Відгуки покупців про Чайник з нержавіючої сталі Zauberg 3 л ZB 007/3
- Галина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Юзон. Об'єм: 3
Чайник супер!Виконує свої функції на всі 100!
- Переваги:
- Свистить гучно.Дно потовщене Сам чайник не легкий!
- Недоліки:
- Не помітили
- Продавець Юзон
Щиро дякуємо за такі теплі слова! Саме ваші відгуки надихають нашу команду ставати кращими щодня. Ми неймовірно раді, що ви обрали саме наш магазин. Нехай покупка дарує лише позитивні емоції!
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Юзон. Об'єм: 3
7 місяців користування. Все добре, продовжує служити та радувати своїм виглядом. Єдине, з-за того, що дружина вмикає газ на повну, що вогонь покриває чайник з усіх боків, то розвалився свисток)
- Продавець Юзон
Дякуємо за зворотній зв'язок! Гарного дня!
- Михайло Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 3
Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук, приємного користування!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Світ вигідних покупок. Об'єм: 3
Чайник легкий, приятный визуально, видимых дефектов нет. Используется с момента доставки - 7 дней (на доставку ушло 5 дней). На газовой плите, среднего размера конфорке (на среднем огне) не нагревается ручка и свисток (бекелитовый). Металл довольно тонкий, по на глаз - примерно 0.5 мм.
Свист слышо. Ручка удобная, свисток открывается кнопкой без лишних усилий.- Переваги:
- Не покрыт краской, которая может обгорать. Дно цельное, без шва. Недорогой.
- Недоліки:
- Существенных пока не обранужено.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Юзон. Об'єм: 3
Гарний, якісний, свистить гучно з першого разу.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець Юзон
Вітаємо! Нам дуже приємно, що Ви лишились задоволені своїм замовленням) до нових зустрічей!
- Проданаки А***Відгук від покупця. Продавець: INTER OFFICIAL. Колір: Сріблястий. Об'єм: 3
Здравствуйте. Получил сегодня заказ,все нравится,чайник супер,полностью соответствует как в описании.
Цена супер. Спасибо большое- Продавець INTER OFFICIAL
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що чайник відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь із задоволенням!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Юзон. Об'єм: 3
Чудовий чайник
- Переваги:
- Швидка доставка. Звичайний. Голосний. Зручно відкривати і наповнювати.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Юзон
Добрий день! Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку. Будемо раді бачити Вас знов)
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Юзон. Об'єм: 3
Чайник подобається, працює справно, свисток при кипінні чути голосно
- Переваги:
- Свисток чути голосно
- Продавець Юзон
Добрий день. Вдячні за гарний відгук. Нам дуже приємно, що чайник Вам сподобався!
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: Юзон. Об'єм: 3
Чайник чудествый, смотрится хорошо и по качеству отличный, пользуюсь пол года все хорошо, мне очень нравиться, брала по скидке.
- Переваги:
- Симпатичный, качественный
- Продавець Юзон
Добрий день! Щиро вдячні за чудовий відгук та довіру. Раді, що ваше замовлення залишило позитивні враження.
- Виговский В***Відгук від покупця. Продавець: Юзон. Об'єм: 3
Оперативно зв'язалися. Швидко і безкоштовно доставили в точку видачі Rozetka.
- Переваги:
- Співвідношення ціни та якості.
- Недоліки:
- Поки що не виявив.
- Продавець Юзон
Дякуємо за Ваш відгук !
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Юзон. Об'єм: 3
Купую такий чайник вдруге. Перший прослужив довго. Свисток "розспівується" з часом.
Магазин доставив товар швидко, дякую.- Переваги:
- подвійне дно, зручне відкривання носика
- Недоліки:
- плавиться пластикова ручка, якщо великий вогонь (плита газова)
- Продавець Юзон
Добрий день. Дякуємо за гарний відгук. Дуже раді. що чайник вам подобається. Будемо раді бачити Вас знов)
- Олександр Ц***Відгук від покупця. Продавець: Юзон. Об'єм: 3
Чайник цільнометалевий, слабуватий свисток.В цілому усе влаштовує.
- Продавець Юзон
Дякуємо за Ваш відгук !
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Юзон. Об'єм: 3
Чайник очень красивый, но уж очень тихий свисток!
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Тихий свисток
- Вячеслав
Мой "распелся")) Со старта очень тихо звучал. Когда пар из-под крышки просачивался. Сейчас пар крышкой сдерживается, и голосок у чайника прорезался)
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 3
Чайник нормальний . Гарний .
- Переваги:
- Суцільнолитий .
- Недоліки:
- Кришка тугувата , свисток не дуже свистить .
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Юзон. Об'єм: 3
Ціна- якість. Метал - навряд "вищого сорту", та досить тонкий. З перших декілька застосувань кришка пропускала пару. Потім перестала) На матовій поверхні залишаються добре плями, не критично. Вмісткість. 3 літра є, згоден. Але є, як то кажуть, нюанс. Три літри це під саму кришку. Але, носик розташований на третину висоти від неї. Висновки робіть самі) Із позитивного: ціна, виглядає приємно та стильно, "свисток" видає приємний не гучний свист, зручне відкр/закр носика, легкий. Свою функцію виконує. Своєї ціни вартий, як на мою думку. Магазину дяка за гарний сервіс.
П.с. Три зірки дав за "3 літри" та метал "вищого сорту".- Продавець Юзон
Дякуємо за Ваш відгук!
- Вячеслав
Півтора місяця користування. Свист став гучнішим, зараз і в сусідньому будинку чують коли ми чай збираємось пити) Все інше без змін. Такий же симпатичний та зручний чайник.
- Евгений Д***Відгук від покупця. Продавець: INTER OFFICIAL. Колір: Сріблястий. Об'єм: 3
Після місяця використання покрився ржою,біля кришки
- Переваги:
- Добрий свист
- Недоліки:
- Ржа
- Продавець INTER OFFICIAL
Дякуємо за відгук. Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Іржа біля кришки може з’являтися через залишки води або мінералів з води у місці шва - це іноді трапляється навіть у нержавіючих чайників.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Світ вигідних покупок. Об'єм: 3
1. У характеристиках вказано що країна виробник товару Німеччина, але по факту - КИТАЙ, тобто в описі вказано недостовірну інформацію.
2. Після розміщення замовлення і оплати (оскільки окрім передплати іншої опції не було при доставці на Розетку) продавець проінформував, що модель на фото закінчилась і запропонував іншу. Оскільки мені був потрібен чайник, то погодилась.- Недоліки:
- 1. Недостовірна інформація про країну виробника.
2. Відсутність контролю залишків заявлених товарів.
3. Нагрівається ручка; для того, щоб потім його взяти, потрібна буде прихватка.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Юзон. Об'єм: 3
Потік
- Продавець Юзон
Добрий день! Вибачаємось за незручності. Можемо замінити Вам його на новий за наш рахунок ! або повернути Вам кошти за брак.
- Саша
Он цельный как он мог потеч ?
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: INTER OFFICIAL. Колір: Сріблястий. Об'єм: 3
Чайник - очень плохого качества. Через месяц после покупки, в основном, варим кофе в кофемашине, чайник используем редко, появилась ржавчина внутри. Очень обидно. Не советую никому. За эти деньги можно взять что-то другое, более хорошего качества.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ржавчина через месяц после покупки