- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В перший же день використання відлетіло кріплення ремінця(( Це трохи зіпсувало враження, але сумочка настільки гарна, що понесу в ремонт, а не на повернення))
- Переваги:
- пошив
- Недоліки:
- відлетіло кріплення ремінця в перший день
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
Представник постачальникаІрина, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук. Бажаємо приємного користування.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чарівна маленька сумочка. Шкіра. Телефон, ключи, документи - вміщує без проблем. Хто звик носити з собою великий гаманець - не підійде (зважайте на розміри:)). Великий плюс - це окрема м"яка кишенька на молнії всередині (на кшталт косметички на блискавці). Зручно. І ця дрібничка вигідно відрізняє цю крихітку від схожих моделей (бо зазвичай вони або без кишеньок, або просто з пласкою відкритою кишенькою).
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- не виявлено
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
Представник постачальникаІрина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сумка добре пошита, невелика.
Але другий день не може вивітритися на балконі - їдкий хімічний запах, хоча у матеріалах пошиття заявлено шкіра...
Представник постачальникаВалерія, добрий день. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час, щоб залишити відгук. На жаль, поява запаху у виробів зі шкіри можлива, тому що у виробництві використовуються різні хімічні речовини. Але запевняємо Вас (перевірено нашими клієнтами), що запах дуже швидко зникає у процесі експлуатації.
Дякуємо, що допомагаєте нам стати кращими. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!
Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!
- Юлія Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Акуратно пошита, дуже симпатична сумочка. Не сказала б, що має сильний хімічний запах, просто запах нової речі. Гарна якість. Не взяла лише через те, що вона дуже малесенька. Наче міряла за вказаними розмірами, але в житті вона просто крихітна.
Представник постачальникаЮлія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.