- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Сірий
Ніякий НЕ універсальний(( На маленький табурет, все чіпляється на тканину (((Едине що резинка хороша, не злазить.
- Продавець Снівка
Доброго дня, Дар'я!
Дякуємо за Ваш відгук і щиро шкодуємо, що чохол не виправдав Ваших очікувань.
Модель є універсальною, але, на жаль, може не підійти до табуретів із надто маленьким сидінням.
Ми врахуємо Ваш коментар при подальших оновленнях опису товару.
Раді, що Ви оцінили якість резинки — для нас важливо, аби навіть у таких ситуаціях покупець залишався задоволеним хоча б частково.
Якщо буде зручно — напишіть нам у приватні повідомлення, щоб ми могли запропонувати рішення.
Дякуємо за зворотний зв’язок!
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Кавовий
Невідповідність кольору , на фото темний кавовий,а в реалії кава з молоком...
Якщо повертати,то доставка буде ще як один чохол,нема сенсу
Продавець,зробіть фото з реальним кольором .
Порівняйте,схожі кольори?- Продавець Снівка
Доброго дня, Наталя.
В залежності від налаштувань монітора відтінок чохла на фото може відрізнятися від реального.
Шкода, що Вам не сподобався колір.
Ви можете зробити повернення чохлів або обміняти на інший колір. Якщо Вам потрібен більш темний відтінок, то в нас є коричневі чохли.
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Сірий
Щиро вдячна за чохли! Оновлені стільці виглядають чудово!
- Переваги:
- Чохли гарні та добре приймають форму стільця.
- Карина С***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Кавовий
Спасибо
Получила чехлы
Подошли, хорошо тянутся. - Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Кавовий
Відгук:
Придбала чохли на стільці у цього продавця. На сайті було зазначено, що тканина – жакард. На жаль, це не відповідає дійсності. Тканина більше нагадує "стрейчеві колготки" за своєю якістю і зовнішнім виглядом. Дуже розчарована, оскільки очікування і реальність зовсім не співпали. Фото додаю для порівняння. - Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Сірий
Гарна якість
- Переваги:
- Недоліки:
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Снівка. Колір: Коричневий
Шматок прозорої тряпки з хаотично пришитими стрічками
- Продавець Снівка
Доброго дня Світлана, Ви можете зробити обмін або повренення за наш рахунок у випадку невідповідності якості або характеристик товару, приносимо вибачення за несвоєчасну відповідь на Ваш відгук