- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 39
Дякую,все підійшло
Широке
Відповідає
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 41
Дуже сподобались,розмір підійшов,все ок)
- Переваги:
- Дуже зручні)
Відповідає
- Viktoria S***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 39
Дуже круті та зручні
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Дарья Л***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 39
Замовляла кросівки для занять з танців і залишилась задоволена. Дуже мʼякі та зручні, добре тримають ногу. Розмірна сітка точна, відповідає розмірам.
Відповідає
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 37
Все оперативно доставили! Дочка виїжджала на змагання і було пару днів на придбання, все встигли
- Єлизавета Д***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 39
Товар відповідає описанню, зручні кросівки, підходять для танців
- Переваги:
- Зручні, комфортні
- Недоліки:
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 40
Зручне танцювальне взуття.Товар відповідає опису(ціна-якість).Прийшло швидко.Рекомендую цього продавця.
Відповідає
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 40
Чудові, зручні, якісні. Вже місяць на тренуваннях і виступах ) Швидко доставили. Дещо маломірять за розміром.
- Переваги:
- Зручні і якісні
- Недоліки:
- Дещо маломірять за розміром
- Богдан Є***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 40
Все підійшло, зручні, вигляд гарний.
- Недоліки:
- людмила к***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 39
Зручні, сидять на ніжці теж зручно сидять. Рекомендую
- Недоліки:
- Поки не має
- Назар Д***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 43
Дуже задоволений від замовлення зручне і дякую працівникам які швидко справляються з своєю роботою
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 37
Оперативно спрацьовано, без зайвих питань та затримки часу. Товар відповідає опису. Якість товару відповідає вимогам. Рекомендую до співпраці!
- Переваги:
- Швидкість відправки, легкість у оформленні, якість товару
- Недоліки:
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 39
джазівки сподобалися, танцювати у них зручно, під час тренувань ноги не втомлюються, стопа працює як слід. кругова динаміка на рівні.
- Переваги:
- дуже зручні, не ковзаються, але й не гальмують, ноги не втомлюються, стопи працюють, легко танцювати
- Недоліки:
- синтетичні устілки
- Ковальова Ю***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 40
Чудовий магазин. Чудові джазівки, зручні, якісні, розмірній сітці відповідають
- Переваги:
- Зручні
Відповідає
- Драчева Г***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 43
Дякую за все! Я просто в них літаю !
- Переваги:
- Легкі і зручні !
- Недоліки:
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 39
Чудові кросівки,якість гарна
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 40
Класні кросівки.Легкі,зручні .Відправили дуже швидко.Рекомендую продавця та кросівки.
- Ева Г***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 37
Все чудово! Дуже гарний магазин)
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 33
Дуже задоволена і продавцем , і товаром, кросівки супер просто, продавець дуже швидко відправила замовлення, я дуже вдячна
- Продавець Червоний жук
Дякуємо вам, Маріє, за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені як товаром, так і нашим сервісом. Нехай кросівки приносять вам комфорт і натхнення для танців! Завжди раді вашим замовленням у "Червоному Жуку"!
Якщо буде потрібно щось ще – звертайтеся, із задоволенням допоможемо!
- Іван Ш***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 43
Замовив пару днів тому, вже прийшли. Все підійшло, дуже комфортне і зручне, буду користуватись з задоволенням!
Відповідає
- Поліна О***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 40
Гарні, зручні кросівки.
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 41
Задоволені як товаром,так і обслуговуванням.Сьогодні замовили,завтра вже отримали.Дуже швидка доставка та гарна робота працівників.
- Переваги:
- Легкі та комфортні
Відповідає
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 39
Дякую магазину за хорошу якість та приємну ціну джазівок. Дякую консультанту Максиму за оперативність і компетентність. Дитина танцювала і відзначає зручну п'ятку.
- Недоліки:
- Альона Г***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 40
Джазівки гарні, відповідають опису, розмір підійшов ідеально. Рекомендую продавця, товар прийшов швидко.
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 40
Хороші джазівки за таку ціну, враховуйте, що на розмір маломірять.
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 37
Вже випробувала взуття на паркеті - зручне, ззовні таке ж, як на фото, поки недоліків не бачу. Якщо у вас розмір, як у мене - між 37 і 38, то краще замовляти 38-й (24 см). Швидка відправка, ввічливе спілкування.
Середнє
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 39
Продавець швидко зв'язався, швидка відправка, постійно був на зв'язку щодо поточних питань.
- Переваги:
- М'які, легенькі, розмір відповідає заявленій сітці.
- Недоліки:
- Поки що не побачила
- Продавець Червоний жук
Дякую Вам за відгук.
- Евгений к***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 39
Все чудово
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 37
Товар якісний, відповідає заявленому, покупкою задоволена.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 40
Продавець зразу зв'язався , надав консультацію та швидко відправив товар.Замовлення відповідає заявленому, товаром задоволена.
Дякую Вам за відгук. Будемо раді співправцювати в майбутньому.
- Марія О***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 40
Доставка швидка. Все сподобалося
Відповідає
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 37
Двічі замовляли джазівки, товар відповідає опису та фото.
Розмір ідеально підходить. Дитині зручно і це головне.
Швидка доставка. - Дар'я П***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 35
:Швидкість відправки, легкість у оформленні, якість товару
- Переваги:
- Швидкість відправки, легкість у оформленні, якість товару
Відповідає
- Киян Е***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний. Розмір: 37
Отличные джазовки, быстрая доставка
- Переваги:
- Удобные, стильные
Якість добра, за 3 місяці носіння на тренування та виступи, цілі
- Переваги:
- Зручні та мягенькі
- Недоліки:
- Поки не має
- Елена Ж***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Чорний. Розмір: 35
Очень быстро связались со мной и отправили заказ. После оформления заказа я получила на следующий день. Очень понравились, ожидали на много хуже что будут. Очень советую
- Переваги:
- Лёгкие, дышат, в них оч удобно ходить и танцевать.
- Продавець LION SPORT
дякуємо Вам за відгук.