- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Фіолетовий
Брала термос для ребёнка в школу. Отличный вариант, всё понравилось. Во-первых - объём подходящий, во-вторых - держит хорошо температуру, хотя много комментариев читала о данной модели термоса, что не очень. Рано утром наливаю хорошо тёплый чай, ближе к горячему и к 16:00 чай еще прияно тёплый. Для меня это прекрасно, больше и не нужно. Не протикает. Когда ребенок наливает себе чай или воду, после закрытия клапана нужно еще чуть слить воду, которая остаётся в клапане.
Представник постачальникаЮлия,
Дякуємо за вибір ТМ Kite.
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Фіолетовий
Дуже хороший термос. Тримає тепло 10 годин. Якісний пластик. Але на жаль термос впав, і пішла тріщина в кварті. Чи можна її якось докупити окремо.
- Переваги:
- Якість, тривалість зберігання тепла.
Представник постачальникаОксана,
Дякуємо за вибір ТМ Kite.
Бажаємо смачних і корисних напоїв.- Оксана Б***
Де можна купити кришку -чашку. Любого кольору. Наша протікає
Представник постачальникаДобрий день, Оксана.
Окремо комплектуючі до термосів, а жаль, не продаються.
- Данильчук О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Фіолетовий
Дуже швидко став непридатним, погана якість виявилась, протікає. Чашка взагалі розійшлась , дно відшарувалось
- Переваги:
- Гарний вигляд, чашечка в комплекті, тримав непогано температуру
- Недоліки:
- дуже швидко вийшов з ладу, в чашці відшарувалось дно
Представник постачальникаДобрий день, Оксана.
Ми вдячні за Ваш відгук та зауваження щодо наших товарів. Ми завжди прагнемо до поліпшення наших продуктів, і Ваші коментарі дуже важливі для нас.Дуже шкода, що наш продукт не доставив Вам позитивних вражень та сподіваємося, що в майбутньому наші товари зможуть задовольнити Ваші очікування.
- Шпак Е***Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Фіолетовий
Заклинює клапан через декілька місяців використання
- Переваги:
- Гарний вигляд ,тримає тепло,зручний обєм
- Недоліки:
- Дуже швидко виходить з ладу клапан. Купувала двічі,так як спершу думала ,що попав брак ,але і другий термос зламався через пару місяців використання. Клапан відкривається ,а назад вже не закривається
Представник постачальникаДобрий день, Екатерина.
Бажаємо Вам вдалих покупок та приємного користування товарами ТМ Kite на довгий термін експлуатації!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Фіолетовий
Через тиждень користування перестав тримати температуру. Вистачає на 3 години. Дуже незадоволена. Д
- Переваги:
- Гарний дизайн
- Недоліки:
- Не тримає температуру
Представник постачальникаДобрий день, Олена.Ми вдячні за Ваш відгук та зауваження щодо наших товарів. Ми завжди прагнемо до поліпшення наших продуктів, і Ваші коментарі дуже важливі для нас.
Нам шкода, що виникла подібна неприємність та склалося таке враження про наш товар.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
Ми впевнені у високій якості наших термосів і тому, що вони добре утримують тепло. Це також підтверджується великою кількістю позитивних відгуків від наших клієнтів.
Три можливі поломки термоса:
Внутрішня колба втратила герметичність. Перевірити цю хворобу термосів складно. Швидше за методом виключення інших проблем. Але припустити хворобу саме цієї складової термоса можна, якщо у ньому широкий зварний шов (стосується виробів із нержавіючої сталі). Від перепаду температур у ньому могли утворитися мікротріщини, що призвело до заповнення повітрям простору між стінами. Скляна колба, якщо вона, звичайно, не лопнула, може більше не утримувати тепло, якщо срібне покриття не виглядає суцільним. З'явилися місця, як на старому дзеркалі.
Зовнішня колба втратила цілісність. Як і за першої поломки, складно визначити цю проблему, якщо вона візуально не видно. Однак якщо ви кидали термос, причому навіть на м'яке ліжко, то могла утворитися мікротріщина. Через неї вакуумний простір заповнився повітрям, що і спричинило втрату якості зберігати температуру.
На жаль, ці причини поломки термоса практично не піддається виправленню.
Як не допустити поломки термоса
Щоб термос вас завжди радував, поводитися з ним варто дбайливо. Необхідно розуміти, що цей виріб не має нічого спільного з каструлею з нержавіючої сталі. І неакуратне поводження дуже швидко виведе його з ладу.
Тому не допускайте:
падіння термоса – може тріснути внутрішній та зовнішній корпус;
надто сильного закручування кришки з клапаном – довели до упору та вистачить;
наливу окропу в холодну колбу - по шву, навіть якщо він тонкий, можуть піти мікротріщини.
Бажаємо Вам вдалих покупок та смачних напоїв з термосом ТМ Kite!