- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26 см. Основний колір: Білий
Вона прекрасна!
- Переваги:
- Дуже гарна, білесенька, цікава форма.
- Недоліки:
- Немає.
- Таня Р***Відгук від покупця. Продавець: APEYRON. Діаметр: Ø 26 см. Основний колір: Білий
Тарілки гарні. Окрема подяка, за гарно упакований посуд. Рекомендую.
- катя р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26 см. Основний колір: Білий
Чудова якість.
- Эльмира Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26 см. Основний колір: Чорний
Супер, целые и без брака. Большие!
- Переваги:
- Большие, качество, цена
- Каріна К***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: Ø 19 см
Жах , не замовляйте тут тарілки !!!!
Відправлять вам браковані- Недоліки:
- Браковані
- Продавець WMC
Який брак ?
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official
Раджу до покупки. Гарна тарілочка. Швидке обслуговування .
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: Ø 19 см
Обожаю черную посуду восхитительно смотреться!
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 27 см. Основний колір: Блакитний
Это не первый случай с Розеткой. Шкафы-купе также заказывали. Приехала одна сломанная полка, а в одной стойке не соответствовали отверстия, и пришлось пересверливать. Видимо, пересорт какой-то, и не то дали. А это не то, что легко вернешь, и еще ждать и т.д., а мастера по сборке ждать не будут. Раньше был более высокого мнения о Розетке. Сейчас мнение неплохое, но значительно похуже
- Переваги:
- Хорошее качество тарелок
- Недоліки:
- Розетка плохо сработала. Мы заказали голубые тарелки, а прислали зеленоватые. У нас уже есть много таких тарелок, и мы их раньше покупали. Нужны были именно голубые
- Виктор Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Бірюзовий
Царапины, заплывы и коррозии, металический ворс вклеенный в стекло
- Переваги:
- Красивая
- Недоліки:
- Царапанные и с диффектами
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Бірюзовий
Купував кілька тарілок на заміну розбитих і про-запас. Тарілки чудової якості. Колір, краї, поверхня - все без жодних недоліків. Просто і дуже практично. Рекомендую.
- Ксения Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 27 см. Основний колір: Блакитний
Цвет приятный не белый как все обычно удобно чтобы различать где чья тарелка
- Переваги:
- В микроволновке на 20 мин не лопнула
- Недоліки:
- Не нашел
- ЯковВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Чорний
С обратной стороны дна надпись "Luminarc"
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Білий
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26 см. Основний колір: Білий
Тарілку швидше б назвала блюдо, вигляд шикарний, прийшли запаковані надійно, все ціле і неушкоджене.
- Переваги:
- Якість і ціна
Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26 см. Основний колір: Білий
Претензії у мене не до цих тарілок, а до "Розетки": замість замовлених 26см прислали 27см - іншої форми. Тепер у мене "некомплект". Я б замовив ще пару - але де гарантія, що цього разу пришлють такі, як слід?
- Переваги:
- Довговічні, зручні
- Недоліки:
- Гострі уламки, якщо поб'ється
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Олександр Н***
Я зробив повторне замовлення. І мені знову надіслали не ті тарілки. Чому замовлення не перевіряється перед відправкою?? Адже модель, що я замовляю, має інший діаметр (26 см) і іншу форму. На стікері моделі, що мені присилають вже вдруге, вказаний діаметр 27. Цього, мені здається, вже достатньо, щоб запідозрити, що можливо відбулась плутанина. Звісно, я не став забирати тарілки цього разу. Але мені все ще потрібна правильна модель. Що мені зробити, щоб нарешті її надіслали?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Валерия Ю***Відгук від покупця. Продавець: Gradigen. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Чорний
Красивые, стильные тарелочки)
- Продавець Gradigen
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ваш відгук дуже важливий для нас!
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Чорний
Отличная ТАРЭЛКА, хыы)))
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26 см. Основний колір: Білий
Бомбитушка!
- Гребенюк С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26 см. Основний колір: Чорний
Стильные, шикарные тарелки. Большой размер, но идеально выглядят) в реальности выглядят ещё лучше чем на фото :)
- Переваги:
- Одни плюсы
- Недоліки:
- Не существуют
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Berling official
Супер тарелки, красивые компактные и очень удоьные, люблю посуду люминарк буду заказывать ещё рекомендую
- Переваги:
- Качество на высоте
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Білий
Заказала тарелки 19.09, но до сих пор только создана электронная накладная, а товар так и не отправлен
- Светлана Г***
Посылка не отслеживалась, но сегодня получила, тарелки как на картинке, хорошо упакованы
- Наталья О***Відгук від покупця. Продавець: Казанофф. Діаметр: Ø 19 см
Отличные тарелки, полностью соответствуют фото. Быстрое обслуживание - 7.07 заказала и 9.07 уже получила
- Казанофф
Спасибо за отзыв!
- Алекса А***Відгук від покупця. Продавець: Berling official
Очень довольна
- Переваги:
- Стиль и цена
- Karina S***
Доброго дня, тарілки глянцеві чи матові?
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Berling official
Дякую. Дуже задоволені.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Berling official
Спасибо большое за оперативность и качество!
- Переваги:
- Очень стильные и качественные.
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Berling official
Тарелочки просто супер,очень понравились,заказала 6 шт на пробу,буду заказывать еще,доставка быстрая, упаковали хорошо. Наклейки снялись отлично не оставили следов клея.
- Переваги:
- Качество стекла
- Недоліки:
- Погоріла О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26 см. Основний колір: Чорний
- Буртин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26 см. Основний колір: Чорний
В реальності виглядає цікавіше.
- Переваги:
- Колір, розмір
- Недоліки:
- Дуже марка, залишаються сліди від води, тому після миття треба натирати до близьку, аби був вигляд
- Ерёмина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26 см. Основний колір: Чорний
Быстрая доставка
- Переваги:
- Хорошее качество и цена
- Недоліки:
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Чорний
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Основний колір: Білий
- vadim s***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26 см. Основний колір: Білий
Посуду когда подает с мойки не розбевается
- Переваги:
- Дуже крепкие
- Недоліки:
- Недуже ровные
- Хортюк О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26 см. Основний колір: Чорний
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 26 см. Основний колір: Білий
Очень красивые тарелки. Рекомендую.
- Недоліки:
- Нет.
Посуда просто супер.
- Переваги:
- На столе смотрится шикарно
- Недоліки:
- Нет.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Чорний
Брала здесь комлект черно-белый,маловато тарелок мне ,дозаказала еще 10,качество отличное,одна тарелка выскользнула в керамический умывальник и на удивление не разбилась.
Упаковано было "намертво",устала на почте перебирать каждую тарелку(пересмотрела 3 шт),дораспаковала остальные дома и самая последняя была с щербинкой(за это снимаю звезду,будьте внимательнее!!!)менять ее не буду,не стоит мороки она.
Гарантия на каждую тарелку отдельным листом ,я в шоке сколько макулатуры приехало,странно ,но на сервиз такой сервис не распространялся...- Переваги:
- Качество ,форма ,вес.
- Недоліки:
- Отпечатки остаются)но что поделать)