- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Різнобарвний. Розміри: 76x127 см
Дуже якісний рушник, зручно, що з капюшоном. Всім раджу
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Різнобарвний. Розміри: 76x127 см
Гарно виглядає, приємне на дотик, після прання кольори яскраві. Принт із песиком веселий, піднімає настрій. Дитина задоволена
- Переваги:
- Велике, застібається на кнопки, каптур
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Різнобарвний. Розміри: 76x127 см
Рушники дітям дуже сподобались. Гарна якість, яскравий малюнок, приємні на дотик. Покупкою задоволена
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Соломія П***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Різнобарвний. Розміри: 76x127 см
Рушник чудовий дуже якісний та зручний!Дякую
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Різнобарвний. Розміри: 76x127 см
Опис відповідає, рушник великий
Не облазить, не лізе
Син задоволений
Швидка відправка - Іванна Б***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Різнобарвний. Розміри: 76x127 см
Замовили малому такий рушник , дуже сподобався йому дизайн , він у захваті .
Я теж оцінила якість товару , приємний на дотик, гарної якості принт. Вже пройшло перше прання , колір не змінився після прання, нічого не полиняло. На дотик рушник дуже мʼякий і приємний до тіла.
Продавець швидко відправив товар. Тому рекомендую !- Переваги:
- Дуже приємний матеріал, мʼякий .
- Недоліки:
- Не знайдено
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Різнобарвний. Розміри: 76x127 см
Полотенце понравилось, мягкое, большое, ребенок остался доволен. Быстрая доставка очень порадовала.
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Різнобарвний. Розміри: 76x127 см
Гарной рушник чудової якості, приємний на дотик, стильний принт, дитині сподобався, за розміром може і для дорослих підійти, швидка доставка, рекомендую
- Мирослава М***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Різнобарвний. Розміри: 76x127 см
Гарний рушник, приємний. Крутий принт, який і підлітку підійде, рекомендую
- Переваги:
- Ціна, картинка
- Продавець HappyHomeStore
Безмежно дякуємо
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Різнобарвний. Розміри: 76x127 см
Чудовий рушник для дитини, гарної якості. Якраз шукала подібний під пляжний сезон. Малюнок яскравий і гарний. Покупкою задоволена на 100%
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Колір: Різнобарвний. Розміри: 76x127 см
М'який, гарний, практичний
- Продавець HappyHomeStore