- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: JC TEXTILE. Популярні розміри: 80x190
Чудовий, м'який,комфортний матрац, для свого цінового сегменту відмінний !
- Переваги:
- Брали щоб покласти на диван, пом'якшити ребра жорсткості, справився чудово!
- Недоліки:
- Поки що немає
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: JC TEXTILE. Популярні розміри: 140x190
Матрац дійсно м'який, як пишуть тут багато, але він настільки м'який, що можна його зімкнути пальцями. Підійде лише як топер на диван, а не на ліжко. Щільність наповнювача бажає бути кращою. Матрац більше схожий на теплу ковдру.
- Переваги:
- М'якість, колір
- Недоліки:
- Товщина
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: JC TEXTILE. Популярні розміри: 140x190
Матрас купляла для дачі , поклала на софу щоб не відчувати ухабів. Матрас сподобався , легкий , тік хлопковий. Рекомендую
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: JC TEXTILE. Популярні розміри: 120x190
Хорошо, мне нравится
- Переваги:
- Лёгкий
- Недоліки:
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: JC TEXTILE. Популярні розміри: 180x190
Дякую за матрос цієї ночі я спала як королева. А саме він м'який, пухнастий, лежиш наче на хмаринкі . Всім рекомендую. Зараз особливо важливо спати вночі. І Це залежить від багатьох факторів. Дуже задоволена,дякую виробнику
- Переваги:
- Прекрасний матрасик, не важкий.
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: JC TEXTILE. Популярні розміри: 180x190
Очень довольна матрасом! Получила на 8й день после заказа, за свою цену шикарный! Толстый, мягкий, не имеет постороннего запаха! Покупала для ребенка чтобы было безопасно играть на полу , малыш будто на облачке
- Переваги:
- Мягкий, толстый и цена
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: JC TEXTILE
Г***о перебитое на вату через бифаму,засунутое в чехол,даже без ммтериала,а я брала матрац с чехлом,а получила г***о в чехле
- Продавець JC TEXTILE
у нас ніде не вказаний додтковий чохол. І в описі чітко вказується що наповнення штучна вата, або регенероване волокно
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: JC TEXTILE
Брала два матраци , різних розмірів,підійшли,чудові, м'які,зручні!
- Переваги:
- Якість,не вбирають холод,вологу,коли в кімнаті прохолодно, навпаки, дуже зручно,тепло, комфортно Влітку не жарко , дуже задоволені покупкою!!!
- Недоліки:
- Немає!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: JC TEXTILE. Популярні розміри: 90x190
Чудові,м'які,комфортні матраци,Відмінні!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Немає!
- Ярослава К***Відгук від покупця. Продавець: JC TEXTILE. Популярні розміри: 160x190
Матрас
Очень довольна своей покупкой!!! - Інна Р***Продавець: JC TEXTILE. Популярні розміри: 70x190
Залишу відгук і я. Чесний. При дзвінку від продавця мені озвучили орієнтовну вартість доставки 250грн. Сьогодні я дізналася в додатку нової пошти , що доставка 652 грн при вартості матрасу 550грн. Також оператор проговорила що розмір матрасу 60 на 190 см, хоча такого варіанту немає на сторінці і я обирала 70 на 190 см. Я перепитала, але вона повторила 60 на 190.
Також передплата була 200грн. Це шарашкина контора.- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Сервіс нуль.