- АртемВідгук від покупця. Продавець: Власник дому. Розміри: 140x200 см
Замовляв одне прийшло інше.
В описі написано про чохол на застібці. Вибирав спеціально. В дійсності застібки НЕМАЄ. Прошитий по периметру. Зовсім інший футон! Треба ще подивитися якій наповнювач і скільки шарів.Він навіть на дотик і мягкість відрізняється від того який замовляв. Спеціально погодився чекати на відправку 10 днів, думав пришлють те що треба, хоча такі з незйомними чохлами були в наявності у других продавців на розетці, коротше кажучі розчарований і магазином і футоном- Переваги:
- Недоліки:
- все від відправлення до прибуття
- Продавець Власник дому
Дякуємо за відгук.
В даній моделі чохол не знімний.
В описі не вказано. - Артем
(c)В даній моделі чохол не знімний.
В описі не вказано.
Я замовляв ту модель яка в мене вже була до цього. Код товару Код: 324866 але не було потрібного розміру. На сайті є посилання (Цей товар у інших продавців) я перешов по силці де такий же футон на фото, да і силка як би каже що цей товар такий же, а не схожий чи подібний але не такий. Ще уточнив по телефону у менеджера коли замовляв. А зараз бачу і по відгукам що не тільки мене ввели в оману з з'эмним чохлом, просто підчистили заднім числом характеристики, але фото забули ще змінити! Ще кажу раз що прислали інший футон! Тобто замовляєш одне продавець присилає що хоче це якесь шахрайство.
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x200 см
Спустя несколько месяцев использования:
Не ожидали что такой тонкий матрас справиться с неровностями и недостатками дивана. Всё отлично. Спать комфортно. Приезжала в гости мама. Говорит:" ничего себе какой у вас удобный диван, спала как младенец". Я отвечаю, "что не диван удобный и матрас! Теперь себе хочет такой же. Покупали ребенку на диван и себе на кровать- Переваги:
- Выполняет все свои функции даже при такой маленькой толщине
- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 115x190 см
Купував на старенький радянський диван, завдяки ньому диван набув нового життя!) Сьогодні активно випробовуватиму.
#моєрозпакування- Переваги:
- Середньої жосткості
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x200 см
Футон отличный, но в точке выдачи «Розетки»нам его выдали в развёрнутом состоянии 1.60 на 2 м . Хорошо, что производитель упаковывает их в плотный полиэтилен. Ну знала бы, не заказывала бы. Кое-как пришлось скрутить скотчем( и тащить( .
- Переваги:
- Жесткий. Хорош для больших и полных людей.
- Недоліки:
- Худым и маленьким людям будет очень жёстко спать.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 135x190 см
Заказала, и даже немного подзабыла про него. Потом подумала что может быть и не привезут, но все было сделано в срок, через 14 дней позвонили и доставили домой. Старый матрас прохудился и очень хорошо что можно не покупать новый, а использовать этот футон, довольно таки жесткий и никаких пружин не ощущаем под ним. Если его не крепить резинками, то он сползает, но для этого они и есть по углам, и ими цепляем к матрасу.
- Переваги:
- Диван превратился в кровать.
- Недоліки:
- Ждать долго, зато цена хорошая.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 135x190 см
4 месяца полет отличный, на угловом разборном диване убрал все ямки и перепады, спина перестала болеть. Рекомендую.
- Переваги:
- со своей задачей справляется на 100 %
- Недоліки:
- жестковат для скручивания и хранения
- Грищенко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 135x190 см
Футон очень понравился, использую для выравнивания дивана. Разница просто колоссальная. В меру твердый, спать удобно, не прогибается.
- Переваги:
- Удобный, выполняет свои функции, крепится резинками
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш вибір і відгук.
- vadimkumПродавець: Rozetka. Розміри: 140x200 см
Хранить в скрученном виде можно не более 3 месяцев. Чехол стирать нельзя. Это информация из гарантийноготалона.
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x200 см
У меня жесткий угловой диван, много секционный, до этого не использовал матрасы, но очень часто после сна то спина болит то плечи или еще что. К примеру лег не правильно во сне ворочаешься чтобы найти правильное положение, так вот прикупил себе данную вещицу. Первые ощущения очень положительные, очень удобно стало на кровати, прилег и расслабился. В общем что хочу сказать у кого похожая проблема или кто не решился приобрести, приобретайте не пожалеете.
- Переваги:
- Удобность, Наполнение, в отличии от других брендов приемлемая цена, очень приятный по ощущениям
- Недоліки:
- Возможно ест, но пока что не заметил
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x200 см
Чудово перекрив пружини на старому матрасі. Форму тримає добре.
- Переваги:
- Перестала боліти спина після сну:)
- Недоліки:
- Після двох місяців користування не виявлено
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x200 см
Есть диван с достаточно глубокими вмятинами. Немного скатываешься когда спишь. Положили матрас - стало намного лучше - поверхность более ровная, жесткая. Большие прогибы остались конечно, но чтобы их выровнять нужно деревянный щит или полноценный матрас))). Как за такую цену - хороший матрасик, приятный вид
- Переваги:
- Легкий, достаточно жесткий, неплохой с виду
- Недоліки:
- За такую цену и как для нетолстого матраса нету
- vadimkumПродавець: Rozetka. Розміри: 140x200 см
не особо отличается жёсткость сторон. Но в общем этот матрас справляется со своей задачей- неровности с дивана убирает
- Илона С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x200 см
Приобретаю второй футон этого производителя. За такую сумму это отличный вариант. Уберет любые пружины и неровности. Немного жестковат, на любителя
- Пятковский А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 115x190 см
Купили для періодичних ночівель в коридорі, по всім відомим причинам. Якість сну з "Боже я зараз розвалюся" покращилося до рівня непоганого повноцінного матрацу. Рекомендую.
- Переваги:
- Спиться добре, скручується і фіксується резинками, то ж багато місця в шафі не займає
- Недоліки:
- Шось здається, що рано чи пізно ці резинки можуть відірватися, а може і нє... будемо бачити
- Воловенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x200 см
Є кріплення до основного матрасу. Так два види жорсткості на вибір. Дякую за відповідність і якість.
- Переваги:
- Чудовий і по розміру і опису відповідає.
- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 180x200 см
Купили для вирівнювання старого дивану. На диван ліг ідеально (180х200). Лежати зручно.
- Переваги:
- В міру жорсткий. По розмірам ліг ідеально. Навантаження 120 кг!
- Недоліки:
- Є опасіння, що в літку на ньому може бути жарко - подивимось )))
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 125x190 см
Ціна хороша і відповідає якості, зручно спати за рахунок ортопедичного ефекту, але є побажання, щоб матрац укомплектовувався чохлом для зручності його транспортування.
- Переваги:
- Ціна відповідає якості, ортопедичний ефект
- Недоліки:
- хотілобся щоб матрац укомплектовувася чохлом для зручності його транспортування
- илонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x190 см
отличное качество,без запаха.
- Представитель к*** Янченко Алексей
Спасибо за Ваш выбор.
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x200 см
Рекомендую к покупке тем, кто недоволен сном на раскладном диване. Меня этот матрас здорово выручил. Теперь хотя бы спина не болит по утрам. НО суперкомфорта ждать от него не стоит..
- Оксана
Здравствуйте. Напишите пожлуйста почему нет суперкомфорта? И каков он?
- Представитель к***
Уважаемые наши покупатели данный футон улучшает комфортность поверхности спального места, т.е. он убирает и сглаживает переходы и неровности раскладных диванов. Плюс добавляет с одной стороны мягкость и с другой стороны жесткость спальному месту.
- Андрей
Оксана, представитель компании идеально описал свойства данного матраса "..он убирает и сглаживает переходы и неровности раскладных диванов..". Большего ждать не стоит
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x190 см
Батьки кажуть, що з ним тепліше спати . зручний
- Переваги:
- м'який, зручний, теплий є чохол який можна зняти
- Недоліки:
- користуємося місяць. недоліків не виявили
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x190 см
Замовили дітям на софу -ліжко,бо відчувались пружини. Довго обирала , але ціни кусались , а якість багатьох була жахлива варіантів . І тут побачила на розетці цей варіант . Повністю мене влаштував і по ціні , і по якості. Будемо тестувати. Сподіваюсь ,що прослужать довго і не втратять свою функцію !
- Переваги:
- Гарна якість ( будемо тестувати)
- Недоліки:
- Не знайшла
- Анатолий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x200 см
Футони Come-for Дует 160х200 см чудовий матрац, всю поверхню ліжка вирівняв, відпочивати одне задоволення. Рекомендую.
- Переваги:
- Не ковзає по ліжку. Зручна та надійна фіксація матраца на поверхні.
- Недоліки:
- Все влаштовує
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x190 см
Користуємось рік, нерівності дивану згладжує, спати набагато комфортніше
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 125x190 см
Выполняет полностью все заявленные функции. Покупкой довольна
- Переваги:
- Легко хранить
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x200 см
Матрац хороший, брали щоб покласти поверх старого щоб не відчувати пружини. Повністю задоволена.
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за відгук.
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 135x190 см
Брала, на кутовий диван. Вирівняв поверхню ідеально! Ніби це суцільне ліжко,а не диван, взагалі не чути з'єднань і впадин. По жорсткості теж супер. Поки користувались кілька днів, як буде далі-побачимо.
- ГостьПродавець: Rozetka. Розміри: 160x200 см
Покупали такой матрас для того, чтобы перекрыть пружины на старом матрасе кровати. Он отлично справился с этой задачей! Не чувствую ни одной пружины, мягкость и жесткость умеренные, даже идеально сочетается все, отлично! Сам матрас пришел в большом полиэтилене свернут вчетверо. На матрасе чехол на молнии.
- Переваги:
- Идеально справился со старыми пружинами, идеальный по жесткости
- Недоліки:
- Пока не вижу
- Соломяный В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x200 см
Это 2й точно такой же матрас,только для родителей. Маме очень нравится.
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x190 см
Шукали футон на дитяче ліжко -софу. Хотіли гарну якість, але не за всі гроші світу . Топер чудовий , якість нам сподобалась , середня жорсткість, так ,як і має бути . Є можливість змінювати сторони , від цього змінюється жорсткість . Дітям сподобалось, сказали ,що дуже зручно тепер спати .Плюс порадувала ціна . За таку ж бачили ковдру з поролону . Рекомендую!
- Переваги:
- Гарна якість ( будемо тестувати)
- Недоліки:
- Не знайшла
- Сербулова Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x190 см
Очень довольна покупкой! Единственное о чем жалею, что не заказала его раньше!
- Переваги:
- Полностью соответствует заявленным характеристикам! Очень удобный!
- Недоліки:
- Доставляли неделю... Первые пару часов неприятный запах от матраса.
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 135x180 см
Футон не обманул наши ожидания. Хорошо лёг по размерам на металическую сетку дивана ( а она при сборке скручивается рулоном). Комфортно спать на футоне Дуэт Come-for: как бы " ортопедировал" сетку.
- Переваги:
- Скрыл недостатки основания, легко скручивается, съёмный чехол.
- Недоліки:
- Пока не обнаружены
- Леся А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x200 см
Супер,супер,супер.
Все в міру,помірно тверденький і не відчуваюттся нерівності від дивану- Переваги:
- Від фотона в захваті,спати,як в маковинці.Сьогодні замовила ще один,менший(на диван)
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук.
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Розміри: 135x190 см
Дуже вдячна за якісний товар та оперативну відправку !Приємне спілкування та доброзичливе ставлення! Рекомендую порядного продавця до співпраці!
- Переваги:
- оперативно , дуже приємне спілкування , якісний товар
- Продавець Мій Дім
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- Потіха С***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Розміри: 150x190 см
Класний матрац
- Продавець Мій Дім
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))
- Алена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x190 см
Класна річ, дійсно на дивані стало набагато краще і зручніше спати
Представник постачальникаШановний споживач, дякуємо Вам за приємний відгук. Дуже раді, що Ви задоволені якістю наших виробів.
З Повагою, Come-For.
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Better Things. Розміри: 120x190 см
Усе сподобалось. Доставили швидко. Тепер якісний, зручний.
- Переваги:
- Чудово. Магазин матраців відпрацював супер