Відгуки покупців про Дуги для парника набір 5 шт теплиця парник для розсади дуги садові Kayfovo GR-11
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2
Дякую, все сподобалось!
Дуги тримають форму, не м'якi.- Переваги:
- Дуги якiснi.
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2
Заказывала дуги на парник , заказам довольна
- Надія Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2
Швидко доставили, гарні дуги.
- Переваги:
- Зручний комплект
- Недоліки:
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2
Чудовий набір для парника легкий у використанні
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2
Замовляв 2 комплекти. Тобто, 10 труб і 20 штирів. Прислали три штирі іншої конструкції чи з іншого комплекту. Якщо 17 входять в трубу з гарним зусиллям і добре там тримаються, то ці три входять і виходять дуже легко. Тобто, труба на землі триматися не буде. Фактично, мінус дві труби. На фото знизу правильний кілок, зверху - три "браковані".
- Переваги:
- Дуги досить еластичні й пружні.
- Недоліки:
- Комплектування
- Продавець Lemeshop
Дякуємо за детальний відгук і фото — це дуже допомагає нам краще зрозуміти ситуацію. Щиро перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Ми розуміємо, що це впливає на якість використання товару і ваш комфорт. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки — ми обов'язково допоможемо вам у вирішенні цього питання
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2
Дуги хороші, сам набір хороший. Все що треба для теплиці тут є. Мені дуже сподобалось. Дякую!
- Продавець Lemeshop
Шановна Яна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Марго Ч***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2
Замовили цей набір для теплиці, всім задоволені.
- Продавець Lemeshop
Шановна Марго, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Василь Я***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2
Чудовий парник, розміри відповідають інформації продавця, якість хороша, все сподобалось. Мінусів не побачив.
- Продавець Lemeshop
Шановний Василь, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2
Все добре як і очікувала.
- Продавець Lemeshop
Шановна Наталья, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Геннадій Х***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2
Набір чудовий. Для парника все є, зручно і без проблем встановили.
- Продавець Lemeshop
Шановний Геннадій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)