Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Відлякувач для собак P18 з потужним ультразвуком та ліхтариком на акумуляторі Чорний ( код: P18B )

Оцінка користувачів 4.23/5

• Продавець  BaFY- Bag For You

Дякуємо за Ваш відгук!

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Працює. випробував на бродячих собак які ходять зграєю коли була реальна загроза

Переваги:
    Оптимальні розміри ефективна робота
  • Лілія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Заказала перший раз но через две неділі перестал робототь! Мені зателефонували менеджер і придложив поміняти на новий чи вернути кошти, мені поміняли дуже бистро, та ще була на него гарантія
    Дякую вашому магазині шо так швидко відреагували на мій коментар

Переваги:
    добре працює
  • Лілія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Купили на тварини діе но через две неділі перестал роботать

Недоліки:
    Пересилає роботать
  • Павло В***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Х****я повна, замість того щоб відлякувати собак ще більше злить

• Александр А***

Недавно купив

Переваги:
    Лякає собак
    Недоліки:
    Де які собаки тільки роздразнюються ще більше
  • Владислав Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Був заряджений, легкий, зручно лежить у руці

Переваги:
    Легкий, зручний, відлякує дворових собак
    Недоліки:
    Поки не знайдено
  • Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Вещь хорошая. На удивление работает и свои функции выполняет. Покупкой доволен.

Переваги:
    Заряд от юсб как и телефон.
    Недоліки:
    Еще не заметил.
  • Тетяна Л***

працюэ на вуличних тваринах

Переваги:
    супер
  • Серж
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Нормальна штука. Працює але і правда треба наводити прямо на пса. Збоку чи зі спини наче працював не зовсім. Реагуть по різному, іноді здається що їм пофіг. Але точно розвертаються коли біжать на мене

Переваги:
    Працює
  • Андрей К***

Г***о не діє

• Вадим Б***

Не работает

Недоліки:
    Не работает
    • Продавець  STG srote

Дякуємо за Ваш відгук та досвід користування. Намагалися зв’язатися з Вами для уточнень щодо правильності застосування пристрою. Для ефективного використання пристрою собаки повинні бути повернуті в бік відлякувача, тобто вуха мають вловлювати випромінюваний ультразвук. Встановити причину описаної Вами проблеми неможливо з огляду на відсутність можливості у Вас надати чіткий зворотній звязок. В будь-якому випадку звертаємо увагу, що на видлякувач діє гарантія 12 місяців, яка захищає всіх покупців та гарантує повернення коштів у випадку несправності відлякувача. Якщо залишаться питання і матимете змогу зв’язатися - будемо раді Вас чути щоб вирішити Ваше питання!

• Виталий Л***

працює не на всіх псів(

Переваги:
    type c
    Недоліки:
    не виявлено
  • ИГОРЬ Т***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Доставка..вежливые грамотные продавцы..дизайн отпуеивателя-солидняк-удобный-ничего лишнего..уже опробывал на агрессивном уличном барбосе-который меня цапнул исподтешка..улепетывал как черт от ладана..но только просьба не давать детям издеваться на неагрессивными собачками-они все же наши братья меньшие

Переваги:
    Нужная вещь..когда стаи собак по утрам кошмарят людей спешащих в полутьме на работу
    Недоліки:
    ..их нет-как по мне...очень радует встроенный аккумулятор..батареек по нынешним ценам не напасешься
  • Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

До продавця претензій немає. Товар був відправлений швидко. Але, на мій погляд, ціна надто завищена. Натискання на кнопку ультразвуку супроводжується червоним світлом як у лазерної указки та звуковим сигналом. Їх не можна вимкнути. Стосовно відлякування, то на агресивних собаках не було змоги перевірити, а от собаки в стані спокою не реагували. Проте, моя кішка намагається покинути кімнату, при використанні цього приладу

Недоліки:
    Не вимикається світловий та звуковий сигнали. Невеликий радіус дії.
  • Ольга И***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Отец доволен. Доставка быстрая, всё понравилось: и срок обработки заказа, и доставка, и мальчики на Сытова, 4а в Запорожье в точке выдачи (вежливые и терпеливые). Нравится, что можно открыть товар и визуально ознакомиться с тем, что пришло.

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

ходжу однією теж самою дорогою на роботу у сільській місцевості, на проміжку до роботи є довбонутий який розвів купу собак і всі вони живуть за воротьми господаря ..ну то таке...був радий від ефекту бо він дійсно був той ефект ,але згодом собаки перестали боятися, і здаєця що навпаки тепер ще більш агресивно налаштованні..але це припущення мої. Не знаю ,чи доречно буде використовувати на одну й туж собаку, здаєця що ні.

Переваги:
    начебто працювало на початку
    Недоліки:
    собаки звикли, стали більш агресивні. Тому здаєця що штуковина гарно діє на собак в короткостроковій перспективі, думаю гарно буде у місті від безпретульних собак.
  • Єгор З***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Відлякувач прийшов на наступний день після замовлення. Прийшов в коробці. Дуже добре відлякує собак

Переваги:
    Що він відлякує
  • Таїсія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Працює і дуже гарно. Собаки реагують. Спасибі.

• Даша К***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Непогано справляється зі своєю функцією.

• Олеся С***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Замовлення швидко оформили. Добре працює, вуличні собаки відбігають.

• София Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Довольна товаром. Спасибо огромное.

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Потужна та дієва річ. Дружина користується, каже відлякувач добре працює.

• Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Получили отпугиватель. Пока не проверяли, но по качеству вопросов нет, все хорошо. Спасибо.

• Марія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Ефективний відлякувач. Працює нормально, опису відповідає на 100%.

• Павел Л***
    Відгук від покупця. Продавець: STG srote. Колір: Чорний

Купив відлякувач дитині. Поки йшов додому, вирішив перевірити на сусідській собаці, до мене не захотіла підійти як завжди робить. Отже, роблю висновок, що ця штука працює.