Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Спортивні штани палаццо з високою талією з кишенями трикотажні на резинці з лампасами з вставками без манжетів ISSA PLUS 14311 XXL чорні (issa2007682546831)

Код :  419992698
Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця «ISP»
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: 2XL. Колір: Темний коричневий

Класні штани, на високий зріст. Відповідають розміру

• Продавець  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Софія С***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Мої улюблені штани. Вже заносила сірі, потім купила такі собі і мамі. І цьогоріч ще от чорні. Трошки підрізала низ, бо зріст менший ніж на цей розмір.

Переваги:
    Легко перуться і швидко сохнуть. Хороша резинка на поясі, не перекручується і не розлазиться тощо.
    Недоліки:
    Ну хіба шо зріст. Але це було б несерйозно писати. Ми усі різні.
    • Продавець  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Марина И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний сірий

февраль 2025 года получила штаны ,примеряла.Всё хорошо .Как будут в носке ,посмотрю .Ещё через какой то промежуток времени напишу более подробно

Переваги:
    Хорошие штаны!Длинные ,немного внизу расширены
  • Коровецька О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий

Дуже сподобались,легкі та зручні,сіли ідеально.Буду замовляти ще в чорному кольорі.Дякую.