- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Good Vibes. Розміри: 40 x 40. Колір: Червоний
Дуже гарні наволочки. Додають святкового настрою. Рекомендую.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Good Vibes. Розміри: 40 x 40. Колір: Бежевий
Не перший раз замовляю. Все чудово.
- Переваги:
- Недоліки:
- не має
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Good Vibes. Розміри: 40 x 40. Колір: Бежевий
Дууууже гарна декоративна наволочка.
Обслуговування на висоті.
Однозначно рекомендую!- Переваги:
- Товар як на фото. Різноманіття кольорів
- Недоліки:
- Жодних
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: Good Vibes. Розміри: 40 x 40. Колір: Білий
Після прання на 20 градусів і 400 оборотів наволочки ніяк не змінилися. Трішки линяють але це в рамках норми для такої тканини.
- Переваги:
- Як на картинці
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Good Vibes. Розміри: 40 x 40. Колір: Білий
Неймовірно гарно!!!
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Good Vibes. Розміри: 40 x 40. Колір: Пудровий
Замовляю вже не перший раз, якість на високому рівні. Дякую за маленький презент)
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Не має.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Good Vibes. Розміри: 40 x 40. Колір: Сірий
Все прийшло вчасно, зв'язались миттєво. Якість чудова так само як і ціна.
- Недоліки:
- Надія В***Відгук від покупця. Продавець: Good Vibes. Розміри: 40 x 40. Колір: Білий
Наволочки дуже гарні. Пошиті акуратно. Обслуговування продавця дуже сподобалось. Консультація по товару повна, детальна і своєчасна. Доставка швидка. Товар упаковано як подарунок, це дуже приємно потішило. Дякую.
- Переваги:
- Дуже гарні, м'які, акуратно пошиті.
- Недоліки:
- Немає.