Відгуки покупців про Стильна сумка для жінок з натуральної шкіри VINTAGE Leather Bag 22438 Біла

Код:  419469441
Оцінка користувачів 4.85/5
  • Відгуки про товар продавця SunCloud
  • Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: SunCloud. Колір: Чорний

Дуже класна, якісна шкіряна сумка!!! Я дуже нею задоволена! Вмістка

Переваги:
    Багато вміщає в себе, і по розміру ідеальна
    Недоліки:
    Для мене немає недоліків!
  • Даша Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SunCloud. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Переваги:
    Якісний матеріал, пошито непогано, швидка відправка

• Екатерина В***

Ну, дюже вже маленька.

Катерина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Ольга О***

Чудова сумочка

Переваги:
    М'яка шкіра. Містка. Багато відділень
    Недоліки:
    Не має збираюсь
  • Надія Т***

Супер!

Надія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Наталья А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Мягкая. Удобная. Красивая . Маленькая .

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександра І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Задоволена якістю. Гарно носиться.

• Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не очікувала такої гарної якості! Крута сумка і реально шкіряна!

Переваги:
    Гарна, зручна, шкіряна.
    Недоліки:
    Поки не побачила.

Валерія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Надія Т***

Суперова!

• Наталія

• Відповідність фото

Дуже задоволена покупкою! Колір кремовий або світло бежевий, не біла, але я це вже на відео побачила. Шкіряна, м'яка, маленька, опису відповідає. Вмістила гаманець (не маленький), телефон, футляр з окулярами, документи, парфюм, ще якісь дрібнички вмістить. Після великой сумки було важко обрати потрібне ) . Дякую за швидку доставку!

Переваги:
    м'яка шкіра. брала по скидці
    Недоліки:
    не виявила
    • Відповідність вказаним розмірам

• Ольга Б***

• Відповідність фото

Сумка за эти деньги хорошая. Соответствует фото.

Переваги:
    Кожа
    Недоліки:
    Подкладка внутренняя часто попадает в молнию.
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Ольга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Елена Н***

Дякую класс

Олена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Людмила К***

• Відповідність фото

Пошита акуратно. Правда колір не білий, а скоріше світло бежевий.
    Функціональна. Брала мамі на подарунок, мама задоволена. Основні вимоги були щоб помістився гаманець і окуляри) все нормально помістилось. Дякую!

Переваги:
    Шкіряна, брала по скидці взагалі супер за таку ціну
    Недоліки:
    Не виявила

Людмила, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.