Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Мишка Razer Cobra X (RZ01-04650100-R3M1)

Код:  419906958
Оцінка користувачів 4.18/5
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка сподобалась. Шукав заміну своїй старенькій SS Rival 95, яка пропрацювала 6 років, але з’явився дабл клік. Вибирав між Razer Cobra, Razer DeathAdder V2, Razer Basilisk V3, SS Sensei Ten та Logitech G502 X. Інші моделі SS не розглядав, бо є дуже багато поганих відгуків. Була потрібна дротова ігрова миша середнього розміру з двома боковими кнопками. Саме тому сенсей тен відкинув, бо вона не нова, має ще дві кнопки з іншої сторони, які могли в теорії заважати, та й дорога. У DeathAdder V2 не сподобався лівий клік, якийсь нечіткий, та миша загалом висока. Між G502 X та Basilisk V3 вирішив зупинитися на рейзер, але не сподобалась бокова кнопка снайпер, упиралася в великий палець.
    Форма: невелика, для середньої та малої руки, симетрична, тримаю її пальцевим хватом, великий палець лягає на бокову кнопку 5, що ближча до основних лівої та правої (у Rival 95 було навпаки). Форма зручна, звик за 1 день. Але під велику руку чи якщо ви тримаєте мишу всією долонею – не підійде.
    Вага: миша дуже легка, грати одне задоволення. Наче пір’їнку тримаєш. Боявся, що не звикну, але все окей. Чіпке шорстке пластикове покриття.
    Кнопки: основні кнопки сподобалися, клік чіткий, сподобався більше, ніж у DeathAdder V2, але гучний. Бокові кнопки теж норм, чіткий рух, добре розрізняються. До колеса та кнопки зміни чутливості претензій нема.
    Дріт: довжина +- як і в усіх мишках, довше не треба. Дріт дуже м’який, слухняний, у порівнянні зі старим Rival 95 взагалі пісня, у тканинному обплетенні. На початку виходу не піднімається, тому роблю висновок, що з часом буде зтиратися об килимок.
    Підсвітка: було байдуже на неї, але вона є, підсвічується логотип та задня частина миші по контуру, налаштовується у софті від рейзер. Загалом не дуже яскрава, як на мене, виглядає норм, залишив її, хоча на початку думав взагалі вимкнути. У софті можна налаштувати багато різних режимів зміни кольорів. Редагується яскравість, різні ефекти і тд.
    Софт: немає української мови. Він досить непоганий, можна встановити 5 рівнів зміни чутливості, значення кожного редагуєш сам. Цікавою для мене була лише функція зміни висоти відриву, бо колись брав SS Kana V2, то там висота відриву була дуже велика, мені не підійшла. Можна врегулювати висоту відриву від 1 до 10, вибравши калібрування поверхні та будь-який килимок рейзер у софті, якщо у вас раптом інший. Можна перепрограмувати абсолютно всі кнопки, що є, навіть кнопку зміни чутливості, наприклад, вимкнути взагалі, встановити на неї відкриття браузера і тд.

Висновок: якісна легка дротова симетрична миша середнього розміру із мінімальним необхідним набором додаткових кнопок. Я задоволений товаром. Також дякую співробітникам розетки за сервіс, зокрема за можливість замовити кілька мишок як додому для перевірки (робив так минулого разу, потім мишу, що не підійшла, повернув), так і за можливість подивитися на миші безпосередньо у пункті видачі, спокійно роздивитися їх (нема нав’язливих консультантів), потримати у руках та вибрати те, що сподобалося.

Переваги:
    Дуже легка, якісно зібрана, м'який дріт, непоганий софт, (регулюється висота відриву!)
    Недоліки:
    Поки що не бачу
    • Олександр В***

Доповнення відгуку. Через півроку почало погано працювати колесо. Кручу вниз, а по факту постійно проскакує часткове прокручування вверх. Здав по гарантії, наразі чекаю відповідь.

• Олександр В***

Мишу відремонтували безкоштовно по гарантії, наразі користуюся, поки що все окей

• Ananasaadidas

топчик мышка

Переваги:
    Топ
    Недоліки:
    нету
  • Эгор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS

Мышка приехала очень быстро – всего за 2 дня. Качество отличное: не скрипит, не люфтит, материал приятный и цепкий. Сенсор работает без срывов. Упаковка на высоте – коробка не помялась во время доставки. Шнур мягкий и гибкий. В общем, всё приехало в идеальном состоянии. Отличная мышка, рекомендую всем! Топ за свои деньги.

Переваги:
    бистро приехала
    Недоліки:
    Мышка не очень большая, поэтому перед покупкой лучше обратить внимание на её размеры. Сначала она показалась мне маленькой, но спустя неделю активного использования я привык.
    • Продавець  WOWS

Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Никита

Дякую продавцю
    за оперативну відправку товару) Товар попередньо вже був облизаний у всіх відео, що переглядав перед вибором , але додам від себе, що у порівнянні з попередніми мишами вона значно зручніша, сенсор не зриває , що дозволяє флікати в колді на інший куток екрану без ризику , що камера полетить у стратосферу))

Переваги:
    маленька, вага, підходить під будь-який тип хвату, зручна у скролінгу
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  WOWS

Вітаємо! Дякуємо вам за відгук!

• Головко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Искал проводную мышь малых размеров с симетричной формой. Годы пользовался Razer Abysusus. Легкость и небольшой размер были в приоритете. Нашел эту мышь и не пожалел.

Переваги:
    Лучшая что есть на данный момент
  • Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брав для повсякденного використання (не ігор, для ігор використовую Vipe Ultimate) на заміну звичайному Razer Viper. Якщо хтось порівнює цю мишку з VIper в плані розмірів, то майте на увазі наступне: ширина хвату в Cobra за рахунок зкошених всередину бокових граней - 54 міліметра, в той час як в Viper 62. Тобто по факту, ширина мишки відріхняється на 3 міліметри, а ширина хвату аж на 9, це може створювати деякий дискомфорт. А так досить прикольна мишка. Не бачив щоб її хтось розбирав, але таке враження, що бокові світчі замінили на щось краще, з кращим тактильним відчуттям. І взагалі досить приокольний гризун.

• Андрей Ф***

Кобра аналог Вайпер мини, а не обычной вайпер.

• Сергій К***

Користуюсь 3 тижні, все подобається

Переваги:
    - зручна утиліта від Razer, налаштовуєш під себе, ставиться автоматично;
    - приємні кнопки , відсутність люфту;
    - просто топовий кабель;
    - зручна форма
    Недоліки:
    - не вміє варити борщ*(
  • Юрий
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Подарили на смену razer viper mini (куплена в розетке), которая отработала 5 лет и без причины перестала работать. По размерам в 1 в 1 отличие только в пластики и кнопке дпи, все остальное почти такое же самое. Сборка хорошая люфтов нету. Сделана вайпер была в Китае, кобра сделана в Тайланде.

• Артем Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарна мишка , користуюсь 2 місяці , дуже подобається, зручний хват , якісні матеріали.
    Загалом дуже задоволений

Переваги:
    Зручний хват
    Недоліки:
    Не виявив
    • Владлен Н***

А можете будь ласка чи є програма для того щоб її налаштувати ?

• Олександр Л***

Дякую за ваш відгук , якраз хотів її замовити , як вона вам в користуванні?

• Євген Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

3 месяца пользуюсь, одно удовольствие.

Переваги:
    Легкая, быстрая, точная. Даже без настроек, произвольно выставляет удачную динамику подсветки в играх через Razer Chroma
    Недоліки:
    За 3 месяца ничего не нашел, все отлично
  • Anton B***
    Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний

Купував мишку півтора року тому, за цей час ні разу не зміг зірвати сенсор. Дуже гарна миша за цей прайс + є свій софт від Razer.

Переваги:
    Гарний сенсор, доволі легка, зручна
    Недоліки:
    Інколи не слухається провід
  • Михайло О***

В цілому непогана мишка

Побачимо на скільки її вистачить

Переваги:
    Легенька, компактна, легкий шнур, зручно лежить в руці
    Недоліки:
    Не підходить під всі коврики.
  • Оксана В***

мишка супер 10 із 10 рекомендую

• Продавець  WOWS

Оксано, добрий день! Ми вдячні вам за відгук.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Непогана миша, але занадто легка. Іноді ніби місклікає

• Андрей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Довольний покупкою, давно хотів собі таку, рекомендую

Переваги:
    Легка, все працює чудово
  • Олександр Б***

Гарна компактна мишка

Переваги:
    Підсвітка
  • Кіріл
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брав на заміну Deathadder Essential, у якої з'явилися дабл кліки. На відміну від тої, ця модель трохи менша, але звикаєш. Чудова миша, користуюся вже 3 місяці. Коліщатко чітко крутиться, кнопки чітко натискаються.

Переваги:
    Яскрава підсвітка, яка трохи відблискує від коврика
  • Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

мишка топ, користуюсь близько пів року — без нарікань.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За півроку користування мишка працює без нарікань, хороший сенсор, зручна і швидка, чіткі кліки кнопок, тихий скрол, хороший матеріал, легка.

Переваги:
    сенсор, збірка, зручність і швидкість
    Недоліки:
    Ціна без знижки
  • Лука В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка супер! В руці лежить ідеально, глайди супер, налаштування в програмі зрозумілі та прості, особливо за таку ціну!

• Руслан П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка сподобалась, приємно сидить в руці, багато кнопок, приємні звуки, ну і підсвітка.

Переваги:
    Багато кнопок, підсвітка
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мыш хорошая , цена занижена , очень качественная сборка , идеальный хват , рекомендую

• Даниил К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Взяли найкраще від Viper mini і зробили топ бюджетну мишку

Переваги:
    Ергономіка, сенсор, якість, ціна
    Недоліки:
    Не помітив
  • Віктор Ч***

Користуюся півроку, проблем немає

Переваги:
    Швидко доставили
    • Продавець  WOWS

Віктор, добрий день! Ми вдячні вам за відгук.

• Владимир А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличная мышка, покупал подруге на ДР, ей очень понравилась, потом купил такую же другу, говорят все отлично.

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS

Прикольна мишка. Завжди користуюся мишками фірми райзен.

Переваги:
    Усе працює. Швидка доставка
    • Продавець  WOWS

Андрій, добрий день! Ми вдячні вам за відгук.

• Наталія К***

Задоволена

Переваги:
    Свої функції виконує
    Недоліки:
    Трохи заголосно клацає
    • Продавець  WOWS

Наталія, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Діма І***

Фигня

• Саша М***
    Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний
    Переваги:
    Легка, не шумна, зручно лежить в руці, гнучкий кабель
    Недоліки:
    Поки немає
  • Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS

Крутая мышка , не могу нарадоваться , для средней руки вообще отлично ! После большой мышки привык к ней за день.

Переваги:
    Прочная , легкая, красивая и быстрая !
    Недоліки:
    Пока не заметил
    • Продавець  WOWS

Олександр, вітаємо! Ми щиро вдячні вам за відгук.
      Користуйтесь із задоволенням!

• Сергей С***

Гуд

Переваги:
    Лёгкая
    Недоліки:
    Проводная
  • Вадим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка очень приятная на ощупь,легкая. При подключении сразу подгрузился весь нужный софт

Переваги:
    Легкая и удобная
    Недоліки:
    Нету
  • Михайло О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якісна , зручна, легка мишка яка не відчувається в руці.

Переваги:
    Легкість, зручність легкий шнурок який взагалі не відчувається при користуванні мишкою , також драйвера прості і зрозумілі
    Недоліки:
    Пока не виявив!
  • Владислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Класна миша за свої грощі

Переваги:
    Легка, зручна
  • Іван Д***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кілька років користуюсь. Дуже добре.

Переваги:
    Зручна
  • Инна П***

Нормальная за свою цену