Відгуки покупців про Маска з колагеном для живлення та відновлення волосся Xiamoxuan New Collagen 260 мл
- НаталиВідгук від покупця. Продавець: TvoYa_Adele_beauty. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 260 мл
Найкраща маска, замовляю не в перше
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: TvoYa_Adele_beauty. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 260 мл
Шикарная маска, работает. Супер быстрая доставка
- Переваги:
- Рекомендую маску и продавца
- Недоліки:
- Вікторія Я***Відгук від покупця. Продавець: Beuland. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 550 мл
Чудова маска
- Ганна Л***Відгук від покупця. Продавець: Beuland. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 550 мл
Дякую продавцю за товар з швидкою доставкою і пробничок шампуню цього бренду.Дуже все сподобалось.
- Переваги:
- Робить волосся шовковистим,гладеньким та зволоженим
- Недоліки:
- Все добре
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Beuland. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 550 мл
Хотілось би, щоб поклали інший пробнік, а то виходить, що пробнік тієї ж маски, що і замовила Але маска супер, найкраща маска для волосся, що купувала. Дуже хороші товари в продавця
- Недоліки:
- Богдана Н***Відгук від покупця. Продавець: Beuland. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 260 мл
Спитала подруги чим користустується і чому її секрет ідеального волосся. Дала цю рекомендацію. От честно давно такого кайфу не відчувала, коли наносила на волосся зразу відчула - це воно! Я не знаю з якого воно зроблене жиру, та те що це дуже подобається моєму волоссю, то факт! Рекомендасйон;)
- Переваги:
- Лягло як масло на хліб - ідеально!
- Недоліки:
- Хочеться тепер повний комплект спробувати Наступна покупка буде кондиціонер незмивамий
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Beuland. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 550 мл
Гарно захищає. Стан покращився.
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Beuland. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 550 мл
Неперевершений результат! Справді діючий засіб після зимового періоду і сухого повітря від опалення. Доставка і пакування без зауважень. Дуже вдячна!
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Beuland. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 260 мл
Чудова маска, не обтяжує, наповнює волосся. Навіть 8-річній доньці спробували- чудово