Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Рукавичка перчатка для малювання стилусом на графічному планшеті сенсорному екрані антифрикційна тришарова дихаюча для художників дизайнерів студентів роботи навчання захисту долоні робоча скетчинга креслення графіки творчості чорна розмір M

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Софія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Я задоволена рукавичкою. М'яка на відчуття, якісно зроблена. Добре виконує свою функцію. 10/10

• Віктор Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Прийшло швидко. Товар в гарному стані. Підійшов. Для середньостатистичної руки саме те.

Переваги:
    Швидко, гарний стан
  • Даніїл К***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Товар відповідає опису, всім задоволений

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Гарна рукавичка, не справляє враження чогось дешевого. Проте мені трошки замала. Якби був якийсь L-розмір, то було б краще. Приємно по екрану водити і загалом, малювати зручніше.

• Антон К***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Заказывал ребенку. Размер соответствует указанному. Материал супер.

Переваги:
    Качественная. Приятный материал.
    • Продавець  Voice Recorder

Антоне, дякуємо Вам за відгук!
      Раді чути, що рукавичка підійшла дитині за розміром і матеріал справив хороше враження. Ми приділяємо багато уваги саме якості тканини, щоб вона була комфортною й підходила для тривалого малювання.

Дуже приємно, що Ви задоволені покупкою.

• Антон Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

В целом перчатка удобная, отправили очень шутсро... Правда для моей, большой руки - слегка тесновато на кончике пальцев

• Продавець  Voice Recorder

Антоне, дякуємо Вам за відгук!
      Раді чути, що рукавичка зручна у використанні та швидко доїхала. Щодо того, що на великий розмір руки трохи тіснувата на кінчиках пальців — дякуємо, що поділилися цим спостереженням. Такі деталі допомагають іншим покупцям з вибором, а нам — покращувати підбір розмірів.

Якщо знадобиться більший варіант або порада щодо моделі — із задоволенням допоможемо.

• Іван Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Перчатку очень быстро отправили, пришла уже на утро следующего дня!

Работает отлично и на планшете и на бумаге. Рисовать эллипсы и контролировать длинные кривые стало намного удобнее.

• Продавець  Voice Recorder

Іване, дякуємо Вам за відгук!
      Раді чути, що рукавичка приїхала так швидко та одразу виправдала очікування. Тішить, що вона комфортно працює і на планшеті, і на папері — саме так ми й задумували, щоб малювання довгих кривих та еліпсів ставало простішим і точнішим.

Бажаємо Вам натхнення та легких ліній у творчості.

• Максим М***

Перчатка отличная!

Переваги:
    Понравилось отношение менеджера
    Недоліки:
    Пользуюсь 4 мес, недостатков не заметил
    • Продавець  Voice Recorder

Щиро дякуємо за Ваш відгук, Максиме!

Раді, що рукавичка Вам підійшла та служить уже кілька місяців без жодних нарікань.
      Особливо приємно чути, що Ви оцінили ставлення менеджера — ми дбаємо, щоб кожен клієнт отримував не лише якісний товар, а й приємне обслуговування.

Якщо буде потреба — завжди раді допомогти знову.
      Гарного Вам дня!

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Встигла покористуватись один раз. Замовлення зробила 15.08 І вже лізе по швах. При тому що взяла на розмір більше. Чи Ви можете зробити заміну товару?

Переваги:
    Дуже потрібна і зручна річ для роботи з планшетом
    Недоліки:
    Якість, сподіваюсь це просто брак
    • Продавець  Voice Recorder

Доброго дня, Анастасіє! Дякуємо за Ваш відгук.
      Нам прикро, що Вам трапився бракований виріб. Хочемо зазначити, що подібні випадки є поодинокими, адже більшість наших покупців користуються рукавичками без жодних проблем.

Ми завжди йдемо назустріч клієнтам, тому з радістю зробимо заміну товару. Дані для проведення обміну ми вже надіслали Вам у повідомленні.

Переконані, що нова рукавичка буде Вам довго та зручно служити.

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Прийшла рукавичка швидко, все як на фото. На мою руку маленька, але вона розтягується, тому все добре. Разом із замовленням прийшли милі наліпки та візитка з приємними побажаннями. Продавець добрий.

• Продавець  Voice Recorder

Дякуємо, Максиме, за теплий відгук!
      Раді, що рукавичка Вам підійшла і Ви залишилися задоволені сервісом.
      Маленькі бонуси — це наша турбота про настрій :)

• Офелія
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Замовлення прийшло раніше назначеного часу це плюс, рукавичка зручна, на перший погляд шовчики усі рівненська, разом з рукавичкою були наклейки та візитівка, загалом усе сподобалось)

Переваги:
    Швидко, з бонусами)
    Недоліки:
    Поки не знайшла)
    • Продавець  Voice Recorder

Офеліє, щиро дякуємо за теплі слова
      Нам приємно, що Ви залишилися задоволені якістю рукавички, швидкою доставкою та приємними бонусами.
      Носіть із задоволенням та звертайтеся знову!

• Іван П***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Тільки що забрав, дуже гарна рукавичка, якість гарна, і свою роботу робить. Також дуже гарний продавець, і кладе прикольні стікери у пакунок, дуже раджу.

Переваги:
    Гарна якість, планшет на дотики не реагує
    Недоліки:
    Поки що не замітив
    • Продавець  Voice Recorder

Дякуємо за такий теплий відгук, Іване! :)
      Раді, що рукавичка Вам сподобалась і гарно виконує свою функцію. Ми завжди стараємось додати до замовлення трішки приємного настрою :)

• Степанішина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Рукавичка підійшла за розміром. Якість чудова

• Продавець  Voice Recorder

Дякуємо, Тетяно, за теплий відгук!
      Раді, що рукавичка ідеально підійшла та залишила приємне враження.
      Бажаємо комфортної та продуктивної роботи з нею

З повагою,
      команда магазину Voice Recorder.

• Олег М***

Чудова рукавичка

• Продавець  Voice Recorder

Дякуємо, Олеже, за короткий, але приємний відгук!
      Раді, що рукавичка Вам підійшла — вона справді допомагає зосередитись на малюванні без зайвих дотиків.

Гарного творчого натхнення!
      З повагою, команда Voice Recorder.

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Приємніша, ніж та що була у комплекті з планшетом.

Переваги:
    Свою роботу робить
    • Продавець  Voice Recorder

Дякуємо, Романе, за відгук!
      Раді, що наша рукавичка виявилася зручнішою та функціональнішою за стандартну.
      Хай малювання буде ще приємнішим!

З повагою, магазин Voice Recorder

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

приїхала досить швидко, якість супер, малюю тепер із задоволенням і без зайвих помилкових натисків

• Продавець  Voice Recorder

Дякуємо, Анно, за чудовий відгук!
      Раді, що рукавичка Вам підійшла і зробила процес малювання комфортнішим і точнішим. Саме для цього ми й обираємо якісний матеріал і зручний крій. Малюйте з натхненням!

• Наташа Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Чудова рукавичка. Задоволена. Оскільки довго шукала, щоб сенсор не реагував на дотик. Рекомендую.

Переваги:
    Зручно. Сенсор не реагує на дотик.
    • Продавець  Voice Recorder

Дякуємо, Наталю, за Ваш чудовий відгук!
      Раді, що рукавичка повністю виправдала Ваші очікування — справді, функція ізоляції дотику до сенсора дуже важлива для комфортного малювання чи роботи з планшетом. Дякуємо за рекомендацію та довіру!

• Віра І***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Класична рукавичка для малювання, взяла на заміну старій китайській. Ця виглядає значно солідніше і відчувається приємніше. Розмір чітко по таблиці підійшов.

Переваги:
    Хороша щільна, еластична тканина, шви виглядають надійними, добре сидить на руці
    Недоліки:
    Поки не помітила)
    • Продавець  Voice Recorder

Дякуємо, Віро, за відгук! Раді, що наша рукавичка виправдала Ваші очікування та комфортно сидить на руці. Нехай приносить ще більше задоволення від творчого процесу!

• Мирослава
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Якісь пошиття чудова, гарно тягнеся, зручно працювати на планшеті. Відправили дуже швидко.

• Продавець  Voice Recorder

Дякуємо, Мирославо, за ваш відгук!

Раді, що якість пошиття та зручність рукавички виправдали ваші очікування. Бажаємо вам комфортного використання та приємної творчості!

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Все добре. Швидко відправили. З рукавицею екран планшета не реагує на дотик руки.

Переваги:
    Швидка відправка
    Недоліки:
    Не бачу
    • Продавець  Voice Recorder

Дякуємо, Анно, за Ваш відгук! Рукавичка дійсно допомагає уникати небажаних дотиків до екрану, що робить процес малювання комфортнішим. Раді, що Ви залишилися задоволені! Бажаємо приємного використання.

• Александра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Рукавиця дуже добре та якісно пошита. Є навіть накладка з боку, щоб ще довше слугувала. Ми задоволені!!!!!!

Переваги:
    Якісь
    • Продавець  Voice Recorder

Олександре, дякуємо за Ваш чудовий відгук! Раді, що Ви оцінили якість пошиття рукавички та додаткову накладку для довговічності. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою, і сподіваємось, вона допоможе Вам у творчості ще довгий час. Дякуємо за довіру!

• ANN
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

комфортно села по руке , приятно работать

Переваги:
    цена / качество
    • Продавець  Voice Recorder

Жанно, дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що рукавичка для планшета та малювання комфортно сидить на руці та робить роботу ще приємнішою. Поєднання ціни та якості — це те, на що ми завжди орієнтуємось. Дякуємо, що обрали наш товар!

• Олександр П***

Все супер, підійшло

• Продавець  Voice Recorder

Дякуємо Олександр за відгук! Бажаємо приємного користування )

• Вікторія Б***

Гарна рукавичка

• Продавець  Voice Recorder

Дякуємо Вікторія за відгук! Ми раді, що вам сподобалася рукавичка. Якщо у вас будуть додаткові питання або побажання, завжди раді вам допомогти!

• Сергей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Дитині дуже сподобались. Користується постійно.

• Продавець  Voice Recorder

Дякуємо Сергій за відгук! Бажаємо Вашій дитині приємного користування )

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Рукавичка супер! Планшет на дотики не реагує, чудово пошита. Рука і правда потіє дуже незначно, тому в ній приємно працювати.

• Продавець  Voice Recorder

Дякуємо Анна за відгук! Бажаємо приємного користування )

• Ернест Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Отличная перчатка, и особенно приятно за конфетку.

Переваги:
    Хороший материал, выполняет свою функцию, планшет не реагирует на руку, так что думаю идеально
    Недоліки:
    Не самые лучшие швы)
    • Продавець  Voice Recorder

Дякуємо Ернест за відгук! Бажаємо приємного користування )

• Жанна
    Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder

Дякую! Товар гарний. Продавець чудовий!)

• Продавець  Voice Recorder

Дякуємо Жанна за відгук! Бажаємо приємного користування )