Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Кокосове згущене молоко без цукру Nature's Charm 320 г

Код:  420333045
Оцінка користувачів 3.27/5
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 320. Упаковка: Жерстяна банка

Не знаю звідки у цього продукту так багато позитивних відгуків, у мене по строкам і з самою банкою все було в порядку, хоча б зручно відкривається, але консистенція залишає бажати кращого, не схоже на звичне згущене молоко, але це ще пів біди, смак набагато гірший, дуже солодкий, приторний, це просто жахливо, нема більше слів описати. Намагався перебити смак якісним і смачним какао, але це не дуже помогло, все одно приторно солодко та має специфічний смак, не знаю як пояснити який саме. Дивно що такий смак вийшов, бо по складу начебто продукт повинний бути смачним або хоча б їстівним без сюрпризів. Ерітрол гарний замінник цукру, я його сам вживав у кристалічному виді, приємний смак у нього, але в цій кокосовій "згущенці" чи то переборщили з підсолоджувачем, чи сам ерітрол неякісний, не знаю, для мене це залишається загадкою, чому так погано зі смаком з таким гарним складом......

Переваги:
    Зручно відкривається банка, склад
    Недоліки:
    Жахливий смак, приторна солодкість, консистенція
    • Олена М***

Воно і не має бути як звичайне згущене молоко це зовсім інший продукт. Еритритол справді має свій присмак, особливо в готових продуктах. Еритритол завжди трохи відчувається, і це не тільки тут — у джемах теж таке буває. Але нам з друзями, хто не їсть цукру, дуже подобається!

• Татьяна К***

Жахлива якість! Отримала надсолодкий ріденький кисіль. Їсти таке неможливо. Додала якісне сухе знежирене молоко, хоча б на сгущене молоко стало схоже. Невже виробник сам не міг зробити якісний продукт? А після додавання цедри і соку лимону та краплі куркуми для кольору стало схоже на лимонний курд.

Переваги:
    Недоліки:
    Рідкий солодющий кисіль
    • Інна Ж***

Звичайно у кожного свій смак але я особисто не згодна з цим коментарем. Мені та моїм знайомим з діабетом дуже подобається цей продукт. До речі кокосове молоко в холодильнику завжди густіє, а в теплі стає рідким — це нормальна властивість кокосу, яка якраз говорить про його натуральність. Продукція цього виробника дуже якісна, ще не все спробувала, але те що куштувала — прям топ

• Ольга К***

Дуже не смачна !!!

• Ксенія І***

Найгірше що колись куштувала. Одразу після відкриття відправила в смітник.

• Ольга В***

Мені не сподобалось, бо дуже солодке. Сама винна - не додивилась в описі, що підсолоджувач складає майже четверту частину. Сподівалась, що буде гарний запах кокосу, але він ледь-ледь відчувається. Це молоко скоріше не згущене, тобто концентроване, а загущене за допомогою камеді. Та підбілене крейдою.

Переваги:
    свіже, термін придатності
    Недоліки:
    дуже солодке
  • Ирина С***

Молоко вкусное, для преддиабетиков - находка, т.к. нашего обычного в магазинах просто нет ...

Переваги:
    Выше сказаное и согласна со всеми ранее высказанными мнениями ...
    Недоліки:
    Цена и малый срок годности после вскрытия банки ...
  • Татьяна К***

Классное молоко. Без сахара. Сладкое. Лучше,чем обычная сгущенка.

Переваги:
    Без сахара.
    Недоліки:
    Нет.
  • Анастасия З***

Прийшло, дуже смачне. Єдине що не зрозуміло, чому при введенні тих даних БЖУ що на упаковці калорійність у два рази вища за представлену на упакуванні?!

Переваги:
    Солодке смачне, хто любить цукерки кокосові то дуже зайде смак
    Недоліки:
    Не зрозуміло з калорійністю
    • Олексій М***

Еритрит, який використовується, є вуглеводом у формі поліолу. Поліол - це вуглевод, але він не містить калорій.

• Наталья В***

Купила сгущенку чисто из интереса. Я брала до этого с обычным сахаром, и та мне совсем не понравилась, потому что на вкус оказалась как переслаженая манная каша с запахом кокоса. На удивление, это молоко оказалось именно кокосового вкуса, текстура однородная не льется, но не такая густая, как кокосовая сгущенка с сахаром, идеально для тортика или домашних пироженных, или как добавка в мороженное, отлично с кофе или какао, но это тем, кто любит такое. Конечно, цена не для сгущеночки на каждый день, но время от времени или по акции вполне можно порадовать себя вкусняшкой, тем более, что по калорийности она в разы легче, чем что-либо из той же оперы.

Переваги:
    очень вкусно, низкокалорийно
    Недоліки:
    не дешево ;)
  • Ірина М***

Смачно і дієтично!)

• Людмила К***

Смачно и дуже корисно. Рекомендую.

Переваги:
    Сплошные
  • Олена М***
    Продавець: Rozetka. Загальна вага: 320. Упаковка: Жерстяна банка

Обожнюю цю згущенку без цукру! Так, еритритол трохи відчувається, але для мене і друзів, які не вживають цукор, це знахідка. Смачно, зручно, і совість спокійна

Переваги:
    Мінімум калорій
    Недоліки:
    Еритритол трохи відчувається