Відгуки покупців про Комплект газовий кемпінг MASTERTOOL "Турист" балон 5 л 2.2 кВт 100-150 г/год 16 Bar G30/G31 I3P(50) 44-5105

Код:  420889281
Оцінка користувачів 4.5/5
  • Віталій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар з виду наче нормальний, але в комплекті небуло ручки для переносу

Переваги:
    Не користувався
    Недоліки:
    Відсутня ручка для переносу

• Віта Д***

Поки дорікань нема

• Дмитро Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Заправив 4 літри - клапан та вентіль тримають добре, витоку газу не виявлено. Пальник горить рівномірно. Далі буде видно.

Переваги:
    Клапан газ тримає, пальник виконує свої функції.
    Недоліки:
    Поки не виявлено.
  • Руслан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lights Product

Я звернувся до вас, зі мною зв"язався представник і сказав що розбереться з даним питанням. Після цього пройшло майже 2 доби, ніхто не відповів і тому я написав відгук, щоб інші покупці були обережні.

• Продавець  Lights Product

Вибачте, зараз проблеми зі світлом в краіні і дуже багато звернеть через це не встигаємо відповідати Вам дуже оперативно. В чому питання, повертайте нам балон обратно і ми повернемо Вам кошти. В назві товару була помилка, в таких балонах немає пьєзоподжига.

Відгук від покупця. Продавець: Lights Product

Проблему вирішено

Обережно дурять!!! Обіцяли з п'єзопідпалом, але прислали без нього, хоча в накладній що є написано що комплект з п'єзопідпалом.

• Продавець  Lights Product

В назві товару виникла помилка! Вибачте! Ви могли би до нас звернутися по цьому питанню і все би вирішили без проблем, а замість цього пишите , що ми дуремо когось! Ви можете нам його повернути, ми повернемо Вам гроші!

• Руслан В***

Я до вас звернувся, мені відповіли що розберуться. Пройшло 2 дня ніхто не відзвонив і нічого не повідомив, після чого я написав відгук щоб інші покупці знали

• Светлана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: GOSTMART

Хлопцям в ЗСУ те що потрібно.

Переваги:
    компактний
    • Продавець  GOSTMART

Вітаємо! Дякуємо за таку високу оцінку! Хай служить довго та допомагає нашим хлопцям перемогти цю ...! Слава Україні! Слава ЗСУ!