- AI аналіз відгуків120 відгуків: позитивний – 92%, нейтральний – 5%, негативний – 3%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Рожевий
Замовляла рушники рожевого кольору собі і в подарунок подрузі. Гарна якість, неймовірний колір, чудове пакування. В попердніх відгуках пишуть, що тонкі, а для мене це великий плюс. Швидше висихають після використання та прання.
- Переваги:
- Гарна якість, неймовірний колір
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець HappyHomeStore
Безмежно дякуємо за підтримку)
- Наталія А***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Рожевий
Брала дітям на подарунок
Приємний колір доступна ціна на дотик ніжний і шовковистий виглядають якісно стильний дизайн і упаковка. Швидка доставка. Товаром задоволена
РЕКОМЕНДУЮ дякую- Переваги:
- Якісний товар, приємний на дотик к гарно вбирає вологу
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Рожевий
Купував мамі, вона у захваті. Рушники мʼякі, якісні. Мама дуже задоволена, дякую)
- Переваги:
- М,які, якісні
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Чудові! Гарна упаковка для подарунку.Дуже задоволена,буду замовляти ще в іншому кольорі.
- Переваги:
- Колір,як на фото,навіть насиченніший. Дуже м'якенькі,після прання ще пухнастіші,гарно поглинають вологу.
- Светлана М***
За пів року користування , один єдиний недолік: легко висмикуються нитки.
- Гаврикова М***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Рожевий
Все чудово
- Переваги:
- Мʼякі, приємні на дотик
- Маргарита Б***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
М'які та приємні рушники.
- Недоліки:
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежево-молочний
Чудові рушники. Дуже приємні на дотик, гарно вбирають вологу.
Думала, що вони будуть трохи плотніші, але можливо так навіть краще, бо не займають багато місця.
Купувала одразу два набори: молочний та зелений. Тепер хочу ще рожевий)- Переваги:
- М'які. Легкі. Приємні кольори.
- Недоліки:
- Коли витирпєшся інколи наче як вислизають з рук )) Але це думаю через особливість самого бамбука
- Продавець HappyHomeStore
Марія, добрий день. Безмежно вдячні за відгук) Рожевий набір дуже ніжного кольору, будемо на Вас чекати
Бамбук дуже ніжний і шовковистий, на відміну від бавовняних рушників з часом не грубішає і залишається мʼяким. Це перевага бамбука.
Щільність наших рушників 500 г/ м2, ворс бамбука мʼякий і подогий, тому вони дійсно на дотик здаються тоншими ніж такої самої щільності бавовняні рушники. Хоча воду бамбук на 40% краще поглинає ніж бавовна.
- Софья П***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежево-молочний
классные полотенца, мягкие и приятные к телу
- Переваги:
- Мягкие
- Недоліки:
- Лина С***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежево-молочний
Нобором дуже задоволена, подарувала мама спробувати і це перші рушники, які мʼякі і приємні на дотик та при цьому дуже добре вбирають в себе вологу. Будем замовляти ще, усім раджу!
- Переваги:
- Якісь, гарна ціна, дуже добре вбирають в себе вологу, достатньо швидко висихають і не залишається неприємного запаху
- Недоліки:
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежево-молочний
Просто чудові рушники! М'якенькі,приємні до тіла,не залишають ворсу на тілі. Дуже гарно виглядають!
- Переваги:
- Гарний вигляд,якісне пошиття,приємні до тіла
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Дуже класні рушники. Матеріал максимально ніжний і приємний, не подразнює навіть найніжніші ділянки шкіри, типу шрамів чи ран після операції
- Переваги:
- Дуже м'який, чудово вбирає вологу
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Мя'кі, якісні, довговічні.
- Ірина Є***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Гарна якість, на подарунок ідеальний варіант
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Замовляла Набір 3 бамбук / бавовна рушників Lovely Svi для ванної, готелів, SPA, саун 70x140 см, 50x90 см, 33x33 см Зелений. Дуже сподобався! Дякую!
- Роман А***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Просто чудові рушники, дуже задоволені
- Милена Н***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Рожевий
Дякую. Усе чудово, починая від якості товару та обслуговування. Тільки переваги, ніякий недоліків.
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежево-молочний
Класні рушники, дуже сподобались - приємні до тіла, виглядають якісно. Після прання теж все ок. Рекомендую!
- Переваги:
- М’які та приємні на дотик, Якісний матеріал — не витирається і не скочується
- Недоліки:
- Не бачу
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Рожевий
Рушники дуже приємні на дотик і відчувається, що не синтетика. Єдине, що майте на увазі, вони тоненькі, не товсті та пухнасті. Добре підійдуть в баню, наприклад, щоб швидко сохли. Колір красивий ніжний.
- Переваги:
- Натуральні, дуже ніжного кольору
- Недоліки:
- Тоненькі, але це на любителя
- Віталія М***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Купувала бамбуковий набір і банний бавовняний рушник. І те, і те сподобалося дуже. Рушники після прання залишилися мʼякими, вологу поглинають гарно. Ворс не залишається на тілі. Приємний колір і стильна упаковка, швидка доставка.
Дякую.- Переваги:
- М'якість, ворс не залишається на тілі
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Коричневий
Якість відмінна, дуже приємні на дотик, швидко висихають (конкретно бамбукові).
Прям рекомендую!- Переваги:
- Швидко висихає, приємний на дотик
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Рожевий
Все сподобалося
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Гарні, якісні рушники. Швидка доставка. Все сподобалось
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Із товаром, із продавцем все добре!
- Переваги:
- Якісні рушники, всім дуже сподобались.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Каріна Б***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Рожевий
Очень качественные и мягкие полотенца, после стирки не стали жёсткими, впитывают всё просто идеально
- Валерій О***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Рушниками поки не користувався, але якість сподобалась. Буду сподіватись, що відслужать як треба.
- Переваги:
- Мʼякі рушники, приємні на дотик
- Недоліки:
- Поки нема
- РусланВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Чудово вбирає вологу, швидко сохне, без запахів
- Переваги:
- Вбирає вологу
- Продавець HappyHomeStore
Дякуємо за відгук. Дуже ради що сподобався. Завітайте до нас ще.
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Гарна якість, прийнятна ціна, швидка доставка, рекомендую
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежево-молочний
Все згідно опису
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Дуже сподобались )
- Альбіна Т***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Виглядають якісно. Дуже мʼякенькі.
- Переваги:
- Мʼякі, натуральна тканина.
- Недоліки:
- Не дуже товсті, але можливо це не недолік.))
- Данило І***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежево-молочний
Прийшло швидко, виглядає якісно
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Коричневий
Гарні м'які рушники
- Переваги:
- Гарний колір, м'які
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Бежево-молочний
Все супер
- Євген Л***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Гарний набір рушників
- Переваги:
- Виконують свою роботу
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Дуже якісний набір рушників. Колір дійсно, як на фото. Матеріал надзвичайно м'який та ніжний. Чудовий товар, ще й гарно запакований. Приємна комунікація між магазином та клієнтом. Швидка доставка. Дуже дякую!
- Анжела П***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Шавлія
Рушники гарні, м'які, колір такий самий як на фото. Швидка доставка і дбайливе пакування!