Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Стайлінговий крем для вирівнювання волосся Tigi Bed Head After Party 100 мл

Код :  420154512
Оцінка користувачів 4.71/5
  • Арина П***
    Відгук від покупця. Продавець: HollyM Group. Об'єм: 100 мл

Хороший крем, допомагає приборкати пухнасте маленьке волосся, додає блиск. Треба бути обачною з кількістю - бо може жирнити та обтяжувати, якщо нанести більше. Важливо: крем не піклується про волосся, а просто є засобом для стайлінгу.

Якщо у вас пористе волосся - дуже раджу. Краще працює на сухе волосся, а не вологе.

Переваги:
    Розгладжує, економний, допомагає при пухнастості.
  • Вікторія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Флокс. Об'єм: 100 мл

Дякую. Доставка прийшла досить швидко (протягом доби).Але упаковка, де знаходився товар був розірваний. Це досить сумно і неприємно.

Переваги:
    Поки крем не пробувала.
    Недоліки:
    Поки недоліків невиявила
    • Продавець  Флокс

Дякуємо за ваш відгук і за те, що повідомили нам про цю ситуацію. Нам дуже приємно, що доставка була швидкою. Водночас нам щиро прикро, що упаковка товару була пошкоджена під час транспортування. Ми обов’язково звернемо на це увагу та зробимо все можливе, щоб у майбутньому уникати подібних випадків. Дякуємо за ваше зауваження — воно допомагає нам ставати кращими.

• Юстина П***
    Відгук від покупця. Продавець: BH Beauty Pro. Об'єм: 100 мл

Дуже задоволена покупкою! Відправка була швидкою, упакування акуратне,і дуже милевсе прийшло цілим. Крем для волосся класний — відповідає опису та моїм очікуванням

• Продавець  BH Beauty Pro

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. Будемо раді новим замовленням від вас

• Наташа Р***
    Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Об'єм: 100 мл

Классный

• Анна К***

Гарний крем
    Волосся після нього слухняне і блищить, немає ефекту жирності і склеїності

Переваги:
    Текстура, нанесення, запах
  • Наташа Р***

Крем супер

• Яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: GBforYOU. Об'єм: 100 мл

Не пожалеете

Переваги:
    Пахнет офигенно, гладенький , волосы тоже ухоженные и пахнут
    Недоліки: