для жирної та комбінованої шкіри обличчя «IRIS» з сечовиною, ніацинамідом, гіалуроновою кислотою, гліцерином, вітамінами А і E, комплексом 4 олій і 4 екстрактів для себорегулюючого, заспокійливого і матуючого ефекту 30 мл (112506)
- Христина Б***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop. Кількість в упаковці: 1
Крем підходить для комбінованої та жирної шкіри. Покупкою я задоволена і планую ще докупити сироватку! Дякую)
- Продавець Natural Eco Shop
Христина, дякуємо Вам за вибір і замовлення, а також за вiдгук
Приємно чути, що ефект від використання крему для обличчя Вам сподобався і залишив приємні враження.
Дякуємо Вам за Вас!
Бережiть себе та близьких
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop. Кількість в упаковці: 2
Гарний крем
- Валентина Т***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop. Кількість в упаковці: 1
Крем сподобався. Приємна консистенція і за спостереженнями впродовж тижня сподобалось як доглядає за шкірою обличчя. З задоволенням користуюсь. Скарг не маю.
- Продавець Natural Eco Shop
Валентина, спасибі Вам за Ваше замовлення та відгук.
Окреме велике спасибі за додане фото - це велика рідкість насправдi
Бережiть себе та близьких
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop. Кількість в упаковці: 2
Крем супер, идеальная текстура
Довольна- Недоліки:
- Продавець Natural Eco Shop
Вікторія, спасибі за Ваше замовлення та зворотний зв'язок.
Приємно чути, що Вам сподобалося.
Бережiть себе та близьких
- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop. Кількість в упаковці: 1
Дійсно підходящий крем для жирної та комбінованої шкіри.Матує шкіру та заспокоює запалення
- Переваги:
- Ціна.Виконує заявлені функції.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Natural Eco Shop
Анастасія, доброго дня
Дякуємо за Ваш відгук з враженням від використання, а також довіру та вибір
Бережiть себе!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop. Кількість в упаковці: 1
Хороший крем, добре зволожує
- Переваги:
- Зволожує
- Недоліки:
- Мені дуже виражений запах кісточок, хотілось би приємнішого запаху крему
- Продавець Natural Eco Shop
Тетяна, доброго дня
Щиро дякуємо за Ваше замовлення і довіру, а також відгук з деталями по враженню вiд використання
Дякуємо за зауваження щодо запаху крему - на вересень плануємо оновити рецептуру, щоб замінити віддушку.
Будемо раді бачити Вас знову для тестування вже нового крему в такому разі
Спасибi Вам за Вас
Бережiть себе та близьких
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop. Кількість в упаковці: 1
Крем приїхав добре запакований, це мені сподобався)Мені підійшов , шкіра обличчя після нього гладенька.
Ірина, спасибі Вам за Ваше замовлення і довіру
Приємного та ефективного використання Вам
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop. Кількість в упаковці: 1
Нарікань немає. Відмінно підійшов для моєї шкіри.
- Продавець Natural Eco Shop
Костянтин, спасибі Вам за замовлення.
Дякуємо за приділену увагу та час для відгуку.
Бажаємо щоб Ваше використання й надалі тільки радувало ефектом.
Бережіть себе
- Іванна П***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop. Кількість в упаковці: 1
Єдиний крем, який підійшов під мою жирну шкіру, зволожує, хороша база під макіяж і просто на ніч
- Переваги:
- Текстура
- Продавець Natural Eco Shop
Іванна, спасибі за повторне замовлення, довіру та відгук
Приємного та ефективного використання
- Ольга Щ***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop. Кількість в упаковці: 1
Хороший крем. Використовую протягом всього дня і ввечері, коли виникає відчуття сухості. Якісний натуральний склад і нейтральний запах. Рада що це вітчизняний виробник
- Переваги:
- Зволоження
- Продавець Natural Eco Shop
Спасибі Вам за вибір і замовлення.
Ефективного та приємного використання
- Тетяна І***Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop. Кількість в упаковці: 1
Крем чудово матує шкіру, заспокоює висипи, але при цьому не пересушує. Добре живить і пом'якшує!
- Переваги:
- +++++
- Продавець Natural Eco Shop
Тетяна, спасибі Вам за Ваше замовлення, довіру та відгуки
Ви допомагаєте нам стати кращими, а іншим клієнтам - зробити правильний вибір у якісному та дієвому домашньому догляді
Приємного та ефективного використання