Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Рукавичка з фіксатором для планшета та малювання тришарова чорна М (22015)

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Прийшла рукавичка швидко, все як на фото. На мою руку маленька, але вона розтягується, тому все добре. Разом із замовленням прийшли милі наліпки та візитка з приємними побажаннями. Продавець добрий.

• Продавець  Voice Recorder

Дякуємо, Максиме, за теплий відгук!
      Раді, що рукавичка Вам підійшла і Ви залишилися задоволені сервісом.
      Маленькі бонуси — це наша турбота про настрій :)

З повагою,
      магазин Voice Recorder

• Віра І***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Чудова зручна рукавичка, приємна до шкіри, хороші міцні шви, не бовтається, добре сидить по руці, виглядає якісною.

Переваги:
    Відповідає розміру, хорошо прошиті шви, добре сидить на руці, приємна на дотик, доволі міцна тканина
    Недоліки:
    Можливо, буде трохи спекотно малювати влітку через фіксатор. Але це треба перевірити.
    • Продавець  Voice Recorder

Дякуємо, Віро, за детальний відгук! Раді, що Вам сподобалася якість рукавички та її зручність. Нехай вона зробить процес малювання ще комфортнішим!

З повагою, магазин Voice Recorder.

• Євгеній
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Ви хоча би дивитесь то ще кладете на відправку? Ось у такому вигляді я отримав рукавичку. Я розумію що ціна не космос але тоді і не треба класти папірець з проханням про відгук.

Переваги:
    Легше малювати
    Недоліки:
    Шов розійшовся навіть ще не викорстовуючи
    • Продавець  Voice Recorder

Вітаю Євгеній! Нам дуже прикро за дану ситуацію. Ми додаткаво перевірили всю партію та хочемо повідомити, що не знайшли жодного, підкреслюю жодного дефекту у швах!
      Ми так розуміємо, ви не скористалися своїм правом перевірити товар у точці видачі та на жаль, ми не отримали від Вас звернення окрім відгуку, тому важко зрозуміти чи це заводський брак, як на фото!
      Так дійсно, ціна не космом, але це не залишає Вас права на перевірку товару при отриманні.
      Ми цінуємо наш сервіс та у випадку звернення відправили б Вам нову рукавичку за наш рахунок!
      Дякуємо за відгук!

• Анастасия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Гарна рукавичка, але якщо можна зробити варіант зі швами не всередину, а назовні, для особливо чутливих художників

• Продавець  Voice Recorder

Дякуємо Анастасия за відгук! Відправимо Ваше побажання заводу виробнику. Бажаємо приємного користування )

• Наталя Г***

Супер!

• Продавець  Voice Recorder

Дякуємо Наталя за відгук! Бажаємо приємного користування )