- Гринько В***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Фіолетовий
Крісло по якості норм, але має дуже специфічний запах мазути чи бензину , вся кімнатна провонялась
- Переваги:
- Якість норм
- Недоліки:
- Має хімічний запах
- Продавець Bean Store
Вікторіє, дякуємо за відгук і вибачаємося за дискомфорт.
Раді, що якість вам підійшла. Пояснюємо по суті: виріб пакується одразу після пошиття та засипання нового EPS-наповнювача; у герметичній плівці інколи накопичується технічний запах тканини/наповнювача. Це не дефект. Зазвичай він зникає за 24–72 год у провітрюваному приміщенні.
Що зробити зараз:
1. зніміть зовнішній чохол (у моделі «Груша» він знімний) і провітріть чохол та крісло окремо 24–48 год;
2. за потреби — делікатне прання чохла при 30°С;
3. Якщо запах не зникне протягом 3 днів — замінимо наповнювач або обміняємо виріб/оформимо повернення. Напишіть нам у чат замовлення — вирішимо оперативно.
Команда Bean Store
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Малиновий
Крісло просто супер, дитині дуже сподобалось.
- Продавець Bean Store
Катерино, щиро дякуємо за високу оцінку MrBean Груша M (малинова). Класно, що дитині зайшло. Нагадаю: у моделі знімний чохол (делікатне прання 30°), є ручка для перенесення та люверси. Якщо знадобляться поради з догляду або аксесуари — напишіть у чат.
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Сірий
Замовлення прийняли одразу , відправка швидка . Крісла дуже сподобались !
- Продавець Bean Store
Маріє, щиро дякуємо за високу оцінку MrBean Груша M (сірий) та відмітку про швидку відправку. Класно, що крісло підійшло. Нагадаємо: чохол знімний (делікатне прання 30°), є ручка для перенесення та люверси. Якщо будуть питання з догляду — ми на зв’язку.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Сірий
Дитині дуже подобається
- Переваги:
- Швидко доставили
- Недоліки:
- Поки що немає
- Продавець Bean Store
Олександре, щиро дякуємо за відгук про MrBean Груша M (сірий). Класно, що дітям сподобалось і ви оцінили щільну прострочку. Нагадаю: чохол знімний (делікатне прання 30°), є ручка для перенесення та люверси. Якщо потрібні поради з догляду — напишіть у чат.
- Наталія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Малиновий
Замовлення прийшло дуже швидко. Спасибі за допомогу з підбором розміру. Замовляла для дитини 6 років. Крісло чудове, дуже зручне. Якість тканини і швів дуже добра. Рекомендую!
- Переваги:
- Легко переносити , зручно сидіти.
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець Bean Store
Наталю, щиро дякуємо! Класно, що допомога з розміром була корисною і Груша M ідеально підійшла для 6-річної дитини: легка, зручна, із якісною тканиною та швами. Нагадую: чохол знімний (делікатне прання 30°). Якщо потрібні поради з догляду чи аксесуари — ми на зв’язку.
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Синій
Товаром задоволені, онуку 8 років, підходить на його статуру
- Продавець Bean Store
Світлано, щиро дякуємо за відгук. Класно, що MrBean Груша M (синя) добре підійшла для 8-річного — це саме його розмір. Нагадуємо: чохол знімний (делікатне прання 30°), є ручка для перенесення та люверси. Якщо будуть питання з догляду або потрібні аксесуари — напишіть у чат.
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Темно-зелений
Кресло мешок нам не подошёл по размеру. Он больше подходит для подростка, чем для взрослого.
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Сірий
Дуже сподобався, практичний зручно використовувати та дуже гарна якість
- Переваги:
- Дуже багато
- Недоліки:
- Не виявив
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Темно-зелений
Рекомендую як для дитини так і дорослого, адже я присіла і мені теж підходить, зручно.
- Переваги:
- Якісна та щільна тканина, швидка доставка
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Темно-зелений
Підійде як для дитини так і дорослого на зріст 170см. Рекомендую
- Переваги:
- Якісна та цупка тканина, швидка доставка
- Павло А***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Сірий
Малий в захваті, добра якість.
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Сірий
Крісло прийшло швидко,якість суперова!)
- Переваги:
- Зручне,якісне.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Фіолетовий
Замовляла для дитини 9 років.Крісло чудове, дуже зручно. Якість тканини і швів дуже добра.
- Переваги:
- Легко переносити , зручно сидіти.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Инна Г***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Блакитний
Спасибо продавцу за быструю связь и доставку !
- Переваги:
- Красивое , яркое , удобное , плотная ткань
- Недоліки:
- Не заметила
- Слюсаренко А***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Сірий
огонь. заказывала себе, просто отдыхать. всё 10/10, я в восторге
на рост 167 пойдёть, помещаюсь, уютно)- Переваги:
- лёгкое, уютное, не дорого
- Недоліки:
- нема
- ОксанкаВідгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Сірий
Відмінна якість. Швидка доставка.
Дітям крісло дуже сподобалося.- Переваги:
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Жовтий
Крісло дуже якісне, навіть не очікував що виявиться таким класним. Донечці 7 років дуже зручно. Дякую співробітникам магазину за гарний товар.
- Переваги:
- Якісний матеріал і достатня кількість наповнювача
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Сірий
Відмінна якість за доступну ціну!
- Переваги:
- Крісло чудове!
- Анна Е***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Сірий
Гарної якості крісло. Дякую!
- МЕЛЬНИЧЕНКО А***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Темно-зелений
Отличное кресло, спустя пол года всё отлично
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Сірий
Крісло супер! Дитині дуже подобається! Повністю відповідає опису. Я задоволена
- Переваги:
- Добре тримає форму, водовідштовхувальний чохол(для мене це важливо)
- Недоліки:
- Не бачу недоліків
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Бузковий
Гарне якісне зручне крісло, перший раз продавець надає безкоштово наповнювач (сплачувати треба лише доставку), можна використовувати в разних позиціях у тому числі як пуф, перевернувши дном вверх - тоді посадка вища. Можна легко переносити з кімнати в кімнату. Для людей зростом вище 175 см продавець радить брати більше крісло. Мені з моїми 165 та дитині 9 років середній розмір саме те.
- Переваги:
- Подвійний чохол - верхній можна зняти та випрати. Безкоштовна доставка наповнювача перший раз.
- Недоліки:
- поки не побачила (користуємось біля двох місяців)
- Наталія О***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Синій
Заказывала ребенку на рост 146см подошло отлично. Для взрослых тоже подойдет. Оно не очень обьемное, что не маловажно, если нету лишнего места. Единственное есть запах ткани, может выветрится.Быстро доставили курьером. Заказом довольна.
- Переваги:
- Не большое компактное кресло, не занимает много места
- Недоліки:
- Запах ткани
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Темно-зелений
Доставка была выполнена в срок. Цвет и размеры соответствует описанию. Швы крепкие. Рекомендую.
- Переваги:
- Цена и качество.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
Хорошее кресло, качественная ткань.Швы крепкие.
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Жовтий
Ситуація з чохлом була виправлена!!
Дякую за швидку реакцію, участь та клієнтоорієнтовність!!! Приємно мати справу!) - Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Bean Store. Колір: Жовтий
Замовляли жовтий, прислали жовтогарячий ((
- Продавець Bean Store
Доброго дня, вибачте за незручностi, випадково вIдправили не той Колip.