- Лилия М***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Коричневий
Товар жахливий. Його ціна 200 грн потолок. На пошті відкрили,наче ок. Вдома надягнули на кресло, а чохол весь в дирках. Якісь не на 860 грн. За такі гроші можна було шось якісніше пошити.
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість жахлива, весь в дирках.
- Продавець Снівка
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що чохол не виправдав ваших очікувань. Такий стан товару не є нормою, тому просимо зв’язатися з нами в особистих повідомленнях або через замовлення, щоб ми могли детально розглянути ситуацію та запропонувати вирішення. Нам важлива якість наших товарів і задоволення наших клієнтів.
- Лилия М***
Дякую,що обміняли мені чохол
Новий прийшов в гарному стані, чудової якості.
- ГеннадійВідгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Графітовий
Добрий чехол. Все підійшло. Швидка доставка.
- Продавець Снівка
Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що чохол добре підійшов і ви залишилися задоволені якістю та доставкою. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Кремовий
Тканина поганої якості.Через місяць не активного користування виглядає як на фото.
- Недоліки:
- Тканина поганої якості.
- Продавець Снівка
Дякуємо за ваш відгук.
Нам дуже прикро, що тканина не виправдала ваших очікувань. За більш ніж місяць використання стан тканини може залежати від інтенсивності навантаження, тертя, а також умов догляду (прання, температурний режим тощо)
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Кремовий
По розміру - відповідає опису. Колір - як на фото. Мені підійшов.
- Недоліки:
- Не всі кольори, які є на сторінці товару, по факту є в наявності. Після того, як зробила замовлення, довго чекала коли з"явиться матеріал для його пошиття.
- Продавець Снівка
Дякуємо за ваш відгук.
Раді, що товар відповідає опису та підійшов вам за розміром і кольором. Перепрошуємо за незручності, пов’язані з тимчасовою відсутністю деяких кольорів, та врахуємо ваше зауваження в подальшій роботі.
- НАТАЛІЯВідгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Коричневий
Розмір підійшов. Якість хороша
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Коричневий
Це краще, чим викинути крісло.......
- Переваги:
- Дешево.
- Недоліки:
- Працює. УРА!!
- Артём Б***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Графітовий
Размеры и описание соответствуют,я доволен
- Переваги:
- Цена,качество
- Продавець Снівка
Дякуємо, Артеме, за високу оцінку та приємний відгук!
Раді чути, що чохол повністю відповідає опису та вашим очікуванням.
Завжди раді бачити вас знову!
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Коричневий
Все добре підійшло! Вигляд має приємний! Все гуд!
- Переваги:
- Приємна на дотик та гарної якості тканина!
- Продавець Снівка
Щиро дякуємо за чудовий відгук
Нам дуже приємно знати, що чохол підійшов і Ви залишились задоволені.
Якщо виникнуть будь-які питання або потрібна буде допомога — звертайтесь, завжди раді допомогти!
Гарного дня!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: М'ятний
Чохол дуже класно підійшов на крісло, вигляд має як на фото.
- Продавець Снівка
Щиро дякуємо за Ваш відгук!
Раді чути, що чохол ідеально підійшов та відповідає фото.
Гарного Вам користування !
- ВеронікаВідгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Коричневий
Класний чохол, по розмірам все ок. Крісло нарешті виглядає добре.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Коричневий
Довго місяцями шукав такий чохол на офісне крісло, бувало вибирав різні чохли які по розмірам мого крісла, зокрема спинки та розміру сидіння підходили та не було відповідного кольору. Нарешті знайшов такого кольору та розміри не співпадали, були за малі ті чохли.
Тому обов'язково перед покупкою виміряйте по факту рулеткою ваші фактичні розміри спинки (довжина та ширина), а також аналогічно виміряйте розмір вашого сидіння крісла (також довжина та ширина). Виміри робив кілька разів щоб не помилитись. Далі записав розміри на листок і відповідно до того які розміри дають виробники та як їх позначають в мене вийшло співпадіння із моїми розмірами, саме розмір L.
Почав придивлятись до різних типів тканин та виробників, читав відгуки інших покупців. Близько року вибирав і зробив свій вибір та не прогадав щодо доцільності даного комплекту. Дійсно якісна тканина і загалом пошиття. Чудові замки з обох сторін чохла та гарно зашита стягуюча резинка не надто валяжна і не сильно туга, така як задумано виробником.
Загалом враження лише позитивні, чистити легко та крісло не витиратиметься. Легко знімати і ще можна прати чохол: "Машинне та ручне прання до 30 градусів".
Заключна оцінка даному чохлу 5 зірок із 5. Купляйте до поки ще є в продажу там де вам зручно. До речі тканина має відповідну назву: стрейч-жаккард, а розмір L, виробник slavich.
Виробник дуже оперативно та навіть швидше ніж зазначено відправив товар, отож замовив ще 4 квітня, а вже 8 квітня отримав за що валичезна подяка!- Переваги:
- Якісна тканина, чудовий вигляд, міцні замки на чохлі, вдало зашита натяжна резинка для сидіння та надзвичайно чудове пошиття.
- Недоліки:
- Явних мінусів не знайшов.
- Продавець Снівка
Дуже дякуємо вам за такий детальний і щирий відгук!
Ми неймовірно раді, що вам вдалося знайти саме той чохол, який ідеально підійшов за розмірами, кольором та якістю. Нам особливо приємно, що ви оцінили тканину, пошиття, зручність у догляді та нашу оперативну відправку.
Ваша порада про вимірювання перед покупкою — дуже слушна і точно допоможе іншим покупцям уникнути помилок.
Щиро вдячні за довіру та за те, що обрали саме наш товар
Завжди раді новим замовленням і будемо чекати вас знову!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Графітовий
Тканина хорошої якості, добре розтягується.Чехол ідеально підійшов на крісло.
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Графітовий
Ткань приятная на ощупь, хорошо выглядит.
- Переваги:
- Ткань приятная на ощупь, хорошо выглядит.
- Недоліки:
- При заказе нужно учитывать сильную растяжимость ткани. Оказался великоват, хотя заказывал по размерам кресла.
- Букет В***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Сірий
Усе підходить та гарно служить
- Максим Щ***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Графітовий
Хороший чехол, все подошло, пользуюсь.
- Переваги:
- Не дорого, на вид и ощупь материал приятный.
- Недоліки:
- Для меня нет
- Андрей З***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Кавовий
Мені чохол сподобався, на дотик матеріал приємний, тягнеться добре, набуває форми крісла, якщо є звужений підголівник як у ігрового крісла куточки можна загорнути, за цю ціну норм!
- Переваги:
- Чохол гарний.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Графітовий
Чехол подошёл по размерам. Доставка была в течении двух дней.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Графітовий
Все чудово! Особливо вдячний за дуже швидку доставку!
- Переваги:
- Чудова якість!
- Недоліки:
- Немаж
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Графітовий
Дякую. Гарний чохол, чітко підійшов за розміром.